BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Eyyubi'yi yad ederken Erdoğan'ı düşünmek!..

Dün 4 Mart'tı.Unutup geçmek mümkün mü? Çünkü Selahaddin Eyyubi'nin ölüm yıldönümünde onu rahmetle yad ederken Erdoğan'ı iyi düşünmek gerek.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

İslamcı kesime Müslümanlık üzerinden, “Müslüman karşıtı gâvur” üzerinden Batı karşıtlığı pompalanıyor. Al sana HAKKI gibiler.........................

HAKKI

chpliler, dhkpcliler, amerikadaki papaza tapan maklubeciler hele hele kürtlük üzerinden siyaset yapan hdpkklılar bir kürt olan büyük komutan ve devlet adamı SELEHATTİN EYYÜBİYİ anlayamazlar, bu gün RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE DEVLET BAHÇELİYİ ANLAYAMADIKLARI GİBİ...

Misafir

Türkiye kökenli Almanlar Merkel'i Erdoğan'dan daha çok seviyor. Almanyalı Türkler Erdoğan'a eksi 3,5 puan, Merkel'e de artı 2,6 puan verdi.

Misafir

Şam'da büyüyen Yemenli Selahaddin, Şam'daki Dar'ul-Hadis'den (Hadis Üniversitesi) mezun oldu. Arapça, Farsça, Kürtçe ve Türkçe dillerini biliyordu.

Misafir

İngiliz Financial Times (FT), 5 milyondan fazla Suriyeli'nin sığındığı Türkiye'de mültecilere yönelik hoşnutsuzluğun arttığını ve bunun da siyasi söylemi etkilemeye başladığını yazdı. Mültecilerin ülkelerine geri dönmesiyle ilgili tartışmalar artış gösteriyor ve bu durum Suriye'de sahada yaşananlarla bağdaşmıyor" dedi.

Misafir

Ataturk u dusun,Ataturk u anla oncelikle...

  • 1