BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,77
ALTIN 2.439,58

İmar Barışı uyanıklığında son nokta

'İmar Barışı istismarı’ devam ediyor. Tarihi dokusu ile bilinen Kapadokya’da başlanan suiistimal şimdi ise Konya’da ortaya çıktı. Arazinin sadece caddeye bakan tarafında duvar ören vatandaşın uyanıklığı kısa sürdü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Eren Gürsoy

Sonra devletimizi,hükümeti kötülüyosunuz bu devlet türk milletine bi fırsat verse anasını babasına tekrar satar

Zekeriya coban

Bırakın Müslümanlar ı suçlamayı aynaya bakın Konya da sözcü kafası yokmu istanbul ne oluyorsa türkiyenin her yerinde oluyor çünkü her yerde varsınız

Misafir

Ya bu ülkede ne kadar üçkağıtçı var ya

Akman

Oysa Türkiyenin islam merkezidir Konya. Para sözkonusu olunca Allah in adini ve varligini unutan Yüce insanlar.

Misafir

O evin altindada kalir geberirler.hepberaber.

Misafir

Namuslu enayi olanlarda ev alip yillaca kredi taksidi vs. Odesin. Uyaniklar devletin arsasini talan edip uc kurusa yer sahibi olsun. Acaba hukumet gercekten adaleti ne zaman tesis edecek bu memlekette merak ediyorum. Hersey talan adaletten yoksun isliyor bu ulkede malesef.

Misafir

İmar Barışında Geldiğimiz Son Nokta

Sedat

Hırsıza haksıza çok göz yumuluyor. Bu caiz değildir. Adil değildir. Vebali ve günahı büyüktür. Yapmayın. Allah cc ın azabından korkun.

Harbi delikanlı

Ah şu "vur" deyince öldürenler yok mu!?...

Yasar

6 yıllık masimla ev alabildim. Bir arsa kapatmak ya da ruhsatsız bina yapmak devlet tarafından musamahaya değer görülüyorsa bunun neresi kabul edilebilir. İstismarın cezası en ağır şekilde verilmeli. kanuna uyan vatandas hata yapıyor sonucuna görülmemeli.

  • 1