BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Kadir Gecesi okunacak dualar Türkçe dilek duası

Kadir Gecesi okunacak dualar ve edilecek dilekler kabul olur. Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi duasını Nihat Hatipoğlu'ndan Türkçe olarak hazırladık.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Karesi Beyi

Helal olsun vatandaş, sizin yazdıklarınıza katılmamak mümkünmü ? dürüst ve erdemli, vicdanlı ve merhametli herkesin katılabileceği ve evrensel bir anlayış biçimi diye düşünüyorum.

Borucu ama Doğrucu.

Eğer günahlardan kurtulmak bu kadar basit ise O dinde yamukluk vardır.! İnsanın yemediği halt kalmayacak, kul hakkından tutun hertürlü haramı yiyecek, onun bunun, devletin milletin hakkından ayakkabı kutularıyla götürecek, kul hakkı ve yolsuzlarla gemiler gemicikler, villalar villacıklar, yalılar yalıcıklar VE sonra vatan millte sakarya ve din iman, peh peh peh.

Harbi dürüst biri

Aynen katılıyorum. Ve zaten eğer ilahi adâlet var ve tecelli ederse hiç kimsenin yaptığı yanına kâr kalmamalı, yok hacca gidip afedilme yok kadi gecesi duası ile günah ve HARAMZÂDELİKTEN, KUL ve YETİM HAKKINDAN, onun bunun IRZINA ve NAFAKASINA tecavüz edip ye babam ye, çal babam çal ve arasıra BAKARA ve makara ile af edilmek haşa yüce ALLAH'la alay etme gibi bir şey olur.

mantık

Peygamberi örnek alıp onun gibi olmaya çalış yeter,dua falan gerekmez,maksat iyi insan olmaksa işte bütün vasıflarıyla peygamber karşında,onu oku ve onun gibi ol yeter bence

mantı yürüttüm

Bu dualardaki iyi insanlar mevcut değildir maalesef,olsa zaten Allaha bunun için yakarılmaz,insanların fıtratlarında kötülük ve bencillik yani ego çok baskın,öyle yaradılmışız,istediğin kadar yalvar,neysen osun,ve de görülen o ki kurandan hiç ders alınmamış,ve kötülükler artarak sürüyor,insanlar değişmemiş,şimdi Kadir gecesinde sabaha kadar da yalvarsan o günahlar orda duracak ve nihayetinde bedel ödeyeceksin,eğer ilahii adalet varsa,kimse umutlanmasın günahları her Kadir gecesi sıfırlayacağım diye

  • 1