BIST 9.928
DOLAR 32,45
EURO 34,77
ALTIN 2.440,42

Hulusi Akar butona niye basmadı? En bomba FETÖ ifadesi

ANKARA'da devam eden Genelkurmay çatı davasınıda Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın koruma ekibinde olan eski astsubay İsa Akın savunma yaptı. İsa Akın bomba bir ifade verirken, yargılandığı duruşmada salon karıştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
elvan celep

15 temmuz darbe olayını saat:14.00 itibaren korgeneral ve orgeneral rütbesindeki tüm subayların haberi vardı.

MESUD AKGÜL

Sayın Editör. BU habere yaptığım yoruma sansür, karartma uyguladınız. Ne oldu? Yorumum size de mi battı?

Sayın Hükümet Yetkilileri

ben bir T.C. vatandaşı olarak Hulusi Akar'ı Türk ordusunun başında istemiyorum, hadi bıraktım o kadar şaibeyi de Akar'ın kendisinin de ikrar ettiği üzere vatan hainleri nasıl olur da ne gibi bir ışık görürler de bir umut AKAR'a kendi taraflarına geçmesi için teklif yaparlar, bu teklifi yapıyor olmaları bile Akar'ın üzerindeki büyük bir şaibedir, Türk ordusu bu arkadaşlar, varlığımızın teminatı, ne polise ne yargı, önce ordu, ordun yoksa devletin zaten yok, kendinize gelin ve acilen gerçek komutanları getirin ordumuzun başına.

Misafir

VALA KİMSE BEN SUÇLUYUM KUSURLUYUM İHMALİM VAR DEMİYOR HERKES TEMİZ KUSURSUZ VE SUÇSUZ NASIL BİR İŞTİR ANLAMIŞ DEĞİLİZ HERKES BİR YERLERE ATIYOR TOPU ASI MESELE BU

Misafir

kontrollü darbenin, neresine buton basılır?

HALK

Yayınlanan görüntülerde akar eller serbest kendi kendine gidiyor neden hiç direnmiyor veya odaya gelindiği an müdahale etmiyor Fidan gelip bir kaç saat önce bilgi veriyor ama nedense hiç önlem alınmıyor bunların da açığa kavuşması lazım neden bu kadar tetbirsizdik MİT neden bilgi geçmedi askeri istihbarat raporlarını kim alıyor Akarın istihbarat raporlarından neden haberi yok varsa niçin önlem almadı aynı şekil emniyet istihbarat neden bilgi geçmedi bu bilgiler kimde vardı ve neden gerekli kurum kişiler ile paylaşılmadı bunların bir cevabı olması lazım yoksa bu işi çözümleyemeyiz

a.l.

anlaşılmayan darbe... c.başkanı, b. bakan başka kişilerden darbeyi öğreniyor, ilgililere hesap sorulmuyor, yargılanmıyor.. nasıl iş bu?

alara

sanki darbecciler o butonu bilmiyor, adamın yavveri darbeci zaten butona basmasına imkan verirlermi , bu biraz nasrettin hocayla hırsız davasına benzedi. sonunda nasrettin hocayı suçlu bulacaklar. burda okuduğum kasarıyla sanıklar haklı, korumalar içerde , izinli koruma müdürü görevden alınmış, ama o sırada yetkili koruma müdürü görev başında, ifadeside komik, korumalar direnmeyince bende yere yattım diyor, ülen onların müdürü sensin direnin diye sen emir verdinmi.

  • 1