BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.399,93

HDP'li vekilden PKK'yı buz kesen Suriye çıkışı

HDP Diyarbakır Milletvekili Ahmet Tan, PKK ve PYD’nin Suriye politikasını eleştirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
ASLINA RÜCU

HDP NİN NORMALE DÖNMESİNDE KATKISI OLAN BİR KİŞİ,ONAYLIYORUZ BİZDE HDP KAZANILSIN DİYORUZ,ADAM GERÇEKLERİ DİLE GETİRMİŞ,AYRICA HDP NİN DARBEYE HAYIR MİTİNGİ DE ERTELENMEMELİAKP ORAYI OY DEPOSU GÖRDÜĞÜ İÇİN ÖNÜNÜ KESİYOR.MHP NİN DE ÖYLE.

Burdayiz.

Sonuçta topyekün sizler ABD maşasısınız, maşaların sonu ateş sönünce biter.

AHMET KAYA

AHMET ALTAN SENDE ÇÖKTÜN KES SESİNİ SENİ VE HDP Lİ HİÇ KİMSEYİ DUYMAK İSTEMİYORUZ

Misafir

AKP iktidarı sınırın Türkiye yakasını IŞİD dışındaki başka İslamcı çetelerin kullanımına açmasının, üs olanakları sağlamasının herhangi bir hukuki dayanağı yoktur.

İBRAHİM

AHMET TAN (ALTAN TAN)

xxx

Ne kadar sıkıcı. Bu adam arada bir çıkıp düşünsel operasyonlar yapmaya çalışıyor. Her yeri sorunlu bir yazı. Kim inanıyor bunlara, varmı böyle birileri.

ulusalcı

dilize dolamışınız bir demokratikleşme başkacada bidiginiz katliam yapmak yaptırmak şimdiye kadar hangi uzatılan barış elini yeniden ısırmadınızki zaten varlık sebebiniz terör çok iyi biliyorsunuzki ağa babanız abd nin emperyal emelleri bitmedigi sürece sizlerde var olmaya devam edceksiniz bunun için her zaman teşeronluğa hazırsınız bunu bizlerde çok iyi biliyoruz ama sizleri hala alıp tutuklamayan bu devletde bir garip en iyi destekciniz almanyada da yapsanız ya bir kaç eylem hadi konuşsana alman parlemontosu ve politikaları hakkında birşeyler

HANİ LİYAKAT????

DOĞRU SÖYLEMİŞ,ŞİMDİ CERABLUSTA FOS ÇIKACAK,FETÖ OLDUĞU GİBİ DURUYOR,BAŞKA CEMAATLER BOŞLUKLARI DOLDURMAYA BAŞLADI,!!!

  • 1