BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

İlker Başbuğ Erdoğan ve Bahçeli'ye yanıt verdi

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, ''Afrin siyasete alet edilmesin'' sözlerini ağır şekilde eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye kendi sitesinden yazılı bir açıklama ile yanıt verdi. İlker Başbuğ açıklamasını tekrarlarken Erdoğan'ın ima ettiği şeye inanmak istemediğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 55 Adet Yorum
ekşici gaspar

80 darbesi seçimlerinden sonra tsk'nın gayr-ı resmi sözcülüğünü hemen her zaman emekli generaller yapmıştır. son yıllarda her gece tv'ye çıkanlardan bahsetmiyorum. bu nedenle ilker başbuğ konuşması aynı zamanda tsk'nın, en azından tsk'nın bir kısmının, konuşmasıdır. yüksek rütbelilerin astları hala tsk içindedir ve onlarla görüşmediklerini sanıyorsanız aldanıyorsunuz. başbuş başta harp okullarının kapatılması, kuvvet komutanlıklarının savunma bakanlığına bağlanıp genel kurmay ile ilişkisinin koparılması konusunda 15 temmuz'dan sonra ilgili khk'lar çıkar çıkmaz itiraz edenlerin başında gelir. bu nedenle erdoğan'ın rahatsızlığı basit bir başbuğ rahatsızlığı değildir. böyle okumamak, olayı kişileştirmek türkiye'de siyasetten bihaber olmak demektir.

Misafir

"Insanı yaşat ki devlet yaşasın” Bu laflarla büyüdük biz.Uygulama tam tersi.Zamanla…Devlet karşısında hiçbir ferdin can ve mal güvenliğinin olmadığını anladık.

Misafir

Devlet, deşifre oldu.Ona çalışanlar da iyot gibi açığa çıktı.

Cenk

Olayın savcısıyım diyen kimdi haşmet cahili? Devlet yönetiyorum diye ortalıkta dolanan kimdi haşmet cühelası? Para ile akıl alınacaksa tümünüzün masrafı benden. Ancak akıl beyinde durur. Sizlerde olmayan bir şeye de masraf yapmak işime gelmiyor. Anladınmı haşmet. Sen anladım de.

Misafir

Devlete çalışanlar kalmış, diğerleri çekilmiştir sahneden. 30% un Devletimi? OY mu? kIMIN BU DEVLET?

Misafir

“Haklısın oğlum, başbakana hakaret 6 ay. Fakat devlet sırrını açığa vurmak 20 sene!”“Devleti ele geçirmeye çalışmak” çok kullanışlı bir suçtur. Birilerinin elinde olmasa, başkaları ele geçirmeye çalışır mıydı?

dikkatli olalım

ama kişiler özellikle şu aralar sözlerine dikkat etmelidir,kimse alet etmemelidir fakat herkes milli de olmak zorundadır denilebilirdi,zaten ard niyetli ,hain ve düşman kimseler ve ülkeler, ülkemizi ve insanlarımızı bölmek için çırpınmaktadırlarbu yüzdenordu millet devlet bir bütün olup,etrafımızdaki kahpeliklerden kurtulmamız gerekmektedir.

haşmet

cenk salağı, kumpaslar fetönün işi sen hala anlamamışsın..git çarşıda akıl satılıyor sizler için parası benden...

seyfo

onaycı bey, benim yazım neden yayınlanmadı, oysaki o hainin yazısını bize okuttunuz..bu demokrasimidir, kaldırdığınız içinde teşekkürler... ne yazıkki şikayet etmiş bulundum efendim.

vatanevladı

İlker Başbuğ'un şu olayda her kelimesinin altına imzamı atıyorum.Vatanını zerre seven herkes böyle düşünür zaten.Aksini düşünenler ise kendi menfaatlerini vatanının üstünde tutanlardır.Hadi dağılın bakalım troller sizi.Maaşlarınız yattı ATM'lere hücum.Sizin vatan sevginiz yatan aylığınız kadardır...

Cenk

Rabia. Allah senin beyin hücrelerine canlılık versin. Belki sonradan akıl da peşinden gelir. Onları kumpas kurup fetö ile oraya sokan kim? Zeka fukarası seni.

Misafir

BAZI YORUMCULAR İLKER BAŞBUĞUN AĞLAMA DUVARINDAKİ RESMİNİ KONUŞUYORSUN DA MESCİDİ AKSANIN İÇİNDEKİ DİZ ÇÖKÜP DUA EDERKEN DURUMUNU NİYE KONUŞMUYORSUN

Ahmet Soner

BOP eşbaşkanı olduğunu söyleyen bir liderimiz var. Bildik mi?

Ahmet Soner

İsrail'de Yahudi ayinine katılılan Başbakanı hatırladık mı? Artık millet gerçekleri görmeli.

tam gaz husumet.

