BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.442,08

İncirlik Üssü'nün ABD'li komutanından S-400 uyarısı

İncirlik Üssü'nün ABD'li komutanı David Eaglin, Türkiye'nin Rusya'da alacağı S-400 füzeleriyle ilgili "ABD ve NATO’yla olan savunma ilişkisine olası sonuçları olur" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
mehmet yılmaz

yünanistanda nato üyesi onlar rusyadan s400 aldı hiç bir gıkları çıkmadı

Ekrem Abi

İncirlik hakkında konuşmak senin boyunuda aşar haddinide densiz pitli piyade ! İşimize gelmez ise sizi yollarız.. Açık neeett.

sorun olmaz

olsa olsa defolup gidersiniz ki inşallah geri de gelmezsiniz...

Misafir

Bilmem ne çocuğusunuz işte siz, 15 TEMMUZLA İLGİLİ YORUM BİLE YAPMAMIŞ

Misafir

Orayı halledenler buraya geldi!

ali

bu abd de ağzı olan konuşuyor...ilginç bir ülke yapılan son araştırmalara göre abd vatandaşlarının % 60 ı önümüzdeki 10 yıl içinde abd nin parçalanarak ayrı bağımsız devletler oluşacağını düşünüyor...bizde inşallah diyoruz.

DEFOLUN

Oturmuş Ülkemde Posta atıyor, Demokrasi-Özgürlük adı altında Katliam-İşkence makineleri.

Misafir

s400'ler Azerbaycan'a hibe edilerek ve Azerbaycan'da konuşlandırılarak Türkiye'ye bir tehdit olduğunda hızlıca Türkiye'ye sevk edilebilir, Azerbaycan'a bir tehdit olduğunda Azerbaycan'ın savunmasında kullanılabilir. Bu durumda NATO, Abd ve Rusya ile ilişkilerimiz bozulmaz. Türkiye'ye oynanmak istenen oyunları boşa çıkartabiliriz.

kurt-ay

1 S-400 bataryası,70 tane f-35 e bedeldir. biri bombardıman hayalet uçak diğeri, alçak,orta ve yüksek irtifa gelişmiş radarı ile hava savunma sistemi suriyede tomahawk ları nası avladığı görüldü... abd zıplasın dursun vermesin 35 leride turşusunu kursun.

Kıbrıslı

Siz PKK'yı Türkiye'ye tercih ettiniz. Bizimle değil ,terör örgütüyle ortaklığa girdiniz. Binlerce silah verdiniz. Bize satmadığınız silahları onlara hibe ettiniz.Fetö'yü hala destekliyor, iade etmiyorsunuz. Darbenin İncirlikten idare edildiğine yorum yapamıyorsunuz.Siz bizim nasıl müttefikimiz, ortağımız olursunuz? Sizin bize yaptığınızı başka hiçbir düşman ülke yapmamıştır. Çıkmış dostluktan bahsediyorsunuz. Türk halkı dostunu da düşmanını da biliyor.

ruzgar67

Alınması gere S400 lerin gorduk ABD basimiza neler actigini herzaman ali cengiz oyunu vardir bunlarin unutmayalim KOMSU KOMSUNUN KULUNE MUHTACTIR

MİSAFİR

TERÖRİSTTEN MÜTTEFİK OLMAZ SİZİ SURİYEDE GÖRDÜK ,MISIRDA GÖRDÜK IRAKTA GÖRDÜK ,İNSANLIĞIN DÜŞMANISINIZ

MİSAFİR

AMERİKA EMPERYALİST TERÖRİST BİR DEVLETTİR ,,HER ÜLKENİN ALÇAKLARINI SATILMIŞLARINI AHLAKSIZLARINI HAİNLERİNİ İNSANLIKTAN ÇIKMIŞ DİNSİZ İMANSİZ VİCDNSIZLARINI TOPLAR BİR ARAYA GETİRİR YARISINI SOLCU TERÖRİST YAPAR YARISSINI DİNCİ TERÖRİST ONLARI SAVAŞTIRIR SONRA DEMOKRASİ GETİRMEK İÇİN BİZZAT KENDİSİ GELİR TERÖRİSTLERİNİ BİR KÖŞEYE SAKLAR O ÜLKENİN VATANDAŞLARININ BAŞINA DEMOKRASİ BOMBALARI YAĞDIRIR BİNLERCE KİŞİYİ KATLEDER TOPRAKLARI İŞGAL EDER. AYILARI İHYA EDER ,İNSANLIĞI NAMUSU ONURU ŞEREFİ AYAKLAR ALTINA ALIR ÇÜNKÜ BUNLARIN HİÇ BİRİ KENDİLERİNDE BULUNMAZ

Misafir

Sen kimsin ki Türkiye'nin iç ve dış ilişkilerine müdahale ediyorsun densiz kovun gitsin deyyusu

ATİLLANIN TORUNU YAVUZ

Alooooooooooooo bana bak dünyanın kanını emen vampirler sürüsünün evladı o eskidendi koçummm geçti o günler. Çünki siz bundan sonra Türklerin dostu değil düşmanısınız ve siz sürekli Türkiyenin altını oyuyorsunuz.Ortadoğuda ne kadar terörist varsa bize karşı kullanıyorsunuz. Sonrada kalkıp türkiye ile dost olmak istiyoruz diyorsunuz siz geçin bu ayakları bu aykalar koktu anladınız mı. Bekleyin az kaldı sizi İcirlikten öyle bir atacağızki sizde anlayamayacaksınız anladınızmııııı. Türkiye’yle on yıllardır süren çalışma isteğimizin sembolü. ABD’nin İncirlik’ten ayrılmak gibi bir planı yok"

salhor

Yaaa... Dürzüler esnafla nakit para alışverişi yapıyorlarmış. Vicdan ve şahsiyetimizi pazara çıkardığımızı bizden iyi biliyor çakal. İman olmazsa zaten hiç bir haslet kalamaz.

istanbull

zaten siz bize müttefik değil düşmansınız, e kadar darbe varsa arkasında nato ve abd var. utanmadan birde üstükapalı tehdit. hast ordan.

Nazım

Adama sormazlarmı pkk ya niye yardım ediuorsun o zaman? Nasıl müttefiksin lan sen?

  • 1