BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Hollanda'dan Türkiye'yle ilgili yeni bir skandal karar!

Hollanda'nın Türkiye ile geçen yıl 16 Nisan anayasa referandumu öncesi yaşanan diplomatik krizin yıl dönümünde, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in Deventer kentine yapacağı ziyareti istemediği iddia edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Hakkı A.

Hadisi Şerif der ki; "Komşunuza gitseniz bile kapıyı 3 kere çalın, gel denilmezse geri dönün". Bunlar yabancı ülkenin kapısını çalıyorlar "gelmeyin" deyince kavga çıkarıyorlar.

Uç beyi

Yabancı elci seviciligini bırakır birazda Gaziantep şehri ve Anteplilere ilgilenir inşAllah bu boş vaktinide böyle değerlendirir. Aslı görevini yaparak. Şehri deneme tahtası yaptı. Bu şehir deneme yapabilir bir deney şehri değildir

remezan

Bir ülke hayal ediyorum:Teknolojide G.Koreyi bile sollamış,ferrari ayarında araba üretiyor,kendi füze-uçaklarını üretiyor,uzayda en kral üstlere sahip,kişi başı gelirin 100 bin dolar olduğu.PEEEHHH.Rüya be oğlum.Peki olamaz mıydı? Olurdu elbet.Atatürk gibi adamların baktığı pencereden bakıp,o minvalde ve zihniyette yürüseydik.Ortadoğu ve arap varyasyonlarına değilde,modernliğin yüzüne baksaydık.ama kafa ve eğitimle 1000 yıl geçse bir bilgisayar çipi bile üretemeyiz biz.

Misafir

adamlar gelme diyorsa gitmezsin, babanın çiftliği mi elin devleti ülkesi..!!!

Misafir

antepte belediye başkanlığı yapman için hollandaya gitmen şart mı? sizlerdeki bu hollanda merakı nereden geliyor anlayalım? senin de orada şirketlerin mi var?

fikret boduroğlu

haberin başlığını doğru atın.niye skandal olsun.ev sahibi gelme,şu zaman gelme diyorsa gitmeyeceksin.seni kabul etmek zorunda değil.cami de kadınlar ile buluşacakmış.buluşma kardeşim,antepteki işlerini yap.bizim siyasetçiler türkiyeyi karıştırıyor,kesmiyor bir de Avrupa ülkelerinimi karıştırsınlar.

Kerter..

Hollanda icin simdilik ypgpkk teroristleri kutsanmis terorist sinifinda.. level atladiklarinda ciyaklamalarını da duyacagiz..

Hakkı A.

Hollanda'da bu hatun kişinin ne işi varmış! Kendi topraklarına alırlar almazlar onların bileceği iş. Niye skandal olsun ki!?

mert toker

İçimizdeki Hollandalılar, sizin sandığınız hdp , memleketiniz de bura değil

Misafir

evlat olsa sevilmez, hollanda niye kabul etsin !!!

  • 1