BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Hulusi Akar ve Hakan Fidan Rusya'ya gitti çok önemli YPG gelişmesi

ABD'nin YPG ordusuyla ilgili yaptığı açıklama Türkiye'yi tatmin etmedi. Afrin operasyonu öncesi hükümetten son dakika açıklamalar peş peşe geldi. Başbakan Yıldırım ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ABD'nin daha net açıklama yapması gerektiğini açıklarken flaş bir gelişme yaşandı. Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fİdan Rusya'ya gitti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

Milleti millet yapan bütün müşterekleri altüst eden, toplumun sosyal dokusunu ve kimyasını bozan, bütün değer ve ilkelerin altını oyan bu büyük ihanetin vurduğu darbenin ağır faturasını devlet ve millet yıllarca ödemek zorunda kalacak.

Komünist Görüş

CANLI!________________________ Tillerson: Suriye'deki askeri varlığımız IŞİD yok edilene kadar sürecek ...Etnik yapıların sesine söz hakkı veren geçici yerel siyasi düzenlemeler olacak!

Misafir

Bu nasıl iş; Türkiye hayali düşman mı yaratıyor. ABD "hayır YPG ordusu yok" diyorsa, Türkiye'nin de elindeki bilgi ve belgeyi ortaya koyması gerekir. Asıl muğlaklık bizden geliyor. "ABD'nin açıklaması tatmin etmedi." O zaman bilginizi ortaya koyun.

Misafir

bu kafayla ancak böyle düşünür böyle beddua edersin.

Misafir

madem kinseyi takmiyordunuz da rusyaya nicin gittiniz ricalarda bulunmak icin gittiniz allah sizin belanizi versin

Misafir

Aman dikkat diyorum, Allah yar ve yardımcımız olsun. İçimizdeki fetöcülere dikkat. Askerimizin içine sızarak tekrardan Suriye'de Ruslara bomba atıp bizi tuzağa düşünebilirler. Jetlerdeki subaylar titizlikle seçilmeli. İçimizdeki düsmanlar böyle fırsatları bekliyor.

Misafir

Türkiye hep böyle bilof yapıyor. Hani Amerikayı ve Rusyayı dinlemiyordunuz. Vuracaksanız vurun Rusyada ne işin var?

ddd

Daha önce Türklerin bir babası vardı... O da ABD idi AKP döneminde ABD yi altayan Türkiye Rusya ile ilişkiye başladı. Şimdi onların iki babası var... Her seferin ya o babaya yada bu babaya gider dert yakınırlar...

Misafir

İranlılar, türkkler, araplar kürde düşman, kürd ise hem celladlarına aşık, bu tek taraflı aşkdan dolayı da kürd kürde düşman. Kürtlerin bir kurtuluş savaşı bu aşktan dolayı asla olamaz.

Misafir

yani bu haberden şunumu anlayacağız; ikna olduysak saldırmayacağız yok ikna omadıysak oraya saldırmamız için rusyadan icazet alacağız; Rezil olduk dünyaya, insanda basiret olacak

Sellahatin Eyübininin Torunu

Bence Vazgeçin ABD ve Rusya'nın Projelerine hamalık yapmayın, Kendi ülkenizde Demokrasiyi geliştirin, Kürt kimliğini anayasal güvenceye alın, Kürt kimliğini tanıyın, Kürtçe öğrenim olmak üzere, Kürtçe eğitimin önünü açın, Kürtler bu ülkenin asli unsurları ise bin yıllık kardeşiniz den neden korkuyorsunuz, Kürt bölgesinde daha fazla Ekonomik iktisadi projeleri kurun, Kürtçe köy kent isimlerini iade edin, Kürt halkına TC çatısı altında bir statü belirleyin, ozaman görürsünüz eski Selçuklu ve Osmanlı Devletinin dirildiğini, Osmanlı Devleti zamanında selçuklukar zamanında Kürdistan adında coğrafyası vardı medrese vardı Kürtçe ve Osmanlıca eğtim verilrdi ,...

mehmet uğuz

Bu nasıl iş ya, önüne gelen Irak ve Suriye'ye girmiş. Alacağını almış vereceğini vermiş, bizimde 5 milyon Suriyeli kardeşimiz olmuş. Bu savaşın zararını en çok gören bizleriz. Bu savaş ne ABD ne Rusya sınırları içinde veya sınırlarında oluyor. Ama, onlar AHKAM kesiyorlar. Yok şöyle gireceksiniz, yok böyle yapacaksınız, yok şuraya kadar, yok buraya kadar. Olan bize olmuş, adamlar bize rol kesiyorlar.

erbay

Ne acayip bir ülkeyiz ABD - Rusya bir şey yapacağı zaman bize mi soruyor.

  • 1