BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.441,90

Fatih Portakal'dan çok çarpıcı Kemal Kılıçdaroğlu yorumu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün yaptığı açıklamaları eleştiren FOX haber spikeri Fatih Portakal Twitter'dan "Partisini babasının malı gören kibirli zihniyet" diye yorum yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Sayın portakal kılıçdaroğlu kibirli degildir chp ye yakışan dürüst ve degerli bir genel başkandır

halha

bende diyorum ki hangi lider babasının malı gibi yönetmiyor.liderlerin alayı aynı,koltuga oturturken bayıla kalıyorlar daha sonra dövsen gitmiyorlar.

Misafir

Fatih Portakal gibi birisi bunu yenimi anlamış

Misafir

bu kıliçtaroğlu insanları siyasettende soğuttu bu adamın yüzünden insanlar umudunuda kaybetti tek başına otursun orda artık.

Misafir

ASLINDA ÇOK GEÇ KALINDI.İNSANLAR KRİPTO DEMEĞE BAŞLADILAR....??

OY YOK......

DOKUZUNCU YENİLGİDEN SONRA ZATEN HAMEN İSTİFA ETMELİYDİ K.K.GÜVEN VERMEYEN KENDİSİ VE EKİBİDİR,PARTİYİ BÖLDÜ AYNEN TÜRKİYEYİ BÖLENLER GİBİ.GİDİN KARDEŞİM.

BU ZİHNİYETE HAYIR.

Zaten halaa kendisine oy verirsek partiye ihanet etmiş oluruz,bu tutumuyla akp ye zaten kendi yandaşlık yapıyor,biz Atatürkün seçmenleriyiz başkasından emir almayız,bu ekip gidecektir.....????

Bu Fakir

Kemal bey BOP projesinin tıpkı AKP, MHP gibi yıllardır bir parçasıydı. Son bir yıl içinde siyasette kendince iyi manevralar yaptı ama seçmen görmek istemiyor. Kendisine zulüm yapılsa bile zulmedeni alkışlıyor. O nedenle yerini bırakmalı artık, kanaatindeyim.

  • 1