BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

FETÖ tasfiye sürecinde iki kritik nokta

Darbe girişimi sonrası yaşanan tasfiye sürecinin çok kritik iki riski var. Bunlara dikkat edilmeden FETÖ'yle mücadele yarım olur.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
Misafir

3 Eylül itibariyle en az 114 gazeteci tutuklu veya gözaltında. Dünya rekorunun da rekorunu kıran bu rakam, daha da büyüme riski taşıyor. Masumiyet karinesi tartışılmıyor bile Önemle altını çizelim: Bu gazetecilerin çok büyük bir çoğunluğu henüz yargılanmadı. Hatta suç isnatı bile belli olmayanlar var.

hasret sarkısı

gaziantepte görevden uzaklaştırılan doktor ve öğretmenler özellikle de doktorlar iyi araştırılmalı. fetöyü ömrü boyunca sevmemiş ve akp sempatizanı insanlar görevlerinden uzaklaştırılıyor ve bu konuda her hangi bir araştırma bile yapılmadan yapılıyor. işi sulandırmaya çalışıyorlar ve sulandıda zaten. fetö bir üst akıl projesidir. üst aklın kimler olduğunu bilmeye yoktur. ingiltere öncülüğünde amerika taşeronluğunda ve israil işçiliği ile kurulmuş yeşertilmiş bir örgüttür bu örgüt. dolasıyla bir grubun holdingin veya insanın nereye hizmet ettiğine bakmak lazım. bunuda dolaylı yollarla gösteriyorlar zaten. gazi şehirdeki israil bağlantılı holding dağıtıldı kayyum atandı ve maalesef ki başka bir holdinge bu önceki holdingin hisseleri para ile ne ile olursa olsun verilecektir. a gider b kalır b gider c kalır. a,b,c planları olan hatta d,e,f gibi planlarıda olan bu üst aklın sadece a planını bozmak bize sanırım ihanet olur. diğer tüm planlar çökertilince kendimizi rahatta hissederiz.

MİLLET

HATİCE ADINI TAŞİYANLARIN ÇOĞU İLERİ ZEKİ AYKÜLERİ YÜKSEK ZEKİ OLUYORLAR. TEBRİK EDİYORUM.

GÜVENİMİZ YOK

BRAVO KÜBRA ÇOK KİŞİDEN AKILCI YAZMIŞSIN DA BÜTÜN KUŞKULARIN OLACAK GİBİME GELİYOR,İŞTEN ÇIKARMALARDA DA AYNI ÖLÇÜSÜZLÜKLR VAR,ADETA FIRSATA ÇEVRİLİYOR.

vatandaş rıza

çok güzel bir tespit yapmışsınız hatice hanım. kesinlikle ve kesinlikle devlet dairelerindeki tüm atamalar liyakatle yapılmalı. "eğer işi ehline vermezseniz kıyameti bekleyin" diyen peygamberin ümmeti değilmiyiz, daha ne gerekiyor hak edenin layık olanın atanması için

vatandaş rıza

çok güzel bir tespit yapmışsınız hatice hanım. kesinlikle ve kesinlikle devlet dairelerindeki tüm atamalar liyakatle yapılmalı. "eğer işi ehline vermezseniz kıyameti bekleyin" diyen peygamberin ümmeti değilmiyiz, daha ne gerekiyor hak edenin layık olanın atanması için

Umut

Bugünlerde bakıyorum herkes dinle devlet işleri birbirinden ayrılsın diyor. Aradan 95 yıl geçse de sonunda anlamanız güzel

Misafir

Müslümanlar ın çoğunlukta olduğu ülkelerin bir tekinde insan hakları, çağdaş yaşam, modern hukuk, adam gibi demokrasi var mı?.. Yok... Birbirlerini kestikleri yetmiyormuş gibi egemenleri çağırıyorlar yardıma... “Siyasi İslam” adı...

