BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

'Evet çıkarsa kapatırız' diyen şirket kararını açıkladı

Referandumdan 'evet' çıkarsa şirketi kapatacağını söyleyen AKAM Başkanı Kemal Özkiraz, Twitter'dan açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
evetçi tokat

sözünde durmayanlara çok güzel bir örnek,sekizinci hezimeti tadanlara duyurulur.

Misafir

maç ortasında ceza sahası içinde futbolcu topu elle tutup önüne alıyor hakem ben penaltı kararını değiştiriyorum

Misafir

onurlu bir davranış. darısı seçimi kaybedersem istifa ederim diyen diğer siyasilerin başına.

kemal akalp

Çalışanların hakkını öde helallik al sonrası senin keyfine kalmış ,ne istersen yap.Bunları yaptıktan sonra kapatırsan kimsenin söz söyleme hakkı yok,aksine sözünde duran biri olarak hayırla yad edilirsin,umarım sabah söylediğini akşam unutanlara da iyi örnek olursun.

mıstık

Len yolu var bu işin. Başka bir ad altında yeniden bir şirket aç kurtul

miktat

hangi kapıdan rüzgar eserse onu kapat kurtul.... arap atasözü...

Misafir

helal olsun GEZICI sirketine! neticeler yüzde 100 dogru cikti..

Misafir

"1 kasimi tek bilen Adil Gür" ne yapti acaba?

salhor

Eğer rakib Recep Tayyib Erdoğan ise, mağlubiyet kaçınılmazdır. Bunu ben bile "HAYIR" diye diye biliyorken anket şirketlerinin bilememesi ayıp.

Avni

"Sonucu bilemezsek, kapatırız" bir delikanlılıktır. Bir mertliktir. Bir işi ehline vermedir. Dürüstlüktür. Ama bunların geçerli olmadığı bir Türkiye'de yaşıyoruz.

yakup

hadi başka kapıya... adam birde kendince yalan üzerine yorum düzmüş...

KILIÇDAROĞLUNA KAPAK OLSUN

HELAL OLSUN DELİKANLI ADAMMIŞSIN.GEÇEN SEÇİMLERDE BAŞARISIZ OLURSAK CHP GENEL BAŞKANLIĞINI BIRAKIRIM DİYEN KILIÇDAROĞLU VE YARDAKÇISI,GİDER TAVUK BESLERİM DİYEN MUHARREM İNCEYE KAPAK VE İBRET OLSUN.

gaba dokyalı

la oğlum zaten seçim için emanet kuruldunuz. iş bitti zaten dkkan kapanacak tı bir de efelik yapıyorsunuz. bizim buralarda seçim arefesin de yerel gazeteler çoğalır. reklam para pul vs vs seçim biter gazete kapanır. onun misali. hadi bakiiiimmm

Abidin

AKAM genel müdürü YSK nın nasıl çalıştığını bilmiyorsa kapatsın gitsin zaten. OYLAR ÇALINDI YALANI ÜZERİNDEN PRİM YAPMAYA ÇALIŞAN ACİZ BİRİ

olur boyle seyler

helal olsun, durust adammıs vesselam...

MİSAFİR

ADAM GİBİ ADAMMIŞ DEMEKKİ ..BİR İNSAN AĞZINDAN ÇIKAN SÖZÜ TUTMALI ..TABİKİ İNSAN İSE..

Misafir

Bu ne ya seçim bitmiş yok çalınmış oylar.Sizin müşahitleriniz ne iş yapıyor yoksa körleri mi gönderiyorsunuz.Ya da hiç oy almadığınız yerlerle ilgili sallıyorsunuz.Oralarda oyunuzun çalınma ihtimali ne (olmayan oy çalınamaz.Her seçim bu ağlamalar.Sıkıldık sizden.

Misafir

Hala bit yavruluğu.Bu ne ya seçim bitmiş yok çalınmış oylar.Sizin müşahitleriniz ne iş yapıyor yoksa körleri mi gönderiyorsunuz.Ya da hiç oy almadığınız yerlerle ilgili sallıyorsunuz.Oralarda oyunuzun çalınma ihtimali ne (olmayan oy çalınamaz.Her seçim bu ağlamalar.Sıkıldık sizden.

vatandaş

Allah yardımcınız olsun.Başka diyecek söz bulamıyorum.

ABDULLAH

HEP AYNI TERANE. SEÇİMİ KAYBEDEN HİLE YAPILDI DER. ULAN EN AZ 15 DEFA SANDIKTA GÖREV ALDIM. ORADA EN AZ ÜÇ PARTİNİN GÖREVLİSİ OLUR. 2 DE SANDIK GÖREVLİSİ. ZATEN 5 OLMAYINCA SANDIK KURULU OLUŞTURULMAZ. BUNU BİLMEYEN SİYASİ CAHİLLER VARSA SİYASET YAPMASINLAR. BEŞ KİŞİNİN HEPSİ DE Mİ APTAL DA BOŞ OYLARI EVET YAZIYOR. ACINACAK HALLERİNİZ VAR. YAPMAYIN BİR KEREDE YÜREKLİ OLUN VE YENİLGİYİ KABULLENİN BE.

Misafir

HAYIRCILARIN KARAKTERİ ÖRNEK OLSUN HEPİNİZE

Tosun Paşa

Tahminleri tuttu aslında. Şikeler ülkesinde seçimde de şike yapılmış. Kapatmasına gerek yoktu.

Misafir

çok üzüldük niye kapatıyosun şirketi :) kapatırsan kapat kimin umrunda

engin aydos

en azından dürüst bir insanmışsın tebrik ederim.

Mem

CHP/HDP efradı daha komisyonlarda ve genel kuruldaki görüşmelerin başından itibaren çamur yaptı. Sonuçları da bulundıracaklarını zaten biliyorduk. Üstelik her sandığın başında en az 1 adamları pür dikkat bekliyor bulunuyordu. Hele ki öyle bir hile olacaktı bunlar yeri yerinden oynatırdı. Geç bu pis ayakları geeeç.