BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Filistinli gruplar Gazze'de ateşkesin sağlandığını duyurdu

Filistinli gruplar Gazze'de ateşkesin sağlandığını duyurdu. İsrail'in son günlerde Gazze'ye yönelik şiddetini artırmasının ardından, Filistinli gruplardan yapılan açıklamaya göre, Gazze'de ateşkes sağlandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
oyalama

yıllardır aynı taktiği uygulayan israil filistinlilerin topraklarını gasbetti,utanınması gereken bu zulme yıllardır kınamakla cevab veren İslam ülkelerinin israile karşı net bir tavır koyamadığundandır,Türkiye bile tarımını tohumunu tamamen israile bağlamış Türkiyede pekçok gıda üretimi israillilere satılmış,kanser salgın hastalık haline gelmiş ne kadar hastane yapsak yetmiyor arabistan prensi arab değil sanki israil askeri şimdi bir kınama dört gün sonra bir saldırı yine kınama yine saldırı filistin toprakları bitmek üzere

Misafir

Hamasi bir ozgurluk direniscisi olarak goren zihniyet baristan degil savastan yanadir. Cibanin basi Hamas. Hamas olmasin Israil Gazzeyide Bati Seriayida Filistin Devleti olarak tanimaya hazir.Ama bunu medyada kimse belirtmiyor.

Misafir

Siz Mısır'a güvenin,Suuda güvenin. Onlar size israille arabuluculuk yaparlar. Allah sonunuzu hayretsin

Farabi

Gene savasi Filistinliler kazandi dealmi? Oldurulurler,oldururlurler,ondan sonrada zafer kazandik derler.Nasil zaferse artik.Birde kayip etseler ne duruma duserler acaba?

Misafir

-El Fetih karşıtı HAMAS Filistin'in PKK'sıdır.Gazze Halkı önce Hamas'dan kurtarılmalı

  • 1