BIST 9.895
DOLAR 32,47
EURO 34,71
ALTIN 2.433,07

Erdoğan'dan TÜSİAD toplantısında önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi toplantısına katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada iş dünyasına mesajlar verdi ve ekonomide yeni atılım döneminin başlayacağını ifade etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

erdoğan ın müsiad a gidip yerli araba yapamıyorsanız dükkanı kapatıp gidin dediğini hiç duymadık.müsiad lı işadamları ballı ihalelerden başlarını kaldırıp da erdoğan ın isteğini niye yapmıyor?onların ayrılacıkları ne?

memocan

Erdoğan sana akp lilere dokunulmayacak şekilde söz verilirse sen yarın bırakıp gidersin. Şu an kendini yaşatıyorsun yani sizi beyin ölümü gerçekleşmiş birine benzetiyorum onlar cihazlar ile hayatta kalıyor sende şimdilik KHK ve OHAL ile hayatta kalıyorsun ama bir yere kadar unutma hayat çok pahallı her an patlama olabilir

Misafir

Reis Mesajı Net vermiş, ayağınızı denk alın kapatırım dükkanlarınızı demiş, daha ne desin...

kundemacı

"Eğer şu salondan bir babayiğit çıkartamıyorsak dükkanı kapatıp gitmemiz lazım." Gerçekten altın harflerle yazılması gereken bir söz. Bu sözü birde yetersiz, partisini iktidar yapamayan ve iktidar yaptığı halde ülkeyi doğru yönetemeyen her zaman kandırılan siyasilere bir uygulasak da bu ülkeyi kurtarsak ne mükemmel olur.

kundemacıkundemacı

"Ve Türkiye’ye işte en son yaşadığımız şu referandum olayında yaptıklarını gördünüz." ne yaptılar senin bakanın egemen bir ülkeye izinsiz zorla girmeye kalkışacak onlarda izin verecek öyle mi? Biz Alman parlamenterlere neden izin vermiyoruz? Niye İncirlik' e zorla gelmeye kalkmıyorlar?

kundemacı

"Türkiye’den bunlar çok mu güçlü? Altyapıları mı iyi, üst yapıları mı iyi? Hiçbirisi bizden daha iyi değil. Ama hepsini aldılar. Hala da alıyorlar." Çok güzelde bu ülkelerde hepsinde hukuk' un üstünlüğü ve demokrasi var. Bu ülkelerin hiç birinde; hiç bir yetkili çıkıp mahkeme kararını tanımıyorum diyemez. Bu ülkelerde yargıçlar hiç kimsenin karşısında el pençe durmaz. İşte bizi onun için Avrupa' ya almazlar.

memet

hani evet çıkınca ohal kaldırılacaktı?

Melike

Lüx lokantada servis verirken vekil diyoki Bizim kadirlide hastane kameraları 31martta ana poliklinik bina giriş kameraları içeri duvara çevrilmiş neymiş 31 martta 34 fetö üyeside mahkeme serbest bırakmış. 1 nisanda geri gözaltı yapmışlar. bu kameralar 20 gün böyle durmuş.Fetöcüler toplantı yapacaklarmış, Hastaneye otobüsle gelsen içeri girsen muayene olsan yukarı kata aşağı kata insen kameralar çevrildiği için kayıta girmez. fetöden aranan bayan doğum yapsa, Kan tahlilleri muayene olsa kimse ispat edemeyecek. Sendika başkanını aradım.İl yetkililerini aradım. Vekilim başımız yanar bu olayı kapatalım, bunu kimseye açıklayamayız, idareyide bizide siz istediniz deyince kapattık. Memurlarada basına bilgi verirseniz suçişlersiniz imzası attırmışlar, ihbar eden memurda cumhurbaşkanı hayranıymış ama canını yakarız artık. Muhabbeti. Bu ne ya!!!!!!!! Millet iyice cumhurbaşkanın gazına gelip ihbarda bulunuyor. Muhabbete bak. Cumhurbaşkanımız milletime güveniyorumderken cidden ciddiymiş.

Misafir

Tembel ve asalaklara dünyanın hiçbir yerinde iş yoktur. Sürünsünler iş beğenmeyenler.

vgnb

Avrupa iktisadi birlikten ziyade, demokrasi birliğidir. Seni alacaklarına Çini alırlar, ekonomik göstergesi seninkinden daha iyi.

misafir

sayın Başkan babyiğit tüsiat dan değil müsiat dan çıkar diye tahmin ediyoruz adam acentalıktan üreticiliğe geçermi

Turgut Şentürk

Dünyanın her yerinde yer ve zaman mefrumu olmadan vatan haini soysuzların kafalarını kırmak farzdır. Bu aslanlar kafa kırmış göz patlatmış az bile yapmışlar elleri dert görmesin. Söz ile uslanmayanın hakkı kötektir buda böyle biline.

vatan

işsizlik arttı çare yokmu artık nokta

Misafir

Ekonomide yerimizde saymış olabiliriz ama şu bir gerçek ki demokraside yıllar öncesindeyiz...

Erol Baron

Babayiğit bulunamıyorsa, yerli oto için Ahmet Nazif Zorlu ile enine boyuna konuşmak lazım.

Misafir

Washington'da Kanada ve Amerikan vatandaşlarına saldıran Korumalarının ve Yandaş gazeteci muhabirlerinin diplomatik dokunulmazlığı mı var!...

  • 1