BIST 10.339
DOLAR 32,24
EURO 34,77
ALTIN 2.462,81

HDP'li Altan Tan'dan Erdoğan'a ittifak çağrısı

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ittifak yapma çağrısı geldi. Altan Tan, Kürt bölgesinden gelen evet oylarıyla ilgili de 'Sayın Erdoğan'ı yine Kürtler kurtardı' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
Vatandaş

pislikler haala kürt halkından,sanki dışarda yaşayanlar gibi mesela suriye halkı gibi bahsediyorlar,ülkede kürt sorunu yok,pkk sorunu var,haala anlamamazlığa vuruyorlar...

salhor

Erdoğan'ı Kürtler kurtarmadı, Kürt kardeşlerimizi Erdoğan kurtardığı için böyle oldu. Eğri oturup doğru konuşalım. Altan Tan da dedesinin ruhaniyetinden ar etsin biraz.

GÜNALTAY TURAN

Ya Altan Tan hakikaden Bırak Müslüman Kürtlerin HDP ye devşirilmesi faaliyetlerinde bulunarak ırkçı bir Kürt müslüman olmayı da makul olana gel Tatlı su kurnazlığı yapıyorsun. HDP yle artık Tayyip Erdoğanın işi olmaz. Kürt kardeşlerimiz içinde nice Altan Tan lar var. Basit sıradan bir duruma kendini düşürmede bir özeleştiriyle Makbül bir vatan evladı ol bu vatan hepimizin. Yanlış yoldasın.

kktcuce

bu durumda sizin gidip biz ettik siz tmeyin af edin yeniden görüşelim demeniz lazım..herşeyi kendinize yontup lafa ebeliği ayıp kaçıyor..hele hele görüşmeleri hendeklere gömdükten sonra..

kundemacı

Sayın Tan yalvarmana gerek yok zaden sizinle ittifak halinde, yakında bandıran zehirleri içilerek açılım süreçleri başlar.

ASIMIN NESLİ

Bu aziz ve asil millet;Malazgirt'te,Çaldıran'da,İstanbul'un fethinde, Çanakkale'de, Kurtuluş savaşında,On beş Temmuzda Türkü,Kürdü, Alevi'si, Sünnisi,Laz'ı, Çerkez'i herkesi her kesimiyle bir oldu beraber Söyler misiniz siz Kürt kardeşlerimizin nesi olursunuz?Allah bu milletin birliğini beraberliğni bozdurmasın kuzu postuna bürünmüş kurtlara hiçbir zaman fırsat vermesin İnşallah.AMİN!

Misafir

Biz Turk veya Kurt degil TURKIYELIYIZ. Sen kelime oyunlariyla kafa karistirma cabana devam et. Bu secim degil referandumdu oncelikle. Secim olsa AKP oylari bolunmez artardi.Oylar partiler degil Anayasa icindi. Erdogan tek basina %51.5 ile halkin destegini aldi bu halkin ona guvenini ispat eder. CHP ve sizlerin sonuda yakindir.Bence sizler PKK ya silah biraktirip sonra oturup konusma yolunu bir secin Erdogan gerekeni yapar emin olun.

ESKİ ÜLKÜCÜ ŞİMDİ İSE TÜRKÇÜ

AKPLİLERL Kendi kendilerine sorsunlar bu kürtler neden akp ye evet dedi diye.. bu saatten sonra gerçeği görsenizde iş işten geçti akpliler.

HAYIR

DEMEK Kİ NE KADAR HAİN VE ŞER ODAKLARI VARSA AKP Yİ DESTEKLEMİŞ, İYİDE KARŞILIĞI NE?

Misafir

Sonuçlari iyi oku Altan efendi. Yerle bir edilen Cizre de hayir % 80, Sur'da %65 çikti. Halkin iradesi dogrultusunda siyaset yap ya da Akp ye git...

Zekeriya

Adam kürtüm diye dolaşamazdı. müzik bile dinleymezdiler. kimin kime vefa borcu var acep???????

hakan

açık konuş, vefa borcu derken ne mesela?

Misafir

Erdoğan kürtlere ne vefa borcu ödeyecekmiş, hiç bir bölgeye yapılmayan yatırımlar g.doguya yapılıyor daha ne yapacak. gel de karadenize köyleri gez ağzın açık kalır. burası neresi dersin. sizin köyleriniz ilçe gibi kalır yanında. daha ne istiyorsunuz. özerklik mi. iş te o bu ülkede hiç bir yüzyılda olmayacak bir şey. en iyisi unutun.

ASIM YİĞİT

O OYLAR HÜDAPAR LI YİĞİTLERİN OYU.....

