BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.437,92

HDP'li vekil Sabancı cinayetinin sebebini anlattı!

HDP Hakkari milletvekili Adil Zozani, "Sabancı suikastının sebebi Diyarbakır'da fabrika kurmak istemesiydi" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
esk-ibrahim

Sayın Milletvekili şantiyelerin basıldığını-yakıldığını görmüyor mu ? pkk tarafına söyleyeceği birşeyler de olması gerek. bu ortamda hiçbir türk-kürt işadamı parasını gömmez,yaktırmaz. basiret lütfen...

zilan

objektif yorum.gerçek bu işte.

nafi

acı uur pulat olmasin :) baska baskanilarin yaptgini sahiplenen baskan :)

misafir

Bir takım şeylerden korkup PKK'ya karşı ürkek davranalım, Güneydoğu'yu da verelim diyen, şerefini namusunu her şeyini vermiş olur.

mert

Yurkiye asrin projesini Guney Doguya yapmistir...100 milyar dolar GAP projesi Turkiyenin hicbir yerinde yok...Terore 400 milyar dolar harcadi bu ulke...Elektrige suya para vermiyorlar...Doktor gonderildi ogretmen gonderildi cenazelerini gonderdiniz...Hala yuzsuz yuzsuz konusuyor...Insanlik bilmez utanmaz...

Fatih Selman

AH ZOzani kardes ahhhh, Birde keske, yatirim yapilirken PKK tarafindan yakilan makinalardan bahsetseydin keske. Yatirimciya verilen zararlardan bahsetseydin keske. Bende zengin olsam, riski az olan, az kazanç ile batiya yatirimi secerdim. Kimse fazla risk almayi istemez. Yarin PKK yok olsun, gorursunuz o bolge nasil kalkinir. Her is adami o zaman kosar yatirim yapmaya, çunku dogu bolgesi yatirima aç.

Abe

Dağıtılanın ulufe olduğu denetlenmemesinden belli değil mi? Önce tufeyli takımından kurtulmanın yollarını bulmalı!!

anıl

O zaman sizin çanağını yaladığınız PKK öldürmüştür.

teşvik değil ulufe

sende biliyorsunki batıda verilen teşviklerin tamamı siyasilere bağış olarak veriliyor hiçbiri işden anlamıyor o teşvikleri başka yerlere kaydırıp deve ediyor batı halkını suçlama doğuyada teşvik verilse aynısı olur gerçek üretici bir tl teşvik alamaz.

  • 1