BIST 10.259
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.402,76

Hilal Kaplan uyardı! AK Parti kazanmak istiyorsa...

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde AK Parti'yi bekleyen tehlikeye dikkat çekti. Kaplan, seçmenin Erdoğan'ı destekleyip AK Parti'yi cezalandırabileceğini yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 77 Adet Yorum
Misafir

Bir daha benden size oy yok.

pelikan

Pelikan başı konuşmuş

Akif

Aslında bu konuda çok geç kalındı R.Tayyip ERDOĞAN tamam ama Mvekilliğine Ak PArtiden aday olanlar çok hevesli olmasın bence

Akif

"AKPye yakın olan işini hallediyor" demiş bir yorumcu kardeşimiz. Yorumu çok doğru olsa da bu cümle şöyle düzeltilmeli. AK partiye yakın gözüken, aslında nefret eden, oyunu Ak partiye asla vermeyen, ilk tökezlemede hemen terk edecek tuzu kurular ve liyakatsiz bürokrat kişiler.

Misafir

akp emeklilerin intibak zammını versin yoksa hakkımı helal etmiyorum

ooooooooooo

2002 den beri bir akp li olarak bizim için akp bitti

Gazi Okur

Bu yazı çok doğru. Bende çok arkadaşımdan bu şekilde duyuyorum. Çünkü insanlar başka arayışlar içinde ama güvenilecek başarılı olacak bir parti lideri veya parti göremiyorlar. Mevcut durumdan daha kötü düşmekten de korkuyorlar. Bu nedenle Cumhurbaşkanlığında RTEye, Parti seçiminde ise RTEyi denetleyebilecek yapının oluşması için başka partiye oy vermek istiyorlar. Bence de çok doğru bir düşünce. Üniversitelere bakın hiçbir yerde liyakat kalmadı, AKPye yakın olan işini hallediyor.

Turgay

Demek ki boğaza nazır yalıdan bakınca bile öyle gözüküyor. Bir de halkın içine girin çarşıya pazara çıkın bakalım neler oluyor.Muaviye devrinin sonu geldi bugünkü ihtişamınızı, yalılarınızı çok arayacaksınız haramzadeler.

ülkücü kale

kızım sizler artık halktan kompuşsunuz..altınızda pahalı arabala,pahalı villalar ,torba torba paralar...tabi ki halk sizi cezalandıracak..paylaşmıyorsunuz hep ben diyorsunuz

Samet

Geçmişte babası milletvekili olanların çocukları vekil olmasın, kimsenin yerine veliahtı, mahdumu geçmesin, babalarının geçmişte yaptığı hizmetlere teşekkür ederiz ancak babalarından sonra mahdumların geçmesine karşıyız, K. Maraş'tan aday aday ı olan arkadaş kararını vermiş ancak milletin kararı farklı yönde olacak, genel merkez umarım dikkate alır.

OSMANLI

İYİ OLACAK İNŞALLAH MERAL ABLA

misafir

Sayıh Hilal hanım niye muhalif bir gazeteci iktidara akıl verici yazı yazmaz da bizim diye tabir ettiğimiz gazeteci diğerlerine akıl verir ben bunu bir türlü anlayamıyorum. Herkesin aklı kendine. Boş verin siz.

hakan

bizim kutlu davamızı, nakde dönüştüren yamyamlar düşünsün.

ADASD

YOLUN SONU GÖZÜKÜYOR.

Misafir

Aylardır aynı çevremdekilere aynı şeyleri söylüyorum ve yapacağım, milletvekili seçiminde TKP ye bile oy veririm ama meclistekiler ile Garamollaya asla oy vermem.

Misafir

erdoğanı da ,AKP yi de desteklemeyin.desteklerseniz bu günleri bile ararsınız.24 haziran da seçimi kazanırlarsa ,ülkede herşey kötüye gider.

Vatansever

28 yıldan beri Recep Tayyip Erdoğan ı kurulduğu günden beri AKP yi destekledim çalıştım. Hep vatan millet adına en doğruyu yapacaklarına inaniyordum. Lakin üç beş liyakatsiz güç nerde ise oraya dönen kifayetsiz kişiliklerin ağzıyla ve muhtemel yasal sendika ve yasal banka hesabı nedeniyle ihraç edildim. Yaklaşık iki yıldır hukuka ulaşmayı bir dinleyeni bulmayı ve adaletin yerine gelmesini bekliyorum. Gerek AK Parti gerekse cumhurbaşkanımız etrafını çevreleyen adamlara çok dikkat etmeli çok. Özelliklede doğruya doğru yanlışa yanlış söylemeyen kişilik lere.

Misafir

akp diyerek ya haşhaşi yada kemalist olduğunu ifade ediyorsun.. bi kere hayatında ak partiye oy verdin mi ?? samimi değilsiniz..

Misafir

damat dünür kayın kayınço enişte? Onlar ne olsun?

Misafir

Artık ak parti diye bir şey yok sadece Erdoğan var. Ak Partiye oy verenlere sorun en az yüzde doksanı Ak Partiye oy verme nedenini Erdoğan diye açıklar.

Misafir

Ak Parti ya bir ilke ve fikir partisi olacak ya da lider partisi olacaktı. Ak Parti kuruluşunda savunduğu hangi ilkeden, hangi fikirden dönmedi ki ilke ve fikir partisi olsun! Güzelliğinden başka söyleyecek sözü olmayan manken ve modeller gibi vitrinin de Erdoğan'dan başka bir şeyi kalmadı. Haliyle bir lider partisi olma bataklığına saplandı kaldı.

enver küçükvar

akp nin saltanat rehavetinden kurtulması için,tayyip e başkanlık için oy ,mhp ye de adaleti sağlaması için mühür vereceğim.tek çare bu...

Misafir

Erdoğan bir gün muhtarları topamıştı. Ön sırada ak partinin protokolü var. muhtarlardan bir kalktı protokölde oturan ak partili yöneticileri, bakanları, milletvekillerini işaret ederek mealen:"Sayın cumhurbaşkanım, biz bunları tanımayız, bilmeyiz, ne dediklerine de bakmayız. Biz seni biliriz, sana inanırız." Tabi protokol koltuklarında oturan aslında kendilerine, partilerine, makamlarına hakaret edilen yönetici vekil bakan her kim varsa hepsi gülüyor. Bu Ak Partinin bittiğinin en iyi göstergelerinden biridir.

mahmut

arabam çalındı henüz ses seda yok hırsızlara yaptırım yoksa akp ye oy yok

Misafir

akp nin içindeki insanlar yüzünden adaletsizlik yüzünden adam kayırma yüzünden hak etmeyene görev verdikleri yüzünden bende şimdiye kadar oy vermiş biri olarak versem mi diye düşünüyoruö.