Misafir

Gülmedim hemde hiç bu nasıl destek heryerde tek adam rejimine karşıyız diye hayır dediniz her ağızdan şimdide yandan yandan HDP pkk ya destek oldu şimdide yer arıyor yemezler

Misafir

BAŞKAN SAKIN BU BÖLÜCÜ HAİNLERLE İŞBİRLİĞİ YAPMA ZAMANLA O HAYIR DİYENLERDE İDAM CEZASINI BİR ÇIKAR SENİ DESTEKLEYECEKLERDİR BEN EVET DEDİM HAYIR DİYENLERİN BÜYÜK KISMI EYALETLERE DÖNECEKSİN VE BU HAİNLERLE İŞBİRLİĞİNE GRCEKSİN DİYE HAYIR DEDİLER ANCAK YANILDIKLARINI ONLARA GÖSTER BAŞKANIM

Misafir

ALTAN TAN EVET DİYEN KÜRTLER SİZİN GİBİ BÖLÜCÜ KÜRTLER DEĞİL ONLAR HDPKK İLE SAVAŞIP MÜCADELE EDEN PKK YI VE SİZİ EZE EZE YENEN KÜRTLERDİR EVET DİYEN KÜRTLER HAÇLILARA VATANI SİZİN GİBİ PEŞKEŞ ÇEKMEYEN OSMANLININ TORUNU KÜRTLERDİR

IHA

HDP'li Altan Tan , Ben MHP'ye oy vermiş Ama Reiside canı gönülden seven vatansever bir Türküm! Ancak üstünlüğün takvada olduğunu bilen bir müslüman olarak inancım gereği kürt yada arap kim olursa olsun müslümanları kardeşim bilirim..Doğuda Evet oylarındaki artışın nedeni HDP'nin nekadar hain olduğunu ve kahpe terör örgütlerine ve haçlı avrupaya hizmet ettiğini gören ve uyanan müslüman kardeşlerimin oylarıdır..Bence çeneni kapat ! çünkü çöküşte olan sizsiniz.. Evet demek şirktir diyen Hüda KAYA'nıda al cehenneme git..

mehmet

mhp, bbp, kürtler AK PARTİYİ biz kurtardık diyor.ulan AKPARTİnin oyları nerde o zaman?

Farklı Bakış

Şimdi RT yi Kürtler kurtardı demek AKP PKK işbirliğini mi işaret ediyor. Yani sonuçta MHP- BARZANİ-PKK kanka mı oldu.

Misafir

Kürtlerin gönlünü ne güzel alıyor işte. Doğu'ya yapılan yatırımlar, HDP li belediyelerin bomba döşediği sokakları caddeleri yeniden yapılandırmak, borçlarının affı, işsizlik üzerine gidilmesi ve bazı temel hakların sağlanması... HDP bunların kaçını yaptı? Ayrıca bunların karşılığı %35-40 lı destekler oldu. Bu mu yani vefa borcu? Bir de keşke selo olsaydı, bu oy oranı emin olun 55 in altına inmezdi. Batıdaki HDP mitingleri Milliyetçi kanadı buraya sürükleyecekti. Lütfen artık gerçeklerle yüzleşin.

Analiz

Erdoğan Kürtlerle ülkeyi çatır çatır bölecek, kürtler akp'ye oy verdi dedik inanmadınız ama HDP'li seçmen oyunun 5'te 2sini AKP'ye verdi. MHP+AKP ittifağı aslında daha çok çöktü. MHP'den neredeyse 5'te 4 hayır oyu vardı, AKP'den de yüzde 10'dan fazla fire vardı. Ama evet oyları doğuda olması gerekenlerin bile üzerine çıktı. Dediğimi anlamak için sonuçlar açıklanınca ülkücü illerimize, akpli illerimize ve doğu illerimize bakınız.Erdoğan MHP ile ittifakın AKP'ye oy kazandırmadığının farkında olduğu için oy arttırmak için kürtlere oynayacak böyle olursa eyalet sistemi de gelir uyanın ey millet

Misafir

altan tan efendi, o kürtleri de RTE kurtardı. siz gittiniz kandilin kölesi oldunuz.

mehmet

bırak palavrayı hayırcılar nerden çıktı yeni bir açılım vs. bekliyorsan avcunu yalarsın

Farabi

Asil kurdlerin Turkilere vefa borcunu odemesi lazim ulan. Kurd yesin icsin Turke dua etsinki serbestce yasayabiliur Turkiye topraklarinda.Kurd demek yersiz,yurtsuz,vatansiz bir yaratiktir.Amma,Turk demiski burda yasayabilirsiniz,keske kapimiza dadandirmayaydilar kurdu,daha iyi olurdu.