Misafir

RTE Belediye Başkanı sıfatıyla nikâh kıyıyor.. Gülen şahit. Bugün o fotoğraf dünya basınının sayfalarında çarşaf çarşaf yayımlanıyor. Şükür’ün uzun dönem top koşturduğu İtalya’da örneğin tüm gazetelerde sergileniyor.

kepekcioğlu

Bu hanımefendi nasıl oluyor da hala burada yazı yazabiliyor enteresan. Devlet 17/25 Aralık tan sonra FETÖ ye destek olanlar ile ilgili işlem yapıyor. Bu hanımefendi daha 2-3 ay önce bu FETÖ ye alenen sahip çıkması hemde aleni. Şimdilerde U dönüşü bunu yemezler. Lütfen bu hanımefendiye yazdırmayın bunun basın özgürlüğü ile alakası yok. FETÖ bütün müslümanların canına kastetmiştir. Bunun gibi yazarlarda destek olmuştur. YAZIKLAR OLSUN diyorum.

serpinli

Hanımefendi 17-25 Aralıktan sonra yazdıklarınızı çok iyi biliyoruz. Nasılda U dönüşü yapmışsınız.

\Kepazelik

Soma işçi katliamından yargılanan patron bile, sanık sandalyesinden girdi topa: Ben yapmadım FETÖ yaptı!..

Misafir

Devlet memurları için en doğrusu müdüre sormaktır.Eğer müdürün söylediği yanlış çıkarsa müdür kendinden korksun.Her kurum müdürü personelini öyle ya da böyle tanır.17/25 aralık sonrası bazı tartışmalar olmuştur mutlaka, herkes rengini belli etmiştir.

Misafir

sizi bu güzel tesbitinizden dolayı kutluyorum.ŞAHABETTİN Yıldız

misafir

son zamanlarda okuduğum en güzel tespitler, ağzınıza sağlık, insanca ve müslümanca tespitler

alpaslan

Cemaat camide guzel azizim! isde anahtar cumle ama anlayana , dinim islam deyip rehberimiz Kurani okumassak ,dini sahislarin yazdiklarindan yada sahislari yucelterek onlardan ogrenmeye kalkarsak yani ben bilmem hocam bilir dersek daha ccok fetolar,sihlar,alimler turer.

Misafir

Hep Ataturk dusmanligi asilandi,gelinen nokta yukaridaki fotograf(Sudan,Afganistan,Arabistan benzeri).Ataturk dusmanlari ortak noktada birlesse bile zamanla ayrilik ve dusmanlik olustu.Goruldu ki ne yapilirsa yapilsin,Ataturk un olmadigi bir sistem Turkiye Cumhuriyeti nin temeli ile uyusmuyor,her yol Ataturk un gerceklerine cikiyor.

.....

ancak İSLAM ile ilerleriz başka yolu yok tıpkı OSMANLI gibi

Erol Baron

Türkiye'nin ilerlemesinin önündeki en büyük engelin DİN olduğunu anladığımızda her şey güzel olacak bacım.

Misafir

şu resimdeki sarıklıların kafaları ezilmeden Türkiye düzlüğe fereha çıkamaz bunlar sinek kurdu gibi çoğalıyor ülke karışırşa bunların hepsi işid e biat eder

Salim

Liyakat mi? Tek kriter biat

Ali

cemaat camide güzel liyakat liyakat çok güzel yazmışsınız teşekkürler

Misafir

Ortada bir Darbe Meselesi var ama Darbeyi kim Yaptı?

Bahar

Güzel bir yazı.Cemaatler ve tarikatlar üyeleri tarafından kutsal sayıldıkça, herkes kendi adamlarına alan açmaya çalıştıkça akibetin bu gün yaşadığımız ile aynı olması kaçınılmaz.Hak mezhep anlayışı gibi hak cemaat anlayışından kurtulmayı diliyorum.

sng

güzel yazı. cemaatlerin devlet içinde kadrolaşmasına sonuna kadar hayır. ayrıca sapla samanı iyi ayırmak lazım. herkesi feto cu yaparak binlerce insanı mağdur ederiz