BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,75
ALTIN 2.439,48

Kabine değişikliği depremi yolda Bakanlar Kurulu'nu çoğu gidiyor!

Kabinede büyük değişiklik yolda. Başbakan Binali Yıldırım'ın dün sinyalini verdiği Bakanlar Kurulu'ndaki değişiklik sınırlı değil büyük bir değişiklik olacak. Hangi bakan gidecek hangi bakan kalacak sorusu ise henüz yanıtsız.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Farklı Bakış

Hem MHP li hem de HDP li devlet bakanları çok güzel yakışır.

kemal akalp

Süleyman Soyluyu ,B.Albayrakı değiştirmede ne istersen yap Binali bey,sağlık ve adalet bakanlarıda başarılılar,varsa FETO cuları yollayın .

MİSAFİR

NE YETİŞTİRİYORSUNUZKİ TARIM BAKANLIĞINDAN NE BEKLİYORSUNUZ .KARPUZ ALIYORUZ İÇİNDEN ODUN ÇIKIYOR TAT YOK DOMATES ALIYORUZ RENDENİN BIÇAĞI KIRILIYOR İÇİ ODUN DOLU ÇAY DERSEN ÇAYLARDA TAT LEZZET KALMADI KAVUN ALIYORUZ İÇİ KEPEK GİBİ SİZ O PARALARI YİYEBİLECEKMİSİNİZ ALLAH SİZE BU ETTİKLERİNİZİ BIRAKACAKMI SANIYORSUNUZ

vatantaş

oyların niye düştünü hala anlamıyorlarsa niye siayet yapıyorlar

RAHAT İŞ

BAŞBAKANIN GÖREVİ SİNYAL VERMEK,SONRA ATANANLARI AÇIKLAMAK!!

ACIK TA BAA VİR.

ABİDİK KUBİDİK Mİ OLACAK,!!

MİSAFİR

DEMOKRASİ ÖZGÜRLÜK OLMASIN İSTERSE YETERKİ İÇİMİZDEKİ VATAN HAİNLERİNİ DEVLET DÜŞMANLARINI TEMİZLEYİN

KARANLIK SÜRÜYOR

Epeyce de bölündük zaten belki3 bölgeli federasyon oluruz ilerde.!!!!

DÜŞÜŞ

KÜRT OYLARI ARTMIŞ,DEMEKKİ PKK EVET DEDİ,FEDERASYONDAN ÜMİTLİLER,FETÖ DE EVET DEMİŞ,O DA KAOS YANLISI FIRSAT GÖZLÜYOR.AMA ATI ALAN DA ÜSKÜDARI GEÇMİŞ MİŞ.!!!HADİ TERÖR BİTSİN BAKALIM.

gencoglu

bu karara karşı olan hayırcılar madem karşısınız ozaman ilk seçimde sizin oylarınızın olduğu sandıklardaki pusulalara mühür basmayayım sizin oyunuz geçersiz olsun he ne dersiniz kabul mü? sandık kurulu başkanı ve üyelerinin kasten yapmadıkları bir işlem yüzünden seçmenlerin günahı nedir? eğer bu dediğimi kabul ediyorsanız referandum iptal olsun etmiyorsanız ağlayıp sızlamayın oturun yenildiğinizi kabul edin pusulalar artık paralarda olduğu gibi filigranlı sahtesi gerçeği ayırt edilebilir zaten sahte diyemiyorsunuz bundan dolayı ne diyorsunuz mühürsüz diyorsunuz ysk ve il-ilçe seçim kurulu mühürlerinde eksik varsa onlar sahtedir ama yok sadece sandık kurulu mührü eksik ise yaptığınız şetytanlıktır sandık kurulu başkan ve üyelerinin kasıtlı yapmadıkları işlemler yüzünden seçmen iradesini yok saymak istiyorsunuz bu sizin diktatörlük darbecilik heveslisi olduğunuzun kanıtıdır

gencoglu

asıl revizyonun geerekli olduğu yer kabine değil TEŞKİLATLARDIR il ve ilçe teşkilatları çuvalladılar HİÇ ÇALIŞMADILAR yaptıkları yanlışlarla üstüne halkı partiye düşman ettiler

fikret boduroğlu

yetki var,sorumluluk var ama erdoğan ne derse onu yapıyorlar.adı kabine,kendileri konu mankeni.olmasalar da olur.

cenk

Reis bir an evvel geç geminin dümenine.Ne kadar il ilçe başkanı varsa sıfırdan yenileyelim kendimizi.

bir basit vatandaş

Bu Yönetimin baştan gitmesi ve Düzgün Yönetimin gelmesi gerekli, Bilinir ki; DEMOKRASİ OLMADAN, ADALET de olamaz, ÖZGÜRLÜK te olamaz, ÖZGÜRLÜK OLMADAN, DEMOKRASİ de olamaz, ADALET de olamaz, ADALET OLMADAN, ÖZGÜRLÜK te olamaz, DEMOKRASİ de olamaz.

VATANIM

FETÖ'nün, -Yargı -Tv, gazete, medya -Polis-MİT -Asker, öğretmen -İş adamı, bürokrat -Üniversite, okul -Sağlık, Adli Tıp -Esnaf, bakkal ayağı bile var! Ya siyasi ayağı!

Misafir

Sadece kabine mi? İlk seçimde en az 250 milletvekili gidecek! Yazın bir yere...

Hayri Durmaz

Tarım Bakanı değişecek mi, Tarımda ilerleme olacak mı, siz ondan haber verin 40 yıldır Tarım Bakanlığında Bakan diye heyulalar dolaşıyor, bir icraat yok.

DELİ RECEP

AKP de temizlenme şart. Çalışan kesimde(özel-kamu) ücret dengesi şart.kapitalist sistemi ayakta tutyan direklerin bir bir değişmesi lazım. Millete varlığı hissetmeli. Eğitim sistemi Müslüman Türk'e yaraşır olmalı. Dinîni özünü bilen ezik kompleksiz ihanete göz yummayan bir nesil yetiştirmenin önü açılmalı. Yoksa çalışmayanı bizden olmayanı destekleyen bir millet olmayacağız olmamalıyız. GÜZEL BİR FIRSAT 5 SENE DENEDİĞİNİ MUTLAJKA DAHA İYİSİ İLE DEĞŞTİR.FANATİK PARTİCİ OLAMA BİZİ DİN'LEDE KANDIRDILAR.BATI UŞAKLIĞI İLE DE..UYANMAK ZORUNDAYIZ..İYİ MÜSLÜMAN ZATEN UYANIK OLUR..

misafir

onlar yeterince zengin olmuşki yenileri gelecek birazda onlar zengin olsun umut kapısı

Misafir

buraya yazıyorum .... Türkiyeyi bölen parti AKP olacaktır...

  • 1