BIST 9.885
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.450,57

HDP'li vekil Kürkçü PKK'ya resti çekti!

HDP milletvekili Ertuğrul Kürkçü PKK'ya tepki gösterdi. Kürkçü, "Hiçbir söz, vekillerimiz, eşbaşkanlarımız, yöneticilerimiz ve sivil halkı hedef alan kör şiddeti haklılaştıramaz." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
karadenizz..

ertuş akıllı adam beach partilerini, genç ve güzel bayanları kim bırakır da hapse girmek ister dimi? aferin ertuş baktın pabuç pahalı kıvırıyosun şimdi bravo sana, bundan sonra senin adın ertuş topkapı kapişş ;)

serkan

kızılderede mahir çayan ve arkadaşları çatışırken bu kürkçü samanlıga saklanmıştı mahir ve arkadaşları kendi inandıkları ilkeler için ölürken ertugrul samanlıkta askerlere sarılıp beni affedin diyordu ertugrul kürkçü gibiler her zaman bazı birikim ve davaların kaymagını yiyen tiplerdir ve bunun gibilerden ne köy olur ne kasaba

Misafir

samanlık devrimcisi yine sattı

cafer sönmez

pkk sözü geçmiyor.onlar daese göre konuşuyor.

Rahmet Kuruçeşme

Sayın Kürkçü sizden böylesi doğru fikirler bekliyoruz. PKK hainlerini lanetlemeniz saygıyla karşılanacak anlamlı bir duruştur. Bu ülkenin evladı olmak ancak sizin gibi davranmakla mümkündür. Sizin bu doğru duruşunuzu alkışlıyorum.

Misafir

allah seninde ve hepinizinde belasını versin.

_Güzel ülkemiz yeni dönemde güya dostlarını artıracak, düşmanlarını azaltacak derken… Eyyy Almanya!....Eyyy Merkel!......Eyyy Amerika!...... Noktasına geldi… “Eyyy Merkel, bize demokrasi ve basın özgürlüğü mü öğreteceksin, sen kendine bak”_____

OHAAAAAAAAAA!

9 HDP'li vekil tutuklandı, AB Bakanı AB büyükelçilerine böyle yorumladı: Milletvekilleri tutuklanıyor deniyor, tutuklanmıyor! ..........

yusuf

hapis korkusu rest çektirmiş

Misafir

Hiç bir PKK sempatizanına, yandaşına, siyasetteki uzantısına,onları yıllarca parlatanlara inanmam mümkün değil... Çünkü PKK asla değişmedi, kendisine uzatılan dostca elleri alçakca geri çevirdi.." Halkım " dediği insanları faşistce ezdi..Ülkemizin tüm düşmanları ile İŞ TUTMAKTAN asla imtina etmedi..Kesinlikle PROFESYONEL TETİKÇİLİK yapan bir örgüt..Bu kadar YALAN yeter... Bu ülkenin BEKÂ sorunu haline geldiler..Ertuğrul KÜRKÇÜ külâhıma anlatsın bu saatten sonra..Eğer bir gram samimiyeti varsa HDP den istifa eder ve bırakır bu işleri... HDPKK nın kuyruğunda gezen herkes HUKUK önünde bu işin hesabını verecek...Bu ülkenin başka çaresi yoktur..

has-hüs

Dam üstünde saksağan vur beline pkk yı.geçelim bu riyakarlığı.kprku bacayı sarmış.Geçmişte yoldaşlarına attığı ihanet kazığını şimdide pkk lı sivil yoldaşlarına atıyor.

Erol Baron

PKK gibi Kürkçü'nün ne mal olduğunu herkes biliyor.

FeRHaT

Yalandan kim ölmüş. Aşağıladıkları, zulmettikleri ve korkutmaya çalıştıkları Halk yüz vermeyince yalakalık yapıyorlar. Ne resti be; "Kurtuluş hareketiymiş(!) " özrü kabahatinden büyük...

GÖREV HDP DE

HDP KARŞI OLMAYA DEVAM EDERSE YÜKSELİŞE GEÇER.PKK YI YANLIZ BIRAKMAK LAZIM.

Misafir

teroristin basi bunlar kim kime rest cekecek

ihsan

get lan bunda rest çekecek yürek varmı

anadolubeyi

O zaman orada ne işin var? Gelinen bu noktadan sonra bu cılız çıkışınız sizin doğru çizgide olduğunuz anlamına da gelmez Ertuğrul Kürkçü.

  • 1