Bilerek söylenmiştir,dünkü sözleriyle de memleketi ikiye ayırdı,hain muhalefet kahraman akp liler dendi,maalesef siyasetin en daniskası yapılıyor,Bahçeli zaten artık ciddiye alınmıyor.ancak C. Başkanı ülkeyi kucaklamak istemiyor.şimdi bile,

rabia

herkez kendini farkında olmadanda olsa ortaya koyuyor...vefasız seni, sen hapisteyken erdoğandan başka kim aradıki ...sen ne yaptın nerdeyse kılıçdaroğlu fikirleriyle cumhurbaşkanına laf attın, ALLAH senin gibileri ıslah etsin, erdoğanımızada sabırlar yağdırsın...amiinnn.

ASIL SİYASET YAPAN SENSİN BAŞBUĞ

SAYIN BAŞBUĞ BU İŞLER SENİN İSRAİLDEKİ AĞLAMA DUVARINDA AĞMANA BENZEMEZ.SENİN BU ÇIKIŞLARININ SEBEBİNİN 2019 BAŞKANLIK SEÇİMİ İÇİN BİR ÇALIŞMA OLDUĞUNU TÜRK MİLLETİ BİLİYOR.BOŞUNA UĞRAŞMA HİÇ ŞANSIN YOK.

HERKES HADDİNİ HUDUDUNU BİLECEK

İLKER BAŞBUĞUN İSRAİL VE DOLAYISIYLA AMERİKANIN SEMPATİZANI OLDUĞUNU BİLMEYEN VARMI.SURİYE OPERASYONUNDAN KİMLERİN RAHATSIZ OLDUĞUNU BU MİLLET ARTIK ÇOK İYİ BİLİYOR VE GÖRÜYOR.MİLLETİN ADAMI BAŞKOMUTANA KİMSE SAYGISIZLIK ETMESİN HADDİNİ BİLSİN,YOKSA HADDİ BİLDİRİLİR.

TÜRK

Kamil efendi ya Milliyetçi general Engin Alan paşanın başına gelenler erdoğan keyfi için Alan pasayi 4yil hapis yatırdı neymiş erdoğana saygı gostermemismis bahaneye bak Erdoğana saygı göstermek zorundamiyiz gostermezsek bizide mi hapise atacak biz ülkücüler olarak Erdoğana zerre saygı gostermiyoruz takı ülkücülere ettiği ağız dolusu hakaretleri için ülkücülerden özür dilemedigi sürece bahçeli ajanı ve yanındaki tayfası Akpye erdoğana hizmet ederler çünki onlara kim Kemik verirse onlara hizmet ederler biz ülkücüler olarak Bahceliye oy verirsek Kanımız kurusun.AJAN Bahçelinin Tek görevi vardır MHPyi bitirmek ülkücünün davasini yoketmektir

mniksek

İLKER BEY PAŞA OL PAŞA, AFRİNLE İLGİLİ ABD DE, FRANSADA, RUSYADA, İRANDA, AÇIKLAMALARI KİM YAPIYOR,SİYASİLER YAPMIYORMU, EE TÜRKİYEDE SEÇİLMİŞ CUMHURBAŞKANI AFRİNLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMSAI SİYASİ İSE, KILIÇDAROĞLUNUN AFRİNE GİRİLMESİN AÇIKLAMASI NE OLUYOR, İLLEDE ELEŞTİRME GEREĞİ DUYUYORSANIZ, ZEYTİNDALI OPERASYONUNU HEDEF ALNLARI VE PKK/PYD YE KOL KANAT GERENLELİ ELEŞTİRİN, RABBİM ORDUMUZU MUZAFFER EYLESİN....

Mehmet Kardeş

İlker Başbuğ ne konuştuğu değil, neden sürekli gündemde kalmak istiyor. Neden devamlı Tv ekranlarında ve medyada konuşmalar yapıyor. Bana göre tek nedeni şu. İlker Başbuğu İsrail'de Ağlama Duvarının önündeki pozu bir amaç taşımakta ve Vesayetçi azınlığın eline fırsat geçtiğinde Ülke yönetimine hazırlanma projesinin öncüsü yapılacak.İlker Başbuğ! Kenara çekil bu planı uygulamana asla izin vermeyeceğiz. İyi asker, olgun devlet adamı rolü yapmayı bırak. Bu aziz Millet birçok badirelerden geçmiş, bütün hile ve hurdaları sizden daha biliyor.

Misafir

başbug çok dogru konuşmuştur

Kamil

Son zamanların milli olma meselesi,maalesef Eski bir askere de sirayet ederek millilikten dışarıya çıkarak işi kişiselleştirmeye getiriyor.Nedir?Bu zat mevcut yönetimle fikirle uyuşmadığı için laf sokuşturuyor. Zamanı mı?Değil ama bunlar için milli olmadıklarından kendi fikirleri ve düşünceleri önemli.Bu ihanet değil de nedir?

TÜRK milliyetçileri

YAHUDİ cesaret madalyasini alan kimdir beyler

Misafir

Kemal demir senin hiç Allah korkun yok mu nasıl bir beyin taşıyorsun 100 yılda yapılan borcun 4 katını yaptı bu hükümet ne var ne yok sattı buy paşalar olmasaydı 16 yıldır iktidarda olanlar anahtar teslim ülkeyi teslim edeceklerdi madalya aldıkları kafirelere 16 yıldır uzaylılar yönetmiyor ülkeyi beka sorunu yaşar hale getirenler ülkeyi yönetenlerdir palşaların ne dahli var