BIST 9.885
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.450,57

İYİ Parti'den dikkat çeken anket çıkışı!

İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, partisinin bugün yaptığı Mersin mitingine yer vermeyen medya kuruluşlarını eleştirdi. Çıray, buna rağmen İYİ Parti'nin yapılan anketlerde yükselişte olduğuna dikkat çekti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 54 Adet Yorum
Misafir

HİÇ KİMSEYE HİÇ SÖZÜM YOK SANA YOK BANA YOK HİÇ KİMSEYE YOK

Misafir

şuran şuran deyince,,,,,,

Misafir

O kafanın içinde sen de yok musun sayın ince? Ne var, efendi gibi insen de beklesen. Herkese esas edebi, terbiyeyi bu şekilde sen versen ? Hemen kabarmalar, had bildirmeler başlamış daha seçilmeden !

Misafir

dinlenme tesislerinde dinleyor ,

Misafir

ip attım da darada gucu galdı

Misafir

O kafanın içinde sen de yok musun sayın ince? Ne var, efendi gibi insen de beklesen. Herkese esas edebi, terbiyeyi bu şekilde sen versen ? Hemen kabarmalar, had bildirmeler başlamış daha seçilmeden !

TİMUR.

İYİ PARTİLİ AKADAŞLAR KIZIYORLAR AMA GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KORAY AYDIN MERAL HANIMIN ETRAFINDA FETOCULAR VAR DEDİ. BİRDE SAYIN AKŞENER SONB İKİ YIL HEP FETOYU ARKALADI. BU FETOCU OLDUÜUNU GÖSTERMEZ AMA FETOCULARIN TAMAMI AKŞENERDE UMUT GÖRÜYORLAR.

Misafir

seni de mi kandırdı feto? bizi neden kandıramadı peki?

Emre

Artık Fetö itlerinin itliklerini bu millet tüm zerreleriyle gördü, yaşadı. Size oy ancak Pensilvanya'da o sümüklü terör elebaşı şerefsizin panik odalarında çıkar!NOKTA

Misafir

gel hoca efendi diye kim davet etmişti, gelmedi de, şimdi de meral abladan mı yardım istiyorsunuz :))) sizi fettoşçular siziiii

Misafir

fetönün kralı sizin kralınızdır..

Misafir

İyi parti yükseliyor Ayda binde 1 lik bir yükseliş yaklaşık 100 yılda %50 ye ulaşır.

mimcim

enflasyonun ayda %7'lerde olduğu, 15 temmuz gibi bir olayın yaşanmadığı zamanda genç parti %7 oy alabilmişti. İP'in alacağı %5'i bulamıyacak.

Misafir

%70 mı? git ilerde oyna

Misafir

hani abd ye gidip kurulan parti gibi mi proje ama ben meral hanımın abd ye gittiğini görmedim

kenan

get lan aç tavuk sallama

Ccc

Bi dönemler haydar bas vardi :-) aklima o geldi bir anda... la olum oyunuz tüm anketlerde 3-5 arasi neyin kavgasini veriyorsunuz???? Tüm cümbüscüleri topla yüzde 30 etmezler

Misafir

buram buram trol korkusu sarmış puhahahaha

Vatandaş

Eee size ne var o zaman 25 haziran sabahı da sizin bayrağınız göklerde dalgalanır.Mutlu olun gari.

akdenizli

miting alanlarınız da en büyük illerde bile 2000-3000 kişi oluyor halen daha %62 oydan bahsediyorsunuz. siz bu anketleri İP genel merkezinde mi yaptırıyorsunuz. Kilis mitnginizi de gördük. 300-505 kişi.. güldürmeyin insanı..

Misafir

hoca efendi salya sümük davet edilmişti"gekl bu hasret bitsin" diye. O vazifeyi daha önce taptıklarınız tarafından yapıldı.

Misafir

yükselişi görünce apar topar seçime gidiliyor. hem de daha dün seçim yok diye meydanlarda söylendiği halde.Korku bacayı sarmış

Misafir

dün FETÖ ile beraber yürüyenler ne çabuk paklandı. Sizden her olmayan FETÖcü ise siz bin kere daha FETÖCüsünüz

CİHAN

MERSİN MİTİNGİNİ GÖRDÜK 2000 Mİ YOKSA 3000 KİŞİMİ VARDI .....

zorkartal

Evet P artış var oy oranı %2 den %3 e çıkmış. İlahi sürahi