BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Kemal Sunal filmlerini neden severiz?

Kemal Sunal filmlerinin Türk sinemasında yayınlanmaya başladığı 70'li yıllarda Türk sinema sektörü bir çıkmazın içindeydi ve kendisini bu çıkmazdan erotik film furyasıyla kurtarmaya çalışıyordu.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

Yok ya

Misafir

Bu millet Kemal Sunal filmlerindeki Hicvi anlayacak kapasitede olsa sosyolog geçinen zevatlar toplumsal tahribattan, inançlı geçinen zerzevatlar uydurma bahanelerden söz edemezlerdi. Onun Topluma verdiği mesaj yerine küfürlerine takmak akıl tutulmasıdır. Sanki kendilerinin ağzı kapalı. Kemal Sunal bu toplumun değeri dir öylede kalacaktır

Misafir

anladım anlayacağımı !!!

hk

siz kemal sunalı ilyas salmanı aziz nesini anlayamasınız .

Misafir

bu düşmanlık niye sayın sosyolog kutuplaşmasak olduğu gibi kabul etsek herkes aynı olursa düşünce nasıl gelişir hergün her öğün aynışeyi yesek nasıl olurdu

sosyolog

Hiç sevmem kendisini. Yaşıyor olsaydı eminim İlyas Salman gibi din ve devlet düşmanı biri olurdu. Kübra hanım rica ederim eğer yazacaksanız bu herifin toplumun temel değerlerini nasıl dinamitlediğini yazın. Eksik ve çarpıtarak yazmayın.

Mukaddes Güler

Şaban gibi manevî bir isme "İnek" takısı ekleyen birini övmeniz yakışmamış başörtülü yazar !!!

macit

Hababam sınıfı gibi öğrencileri öyle olmaya teşvik eden bir sinema(!!!)parçası da şöyle bir kenarda dursun! Sigara içmeye, kopyaya, serseriliğe özendiren yapıt!

Ugur

Zubuk filmide bu donemi anlatiyor

Misafir

Editor zaman ayirip yorum yapiyoruz sen keyfine gore yayinlamiyorsun.Kufur yok hakaret yok niye ayrimci davraniyorsun?

Misafir

Kemal Sunal gercekleri gosterdi.Yil 2018 hala ortalik sahte hocadan gecilmiyor yalan mi?Bakin kime hoca dediyseniz sizi kandirdi.Yobaz insanlar hala bunu kabul etmek istemiyor.

Erkin

Dinimiz "Arif Efendi" gibi sahtekarlara karsi.Kemal Sunal filmlerinde de sahte hocalar ti ye alindi.Sadece Kemal Sunal degil,Sener Sen,Ilyas Salman tum Yesilcam filmlerinde sahte hocalar gosterildi.Ama simdi siz diyorsunuz ki biz sahte hocalar laf ettirmeyiz.Ilgincsiniz dogrusu!!! '

alidai

valla kusura kalmasın kimse de yıllarca komedi sinema diye dinimize sövdüler bizde salak gibi güldük durduk

Bursalı

büz onun sanatını sevdik, ama senaryonun yaptığı tahribat ne olacak, din le din adamlarıyla alay edildi, ŞABAN ismi evlatlarımıza verilemez oldu, onlardan niye bahsetmiyorsunuz hanımefendi.

  • 1