BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,75
ALTIN 2.439,48

Erdoğan'ın telefonlarına çıkmadığı lider!

FETÖ’nün Kırgızistan’da da darbe yapacak kadar güçlü olduğu veTürkiye’nin uyarılarına rağmen örgütün faaliyetlerine göz yumulduğuna ilişkin iddialar var. Atambayev’in Erdoğan’ı 5 kez aradığı ancak Erdoğan’ın telefonlara çıkmadığı ifade ediliyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
adnan

merkel arasin bakalim cikiyor mu cikmiyor mu?

loli

kendini büyük alimler arasında sayan birisi bu yolda talebe bile olamamış demektir.:D

ahmed

Misafir22 Ağustos 2017 11:37 adlı andaval haberi nerenle okudun reis neden adama tavır almış fetöden dolayı sende fetöcümüsün yoksa kafa fazla basmıyan tiplerdenmisin

Misafir

Gerçekten bir Rest çekilecekse ABD ye çekilmeli.

Misafir

Aahahhahahahah...haha.ha .hahaha

misafir

yurt dışındaki fetöcülerin yeni mesleği haber altı yorum yazma anlaşılan, onlar da haklı para çok iş yok ne yapsınlar anlıyoruz ve tanıyoruz biz onların algı oyunlarını

salhor

Erdoğan Kırgızlar benim kadar tanımaz, tanıyamaz. Çünkü Kırgız mevki sahipleri, polisten emniyet genel müdürüne, müstahdemden prof.a, partili kırgızdan parti liderine ve öğretmeninden cumhurbaşkanına kadar tamamen para kölesi, menfaat uşağıdırlar. 60 milyon dolar borçlarını sildik, AĞABEY olduk. Ama unutulmasın ki Rus, onların familyası, PUTİN ise BABA'larıdır. Fetö'yü de kendilerine rüşvet yağdırdığı için sever tutarlar. Yoksa onlar kendi milletlerini düşünmek gibi bir şahsiyete asla sahip değiller, olamazlar. Hoş bu durum bütün Ortaasya cumhuriyetleri için geçerlidir ya. Haybeye kürek çekeriz.

Misafir

diktatör erdoğan,kardeşimiz dediği kırgızistan a küsmüş.erdoğan ın, tek tip düşüncesine katılmadıkları için.erdoğan ın hem türkiye de,hem de türkiye dışında muhalefete asla tahammülü yok.diktatörler böyle yapar.

  • 1