BIST 9.909
DOLAR 32,46
EURO 34,69
ALTIN 2.434,33

Erdoğan'dan Kudüs için telefon diplomasisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Kralı Selman bin Abdülaziz el-Suud ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile telefonda görüştü. Görüşmelerde Kudüs için ortak tavır sergilemenin önemi vurgulandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
inegöl

Her şeyde bir hayır vardır.Kimbilir bu durum belki bizi uyandırır..Müslümanlar gözünü açar belki...Olur mu dersiniz...

Misafir

erdoğan ın arayıp ta bulamadığı olay, şimdi bu olaya ganimet gibi sarılır, oryantel medya hep onu haber yapar, ortada ne reza nede man adası kalır. ama gerçekler ona bir şey yapamıyorlar..

MİSAFİR

VALA GARDAŞ ERDOĞANI YILLARDIR TAKİP EDİYORUM İMANLI NAMUSLU ŞEREFLİ ONURLU DÜRÜST ADALETLİ MERHAMETLİ BİR İNSAN VATANI MİLLETİ İÇİN CANINI VEREBİLECEK DÜNYADA BENZERİ OLMAYAN ŞEREFLİ BİR İNSAN.ONA SALDIRANLARA BAKIYORUM DİNSİZ AYYAŞ SAHTEKAR AZILI HIRSIZ VATAN MİLLET DÜŞMANI İNSANLIK DÜŞMANI EEEEE BEN OYUMU KİME VERİM KİME HAAAA

MİSAFİR

KUDÜSÜ ORTAYA ATARAK SURİYEDEKİ OYUNU TAMAMLAMA PEŞİNDELER .TERÖRİST AMERİKA SURİYEDE TERÖR DEVLETİ KURMAYA ÇALIŞIYOR

Can

De haydi yine İran ve Irak’la askeri operasyon başlatın.

Misafir

Allah bizimledir. Kudüs islamın mesalesinin yandığı yerdir. Kudüs miractır. Kudüs kafire haramdır. Allah ım oynanan oyunları baslarina cevirsin ve buna kayitsiz kalanlarinda

Misafir

Var mı Kafa!..................Ekonomik krizden etkilenen seçmenlerin oylarıyla seçilen Trump, bugün neden başkent sorunu çıkarmak istiyor?....Yahudi medyasına göz kırpıyor.

Misafir

Yahudiler 3020 yildir orada Kuduste . Adamlarin ulkesi. Bize ne. Ortadoks dininin baskentini istanbulu isgal eden birilerinin yahudilerin kutsal topraklarina karismasina kim inanir. ilk ilahi dini yaratan Yahudilere dini ders vermek cok komik.

Hasan

Ati alan Üsküdar‘i gecti..

Turgut Şentürk

Sn Cumhurbaşkanım, Bu senaryo yıllar önce yazıldı ve iki sene önce uygulamaya konuldu. Ne zaman ki Avrupa da bir kaç ülke Filistin i tanıma kararı aldı bugünün hesabı o gün yapıldı.

Turgut Şentürk

Sn Cumhurbaşkanım, Bu senaryo yıllar önce yazıldı ve iki sene önce uygulamaya konuldu. Ne zaman ki Avrupa da bir kaç ülke Filistin i tanıma kararı aldı bugünün hesabı o gün yapıldı.

44lü

El Beşir çok işe yarayacak tabi, Katar şeyhleri, Arap şeyhleri, vahabi şeyhlerine kaldık. El Kaide ve daeş gitti-gidiyor, Hizbullah da şii. Kaldı mı tek Hamas. Haydi bakalım, bu güçlerle ne yapacan reis!

  • 1