BIST 9.933
DOLAR 32,47
EURO 34,75
ALTIN 2.441,87

Erken seçim var mı Erdoğan beklenmedik soruyu sordu

Erken seçim var mı? Herkesin bu sorunun yanıtını arıyor. Abdülkadir Selvi bugünkü yazısında 5 Mart tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında yapılan AK Parti MYK toplantısında yaşanan çarpıcı diyalogları aktardı. Erdoğan'ın açıklamalarına göre seçimler zamanında yapılacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

erken de olsa, zamanın dada olsa, geç te olsa senden kurtulacağız inşaallah

bir basit vatandaş

Erken seçim var mı? yok mu? Bunun cevabı çok basit. Seçim RÜŞVET lerini izleyin yeter. Erken seçim kararı alındıktan en erken 45 gün sonra erken seçim yapılabilir. Seçim rüşvetlerinin etkisini gösterebilmesi için de ilave bir 45 gün koyun, toplam 90 gün yani 3 ay. Seçim rüşvetleri, piyasanın rahatlaması, paranın bollaşması bize erken seçim olup / olmayacağını 3 ay evvelden belirtir.

Misafir

Dur hele bekleyek de görek ...

Misafir

16 yıldır olmaz denilen ne varsa oldurdular ileri demokrasi dediler memleketin her yanında Ohal var. zina dommuz eti faiz meşru devlet malıyla saltanat sürme moda. Devlet malıyla satılmış boyalı yandaş basın revaçta.memleketin borcu beşe katlanmış ne var ne yok satılmış demokrasi adalet eğitim ayaklar altında. Yayınlar bir khk kuranda da günecelleme yaparlar kim engelleyebilir bunları. Seçimlerde kaybetmesi imkansı her türlü dolap döndürülüyor. Seçimlerde kaybetseler dahi devretmezler savaş çıkarır yine devretmezler devrettikleri an bittikleri andır demokrasi millet hepsi palavra bunlar için 30 yaşındaki tosuncukları dolar milyoneri olmuş millet müstehak bütün bunlara.

salhor

Erken veya geç, ama bir an önce seçim şart. ŞART! Elzem bile demiyorum. Neden? Çünkü devlet, tepelere dokunamıyor. Dokunsa, şu kritik şartlarda memleket sarsılır. Bunların ellenmezlik zırhları soyulmalı önce. Sonra yakalarından tutulup yerden yere çalınmalı. Ama devletin önce TBMM'si yenilenmiş, arındırılmış olmalı. Erken seçim geç seçim.. Çok gördük bu politikaları. Asla yemem. Mümkünse derhal seçim; ama riskli. Çünkü sayısız KÜS var ve ben bunlardanım. Yavrumun yuvasını dağıtanlara artık oy değil selam vermem; benden önce ölenlerine rahmet vermem, beddualar yağdırmaktayım. Allah devleti korusun.

asss

sıkıysa yapsınlar osmanlı tokadını sözde değil özde görsünler

Ahmet Şahiner

Rotasyon metal yorgunlugu sıyası ıktıdarın tum kadrolarında var.Artık 15 yıldır ulkeyı yoneten sıyası ıktıdarın degısmesı gerekır.Bu ıktıdar cok yıprandı ve mısyonunu tamamladı.

Hakkı B.

Kazanacaklarını bilseler erken seçim hemen. Baskın şeklinde olarak derhal.

Misafir

ERKEN SEÇİM OLURMU OLMAZMI BİLMEM AMA ACİLEN ROTASYON DEĞİŞİM ŞART KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDA METAL ESKİMESİ YORGUNLUĞU HAT SAFADA BÜROKRASİ TIKANMIŞ DURUMDA HERKES TARİKATLARA CEMAATLERE YASLAMIŞ ARKASINI BEN MENZİLCİYİM SÜLEYMANCIYIM İSMAİL AĞACIYIM KADRİCİYİM VS BELLİKİ DAHA FETÖDEN DERS ALMAMIŞIZ

ss.sebo

Sn. Cumhurbaşkanı ilk günden bu yana erken seçim konusunda tavrını hiç değiştirmedi.

Hakkı B.

Erken seçim yok diyorlarsa erken seçim hazırlıkları var demektir. Ancak erken seçim, anketlerde dikta ittifakının desteğinin % 50+1'i gösterseydi, hemen yapılacaktı kanaatindeyim.

  • 1