BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

İlahi Azrail sen adamı öldürürsün..

Bir et kemik torbası değilsin sen ey insan! İçindeki cevherden, kalpten haberin olsun. İlmi istemekten sorumlusun.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
ftrx

İnan ki en çok bu yazar izliyordur.

Misafir

@kadir oztemur: Sen hangi hakla Yasar Nuri hoca ya munafik diyorsun?Islam i gercek anlamda anlatan ogreten kisiler dinsiz degil mi gozunuzde.Adam hurafe anlatmadigi icin halki kandirmadigi icin munafik degil mi?Bu ulkede her hoca keske Yasar Nuri hoca gibi olsa.Allah gani gani rahmet eylesin kendisine...

osmancık

(Suları acı ve tatlı olan) iki denizi salıvermiştir; birbirine kavuşuyorlar. (Fakat) aralarında bir engel vardır, birbirine geçip karışmıyorlar. (Rahman:19-20) Hakikat ile dalalet arasındaki perde zamanın Mürşid-i Kamili olan zattır. O perdenin bir tarafında iman diğer tarafında küfür deryası vardır. 20 Seneden fazla bir zamandır Fethullahçıların Müslüman olmadığını, Amerikan ajanı olduğunu halka anlatmaya çalışan Hatem-i Veliye inanan çok az olmuştu. Onlara kafir dediği zaman Müslümana kafir denir mi, onlarda namaz kılıyor, oruç tutuyor, kuran okutuyor, talebe yetiştiriyor deniyordu.

Misafir

peki Allah ile kul arasına kim girmeli ya da kimler girebilir? Engin bilgilerinizden yararlanalım.

Misafir

dinler arası dıyalog diye az kalsın bu milletin dinini manı yok edecekler di.hatadan tez dönüldü. kimse kimseyi ayrıştırmıyor kardeşim.din tek islam tek ve son din. sen inan veya başka yere inan geçerliliği yok bunun.ben esnafım gayri müslim gelirse dükkana mal satmam diye bişi yok inanan da alır inanmayanda

kadir öztemür darıca/ kocaeli

yıllardır bu milletin imanıyla diniyle oynuyorlar koca koca prof lakabı almış yaratıklar. sünnete ne gerek var hadise ne gerek var allah ile kul arasına kimse giremez nerdeyse pemgambere de gerek yok diyecekler haşa.hele bi yaşar var vardı tam münafık. ne olduğunu ölmeden gösterdi de millet imanı nı tazeleyebildi.yazılarınızı okuyorum Teprik ederim kardeşim.Rabbim muvaffak eylesin.

Misafir

Alni secde gormus,gormemis sanane???Senin boyle bir ayrim yapma yetkin,gucun,hakkin var mi???O ne demek,o nasil bir yazi,milleti ayristirma degil mi bu yaptigin.Bu ulke 80 milyon her inanctan,dusunceden insan var,sana mi soracak insanlar ne yapacaklarini???

  • 1