BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Gırgır'dan Hz. Musa'ya hakaret karar verildi

Gırgır Hazreti Musa karikatürüyle büyük tepki aldı. Sözcü Gazetesi tarafından dağıtılan ekteki karikatür için özür dileyen Gırgır, yayıncısı tarafından kapatıldı çalışanları işten çıkarıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 41 Adet Yorum
Oguz Arral

Gırgır hangi gazetenin eki ? SÖZCÜ nün. Öyleyse soruşturmaya kim dahil olmalı ? SÖZCÜ.

Ali Yavuz

Bzim inancımıza göre de hak peygamber lakin mesele islam meselesi olsa fikir ve ifade özgürlü denir hiç birşey olmamış gibi yapılırdı. Derginin kapatılması yetmez. O zaman günde bir tane dergi açıp insanların kutsalına küfür edelim.Yapanın yaptığı yanına kalmamalı. Derginin çizeri ve yayın yönetmeni suçlu.

kıvırmayın

Yorgunluk ve uykusuzluk yüzünden demişler birde..kardeşim siz hem ayakta uyuyorsunuz hemde sizi ayakta uyutuyorlar, utanın bence hiç kıvırmayın

egeliler

ee görün işte kim dost ? kim düşman ? kim vatansever ? kim vatan karıştıran ? kim gerçek karikatürist ? kim ortam karıştırıcı ?. Artık gözünüzü açın oyunları görün

seyfo

yazıklar olsun topunuza hatta sözcü gazetesineded ALLAH belanızı verecek bekleyin ahlaksızlar...

Adir Avraham

Rencide edici, dusuncesiz demek istesemde kasitli daha dogru bir kelime olur.Toplumun birlik duzene ihtiyaci oldugu anda zaten Musevilere karsi yillardir surdurulen nefret akmpanyasi yuzunden binlerce Turk musevisinin yasamlari altust bile olmusken bu terbiyesizliklere yer olmamali.Ben sahsen rencide oldum.

adaletmi

bir kişinin hatası onlarca yüzlerce insanı ekmeksiz bırakıyor yazık

osmangazili

Bu mahkemeleri anlamak ne kadar sor.?En son din İSLAM PEYGAMBERİ ve ayetleri ile alay ediliyor,dalga geçiliyor,oynanıyor hiç sesi çıkmıyor da neden ve hangi baskılarla bu kararı verdi düşünmek gerekmez mi.?Peygamber hak ama bu alakasızlık neden.?

TRABZONLU !!!!!!!!!!!

Yillarca müslümanlara kin kustu kimsenin gik,i cikmadi gördünmü yahudileri adami böyle yaparlar helal olsun !!!!!!!!!

canan

..bir basit vatandaş.. ismiyle yorum yazan vatandaş. Hakikaten isminden anlaşıldığı gibi basit birisin, kendin de belirtmişsin zaten basit vatandaş diye. Küfür yok diyorsun da bizim gördüğümüzü ve de okuduğumuzu sen göremiyorsun galiba. Birde, başına taş düşse ak partiden bileceksin, ben sana daha ne deyim.

FATİH ÇELİK

YAV ARKADAŞ SİZİN HİÇMİ ALLAH'A ZERRE İNANCINIZ YOK. BU NASIL BİR İŞTİR BİR PEYGAMBERİ KARİKATÜRE KOYUYORSUNUZ SONRADA KÜFÜRLE BİRLEŞTİRİP KOMEDİ Mİ YAPIYORSUNUZ. RABBİM SİZİ CEHENNEMİNDE KOR ATEŞLERDE AZAP İÇİNDE YAKA

astr

nerde din düşmanı varsa hep sol gazetelerde çıkıyor...

cem

artik gIr gIr yok ha ne yapacagiz simdi gIr gIrsIz

Farabi

MUsa bizimde peygamberimiz.Hic bir peygambere kufur,mufur,boylesi edepsizlik kabul edilemez.Ancak ve ancak yahudi ve hristiyanlar yapar bunu.

ds

Adama bak Atatürkle Hz.Musayı kıyaslamış..ya inancınızın hesabını bir tek Allah'a vereceksiniz tabi ki ama Allah'ın indirdiği hak dinlere ve de Peygamberlerine şirk koşarak sağlam günaha giriyorsunuz..Ayrıca Atatürk'ün bu meseleyle ne ilgisi var düşün artık adamın yakasından ulan..saçma sapan geri kafalı zihniyetiniz ile Atatürk'ün adını yerlere serdiniz..çok bağnazsınız çokk..

HOLLYWOOD

CHARLIE HEBDO yıllarca Hz. Muhammed, Hz. İsa karikatürleri yaptı, ifade özgürlüğü dendi, gülüp geçildi. Yahudi karikatürü yaptı, kadın, erken işten atıldı!

Misafir

Böyle bir zamanda böyle bir saçmalık yapmak gaflettir.Bu işin altından hangi çapanoğlu çıkacak bakalım.Hükümete yakın bir dergi buna benzer bir şey yapsa fetö parmağı der çıkardı işin içinden.

Misafir

vay memleketim, bende %99 unu müslüman bilirdim, ne çok musaya inanan varmış

HAYIR

Bu konuda, Başkanlık Sistemi çığırtkanı Cem Küçük bugün CHP'yi İsrail'e şikayet ediyordu! Kime sarılacağınızı şaşırdınız.

Kraldan çok Kralcı

Verilir! Charlie Hebdo'da aynısı oldu. Peygamberimiz s.a.v., Hz isa ile alay eden mecmua Yahudilerle alay edince kadın erkek insanlar kovuldu. Hollywood Müslümanlar, Hristiyanlarla alay eden, aşğılayan filimler yapar, Adamın biri Hz. İsa'yı çarmıha gerilmesi ile ilgili filim yaptı diye linç etmedikleri kaldı.

DEVLET VERSİN BELALARINI

5237 S.lı Türk Ceza Kanunu MADDE 216 (3) Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. ALLAH BELALARINI AHİRETTE VERECEK , DÜNYADA İSE DEVLETİN VERMESİNİ BEKLİYORUZ MÜSLÜMANLAR OLARAK.

Misafir

Bunu çizenler geceleyin Mum söndü yapan aleviler kapısına kilit vurun kapayın

Misafir

kasıt var bu karikatürde, hem de siyasi kasıt, talimatla yapılmış gibi sanki, türkiyenin gerçeğinde böyle bir karikatür çıkmaz, çıkmadı da, neden bu dönemde oldu acaba

Misafir

Ne İsaya yaranabildim ne de Musaya lafı geliyor insanın aklına hemen.Neyse ANKARA BENİ BULSUN !

egeli222

Erdal Cicek eleştriyle küfrü ayıramıyor musun? Bir dinin Pegamberine açık açık hakaret ve küfür edilmiş.