BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,78
ALTIN 2.441,30

Filistin Devlet Başkanı Abbas: Trump'ın kararı gerçeği değiştirmez

Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas Trump'ın açıkladığı Kudüs kararına ilişkin açıklama yaptı. Abbas, ''Trump'ın kararı, Kudüs şehrinin gerçeğini değiştirmeyecektir.'' dedi

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Balaban Beyi

Adamlar( ABD + İsrail ) Ortadoğudaki kargaşadan yararlanıp İŞİ BİTİRİYORLAR..Geri zekalı Araplar da hala boş işlerle uğraşıyorlar. ABD nin + İsrailin + İngilterenin kucağındalar zaten..Hiç bir şey yapamazlar..Hani kaba tabirle " İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR " Biz Türkiye olarak ,Araplar namına KIRALDAN ÇOK KIRALCI OLMAYALIM derim...O 1900 lü yılların başında Osmanlı-Türk İmparatorluğuna yaptıkları İHANETin cezasını daha çok çekerler....

fikret boduroğlu

ABD yılanın başıdır.nifak tohumları saçar.toplumları birbirine düşürür.terör örgütleri kurar,bunlar kanalıyla oluşan terörü önleme ve ABD çıkarlarını koruma bahanesiyle istediği ülke ve bölgeye müdahale eder,darbe yaptırır ,rejim değiştirir,kendine hizmet edecek yönetimlerin iş başına gelmesini ister.amacı ABD çıkalarını korumak ve çoğaltmaktır,bu amaçla dünyaya meydan okumaktır.yılanın başı ezilmeden dünya halkları barış, huzuru ve kardeşliği yakalıyamaz,savaşlar eksik olmaz.

Ali

Terör destekçisi, insanlık düşmanı, insanlıktan nasibini almamış, şeytanlaşmış amerikanın bu kararı AYAKLARIMIZIN ALTINDADIR !

coskun mert

zamanında osmanlıyı satıp , ingilizlere kendi topraklarını teslim edip israilin kurulmasına goz yumdunuz. Simdi anca bagırır durursunuz. Bir suru arap ulkesi hic bisey yapmazken simdi gene Turkiye korumaya calisicak sizi. Dua edin peygamberimiz arap idi yoksa cok diyecek laf var size.

seda

önce ülkenizi onların elinden kurtarın. filistinmi kaldı başkenti kalsın.

  • 1