BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.441,73

İzmir Emniyeti'nden 'iki kadına dayak' açıklaması

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Konak ilçesinde "İki kadının darbedilmesi" olayına ilişkin açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

TÜRK POLİSİ ESKİDEN DAHA CANA YAKINDI NE OLDUDA BU HALE GELDİK..ARAŞTIRLMALI

vatan

polisin görevi suçluları bulmaktır

salhor

Vay anam vay! Yorumlara bak! Herkes İZ-MİR-Lİ-YİZ olmuş.Videoya bakan bile yok. "Analarının kızları"ndaki ukalâlık, hayâsızlık hiç gözlerine batmamış. Keşke polis söylendiği gibi "Kızım, bu kılıkla size az bile etmişler!" demiş olsa ki demez.

Vatandaş

Siz Polislere ne dediniz bakalım adam gibi polise derdinizi anlatsanız bütün polisler size yardımcı olur.Allah bilir Polislere ne hakaret ettiniz.Durup dururken size saldırmadı ya.Kamuda harcanması en kolay insan Polisler değilmi.Sizde bunun farkındasınız,vurun abalıya...

türk

milletin giyiminden size ne,siz türk ulusununmu yoksa dilim kalkmıyor kimin polisisiniz.sizin göreviniz halkı korumak suçluyu değil.birisi çarşaflılara ulan burası arabistanmı diye sataşsa kadınlara bu dediklerini derlermiydi.neyse ben diyeyim arabistanmı beyler burası öyle insanlar arıyorsanız basın gidin memleketten.

vatansever hasan

bir,de polisi dinlesek ! o kiz ne dedide o polis o kadar sinirlendi ! ilk yumruguda o sarhos kiz atiyor zaten linc dedimi ustumuze kimse yok , kimse o polisi dinleyelim demiyor

Misafir

Yeni,yesyeni Turkiye.........

Misafir

allah bilir ne dediler polise nasıl olsa ses kaydı yok

Misafir

Dünyada her ülkede görülebilen bu tür yanlışlarla ülkemizi ve bütün vatandaşlarımızı karalama doğru bir yaklaşım değildir. Abartı abartıyı doğurur. Yanlış yapanlar cezasını çekmeli, ama ilişkisi olmayan herkese bu gözle bakmamalıdır.

hicri bozdag

Polisin insanlara saldirmaya hakki yoktur . Sanki vahsi bati ulkesindeyiz ben polisim istedigimi yaparim diyor yok oyle yagma kimse nin istedigi ni yapmaya hakki yoktur ben polisten korkmuyorum kadina siddete hayir.

Misafir

Polislerin şahsi hatalarını, kadın düşmanlığı, özel hayata müdahale gibi kılıflarla ortalığı bulandırmak için kullanmaya çalışacaklardır. Adı belli olan bazı medya gruplarının işi bu zaten. Dikkatli olalım. "çarpıtan_medyaya_hayır"

hicri bozdag

Ben tum kadinlarin yanindayim siddet goren tum kadinlarin yanindayim . Kadinlar toplumun en emektar ve en nadide cicegidir kadinlari sevin kadinlara kotu gozle bakmayin.

hicri bozdag

Bu ulke artik erkek egemenligi altinda kadinlara her istedigimi yaparim diyor yani ben bir sert erkegim bana bir sey olmaz diyor hem polis hemde erkek vatandaslar siz insan degilsiniz .

Sivasli

Türkiyede Insanlarin Yetistirilme tarzindan dolayi tek Düsmani var oda Polis Avrupanin hic bir Ülkesinde Polise Mukavemet Hakaret Türkiyedeki kadar degil Belki Polise Hakaret etti Polis Melek degilya oda insan.

hicri bozdag

Ozelliklede ohal ciktiginda polise cok sert yetkiler verildi Polis ofkesini kontrol edemiyor kabadayi gibi davraniyor vatandasa kendisi gibi olmayanlara siddet yapiyor polisin kadinlara boyle davranmaya hakki yok.

hicri bozdag

Kadin dusmani bir ulke olduk valla hem polis hemde vatandad bu ulkede malesef kadinlari hala bir tehlike olarak goruyor onyargilardan kurtulmamiz lazim.

  • 1