BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Fehmi Koru'dan Türkiye'ye savaş uyarısı! Her an...

Türkiye ve ABD ilişkilerinde gerilim karşılıklı restleşmelerle sürerken usta gazeteci Fehmi Koru'dan Türkiye'yi korkutacak bir uyarı geldi.Bugün Fatih Çekirge ABD'nin Akdeniz'de bir üs için Güney Kıbrıs'a heyet gönderdiğini yazmıştı. Fehmi Koru ise Türkiye'nin kontrolünde bulunan İdlib'i yazdı. Koru İdlib'de gerçekleşecek olası senaryoları hatırlattı ve büyük bir savaş uyarısında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
Budun

Fehmi koru!! Abdullah Gul ile ayni universiten mezun !! Mi5 ozel universitesi !! Arastirin

Selim

Yani meydanı teröristlere bırakalım ki Türkiyeye vursunlar, prıvakatör bunu diyor

Selim

İdlib türkllerindir, işid, pkk avcunu yalar, esed yok zaten, boşuna korkmuş izlenimi vermeyin.

AS

İDLİB TE OYUNA GİRDİK GİBİ. ÇIKABİLİRSEK. BENCE ASKERİMİZ ACELE ÇEKİLMELİ...

bu hainler

ya ben öyle his Ediyorum'ki,bu kalleş Terörist başı Amerika. Türkiye'den vaz ! geçmiyecek,ilah bir savaş yaratacak.o'zaman bize güçlü,Nükleer silah sahibi olmamız ! gerkiyor.

Kaann ç

Fehmi koru Bey bu bir analiz ise doğru bir analizdir sana hak veriyorum.Eğer bilgiyse İngiliz dostların mı kulağına bişeler fısıldadılar yada başkaları mı?Kaynağın ne?

Misafir

gelen veriyor mehteri,giden veriyor mehteri.her önüne gelene kabadayilik,vatan icin ölürüz ama ilk iki günde bedelliye dörtyüz ellibin basvuru.her yer makarna oldu gitti.

Misafir

evet suriye toprağı adamlar alacak.

Farabi

Bu savas 70 yilmi surecekti?

ali

bu yazar boşa yazar. 15 temuz dan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. savaş çoktan başladı günaydın.

Halil hal

Ne yazuk ki f.koru yine baslamis biz zaten yani halk fetoyu devirmeseydik devlet coktan gitmisti 1960 dan belli TURKIYEYI ABD yonetiyordu arada bazi kesintiler oldu ama birinci dunya savasini osmanlinin son donemlerini TURKIYEYE YANI ERDOGANA benzetti su anda TURKIYE abd ile savasta avrupada abd ile savasta f.koru kendi hayalindekileri bize zorlama ile satmaya calusiyor

Kadir Bozbey

Usta gazeteci dediğiniz bu adam tam bir fettullahçıdır

Misafir

emmi bu ne acayip bir yorum hakkaten acayip bir yorum kardaş

Şekavet

SAMSONİTE ile MASONİTE arasındaki benzerlik kelimeden mi ibarettir sizce,bence ikiside aynıdır biri çanta valiz markasıdır diğeri ? satılmış beyin ve ruh markasıdır..işte bu beyinler böyle bir çanta içine hapsedilmiş ALAADDİN in sihirli lambasındaki cin gibi efendisi çantayı açar o da çıkar meydane..amma kantları kırık pervane yelinden sinek bile uçmaz be agam

KEVLER

misafir sen kaç yıl devlet işinde çalıştın ne görev aldın oğlum devlet yönetmek konjöktüre göre değişen olaylar karşısında tavır almaktır politika üretmektir Beyaz sarayda esas duruşta durmak değil eski birinin yaptığı gibi uluslararası ilişkilerde ebedi dostluk ve düşmanlık yoktur "çıkarlar" vardır bunlarıda FANATİK FOTOMAÇ VE OKEYDE öğrenilmezsin çok oku çok tarih felsefe sosyoloji psikoloji.. emi kardeşim

öncevatan

Dedikleri doğrudur yanlıştır demiyorum ama bütün amerikan çocukları bunun gibi konuşuyor.

Misafir

türkiye bence rusya ve çin ile ortak hareket etmeli. çünkü Amerika türkiyeyi yok etmek istiyor yani bizi aynı ırak Afganistan yemen gibi yapacaklar. onun için Amerikaya fazla güvenmemeliyiz bence bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum.

Misafir

Türkiye'ye kesilmesi muhtemelen Halkbank cezası, ev hapsindeki Rahip Andrew Brunson'un baş rolünde olduğu ABD ile pazarlıklara konu olurken, Ankara'ya hiç beklenmedik bir başka cezanın kesilebileceği belirtiliyor. Hatırlarsınız, bir ara AKP hükümeti Kuzey Irak'taki Kürtlerle pek sıkı fıkı idi. Bağdat Hükümeti'nin tüm itirazlarına, Türkiye'de muhalefetin “yapmayın” çağrılarına rağmen -o zamanlar MHP de muhalefet cephesindeydi- Kuzey Irak'taki Kürt yönetimiyle petrol ve doğalgaz konusunda pek çok anlaşma imzalandı. Kuzey Irak'tan Ceyhan'a akıtılan petrol satıldı. Ancak Bağdat Hükümeti'ne, Irak Anayasası gereği bu petrolden alması gereken gelir verilmedi.

Recep

ABD'nin nihai hedefi Türkiyeyi bölmek. Piyonları FETÖ ve 15 Temmuz saldırısı ile başaramadı. Şimdi de ekonomimizi hedef alıyor.

Misafir

İDLİP ne 100 yıl önce ŞAM da valimiz vardı

Memet

Abi Idlib Suriye topragi degilmi. Esad göz dikti deniyorda. Allah akil fikir versin.

Lepismasakkarina

Batı problem olarak gördüğü Rusya, İran Çin ve Türkiye'yi bir blok haline getirip yok etmek istiyor ama.....Bu saatten sonra yapılacak olan geniş çaplı bir savaş; bütün dünyayı kasıp kavuran ve milyarlarca insanın ölümüyle sonuçlanacak Nükleer bir yangından öteye gidemez.

Vicdan

Fehmi Koru Sözcü gazetesi ne yapılan operasyonda baş aktör günahı boynuna artık bırak gazeteciligi. Sana itimat edilmez.

misafir

ama rusya ve iran yeni ve stratejik dostumuz değil mi...gösterirler bize stratejik ortağı

Misafir

türkiye yi hagi savaş bekliyor?türkiye zaten ,ırak ve suriye de işgal savaşı yapıyor.