BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Irak-Suriye tezkeresi Meclis kararı son durum

TBMM Genel Kurulu, Irak ve Suriye tezkeresini görüşmek üzere olağanüstü toplandı. Tezkereye AK Parti, CHP ve MHP destek verirken HDP 'Hayır' dedi. Yapılan oylama sonrası Irak - Suriye tezkeresi TBMM'den geçti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Misafir

Nerede bu 40 milyon kürt? Olsa olsa 25 milyon. Ona bakacak olursan 20 milyon Türk de İran' da var. Yazıklar olsun Türkiye' nin ekmeğini yeyip de bölücülük yapanlara. Bunda hala idam cezasını getirmeyenlerin suçu var.

Gelteskere, ben gidem Askere

merhaba,ya bu Cemaati fetullah Cumbuşlar,Vakit molla Cunalistler,milli görüş,AKP'li molla politikacılar,Türban imza gericilik ! hizmeti hainler.Ergenokoncu Firari SAVCILAR,ya bunlar Eskiden kanga ! değilmiydiler hainler.

Misafir

gercek din kardesi olsaydiniz bugün siz yanimizda olurdunuz baskasi degil akp oy veren Kürtler görün ve irak taki Kardeslerinize haninlik yapmayin

ali

mehmet şimşek gönülsüz el kaldırmış gibi

Misafir

Her şeye rağmen tek yanlı kararla referanduma gidilmesi ve bağımsızlık kararının uygulanması durumunda, en büyük zararı Kürdistan Bölgesi’nin göreceği ciddi çatışmaların tetiklenmesi ihtimali yüksek görünüyor.

Misafir

Normal şartlar altında bağımsız bir Irak Kürdistanı, Türkiye için avantaja dönüşebilir. Terörü bitirmek, Şii yayını bölmek, istikrarsız bölgelerle arasına tampon bölge oluşturmak ve ekonomik olarak bağımlı bir devletle komşu olmak gibi avantajlar da sağlayabilir.

Misafir

Barzani Yönetimine tek açık destek veren ülke İsrail… Büyük Kürdistan, bölge ülkelerinin parçalanarak zayıflatılması ve ‘dost ülke’ oluşturma projesi 1960’lara dayanıyor

Necati

Kan dökmek pkk/ypg denen bölücü haysiyetsizlerin işi. Baydemir Türkiye'yi kendi sevdikleri gibi görüyor.

Misafir

ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞALLAH DOĞRU ZAMANINDA ALINMIŞ BİR KARAR OLDU BİTTİYLE TAPUSU BİZE AİT OLAN TOPRAKLARI KİMSE ALAMAZ KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ YETER ARTIK ECDADIMIZA LAYIK OLDUĞUMUZU DÜNYAYA GÖSTERME ZAMANI HALEP ORDAYSA ARŞIN BURDA

Misafir

Türkiye'yi "haydut devlet" ilan edip felakete sürükleyecekler Türkiye, bölgede ötekileştiriliyor, düşmanlaşıyor ve düşmanlaştırılıyor..

Misafir

Ben bop projesi eş başkanıyım demişmiydi evet demişti ve bop projesi tıkır tıkır işliyor. Lafı uzatmanın, göstermelik bi şeyler yapıyormuş gibi davranmak bu vatana ihanettir, yazık oldu güzel vatanıma işimiz çok zor, fitilimiz çekildi artık.

Misafir

Muhalif olmanız, AKP’yi eleştirmeniz, ilerici değerlerden yana tavır koymanız, tarikatların, cemaatlerin, imam hatiplerin kapatılmasını istemeniz… Bunların her biri artık birer suçtur bu ucube düzende…

Bilim ve Akıl

IRAK hükümetinden izinsiz olarak,Barzaninin yasa dışı petrolünü alıp,İskenderun limanından kimin gemileriyle Avrupaya gönderdiniz Eyyy Kılıçtaroğlu...Gemiler senin oğluna mı aitti?Reis neden kendi başına karar almadıda;olayı meclise havale etti?

Bilim ve Akıl

IRAK hükümetinden izinsiz olarak,Barzaninin yasa dışı petrolünü alıp,İskenderun limanından kimin gemileriyle Avrupaya gönderdiniz Eyyy Kılıçtaroğlu...Gemiler senin oğluna mı aitti?Reis neden kendi başına karar almadıda;olayı meclise havale etti?

emir

en güzel konuşmayı osman baydemir yapmış

Mehmet

Tezkere geçmesine geçti de, biz Irak'a geçebilecek miyiz.

Misafir

yaf bu tirko cok ama cok kasiniyor yahu.

Komünist Devrimci

Bir kere Kürt sorunu, Kürdistan sorunu çok geçikmiş bir sorundur. 1920’lerde bu sorun çözülmeliydi. Bugün Kürtler 50 milyondan fazla bir nüfusa sahip olmasına rağmen hiçbir yerde bir temsilcileri yoktur.

alevistan

kürtlerin ve aleviler hakları söz konusu olunca akp,mhp,chp ve diğerleri milliyetçilik ve sunilikte nasılda ortak olmaktadırlar.demek bu ülkede tek muhalefet partisi hdp dir.

cuiş

israil ne isterse biz yaparız

Hakan Haklı

Iraktaki TÜrkmenlerde bağımsızlık istesinler. Ankara anlaşması incelensin

Komünist Liseli

Bütünüyle gayri meşru olan bu yasa meydanlarda hemen durdurulmalıdır

Misafir

Kardeşlik dostluk göreceli kavramlar...safına bak....kimi nle kolkolasın...kimin yurdunda kiminle kime karşı savaşıyorsın...kimin sılahıyla kimi öldürüyorsun ....kimi sevindiriyorsun....emperyalistleti sevindir me...israli sevindime...vaz geç....barzanı....vazgeç hayalden...

Misafir

“BAŞBAKAN SAYIN BİNALİ YILDIRIM’A ACİL ÇAĞRIMIZDIR; İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR TOPBAŞ’IN NİÇİN İSTİFA ETTİĞİ HEMEN AÇIKLANMALIDIR

Misafir

Türkiye düşmanları inlerinden çıktı....köşelerinden ülkemizi tehdide başladılar..yok müdahale olursa o şöyle bu böyle dermiş..iyide biz hep emperyalislerin demelerine buyurmalarına göre mi yaşayacağız..iyi de bizim hiç mi sçme hakkımız yok...biz bağımsız bir devletsek bal gibi kararlarımızı kendimiz alır.uygularız....Türk halkı olarak bölgede 2.bir terör devleti istemiyoruz....güvenliğimiz açısından istemiyoruz...geleceğimiz açısından istemiyoruz...