BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,85
ALTIN 2.420,03

Günün olayı Burak Akın'ın bu utanç hali! İfadesi de bomba

KARA Kuvvetleri Komutan Orgeneral Yaşar Güler'in koruma subayı Yüzbaşı Burak Akın FETÖ'cüyüm diyerek teslim olması ile gündeme gelmişti. İtiraftan sonra Burak Akın ilk kez bugün ortaya çıktı. Yüzünü gizleyen Burak Akın'ın adliyede ifadesinde bakın neler var.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

mensuplarının yüzde yüzünün, milyonda milyonunun masum olduğunu söyleyebilir misiniz? Hiç “hain” yok mu? Hiç hizmete ihanet eden yok mu? Girmeyi başarmış “tek bir “casus” bile yok mu?

Misafir

“Bakınız içerde yatanlara, çoğunluğu masum ve fakir Anadolu evlatları. Kumpasları çeviren, malına mal katan, makamını layık olmadığı halde yükseltenler ile onlara o imkanları tanıyanların hepsi dışarda. Gerçek failler sefasında, masumlar ise içerde ve sadece dua etmekteler.”

Eczacı

Uydurma DARBE Masalı devam ederken, İlaçların fiyatı 8 kat artıyor Türk Eczacıları Birliği, reçeteliyken 2 lira olan bir ilacın reçetesiz 16 liraya kadar çıktığını söyledi.

Misafir

Bence bu adam düzmece.niye yüzünü kapıyor.hic fetoculer kapanıyor.

Misafir

50 yıldır tek bir vukuat duydunuz mu hizmetten. Bakın Ensar Vakfına, Suleymancilar a kaç tane erkek çocuğa tecavüz vakası duyuldu. Bunlar sadece duyulanlar. Hem de sadece bu yıl. İnsaf edin. Ama maalesef bizim Milletimiz Vefasız çıktı. Cezasını çok fena çekecek ve çekiyor da.... Hem Madden hem Evlatlarından hem de Manen. ..

Misafir

Hadi ya oyle mi sayin (adam) . ne var oyleyse???vatana ihanet,buyuk millet meclisi bombalamak,kendi insanina ates etmek nasil adlandiriliyor sana gore

adam

fetö diye örgüt yada grup yok,bu sadece saraydaki nin yakistirmasi.

  • 1