BIST 9.929
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.440,09

Erdoğan'dan 'Kraliçe Elizabeth' sorusuna Abdullah Gül'lü yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere temasları sırasında Kraliçe 2. Elizabeth ile görüşmesine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın Kraliçe 2. Elizabeth sorusunda Abdullah Gül'lü yanıtı dikkat çekti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

dünyayı bunlar yönetiyor işte, bunların olurunu almak lazım

Misafir

yeni dönem için para ve finansman arıyorlar

Misafir

fazla eğilme reis belin tutulur

Misafir

yav bu elizabetin yanındaki kılıçdaroğlu değilmi, tüh sana yazıklar olsun chp

Misafir

bu pozu mualefet verseydi şimdi neler olurdu neler

Misafir

Öffff Hacı bu yazdıklarını okuyunca anlayabiliyor musun. Amma da sallamışsın lafı bir oraya bir buraya dolaştırıp durmuşsun. Ama içeriği bom boş bir yorum olmuş vesselaaaam.

Misafir

Yav he he, Laf olsuuuuun torba dolsun misali bir yorum....

halk

herkes sizin gibi degil dun ne soyledigini hatirlamayan

emir

Amerika,İsrail,ve bütün Dünya'nın hakimi,perde arkasındaki esas lider İngilizlerdir.Nereyi almak isterlerse,nereyi dağıtmak isterlerse,sürekli olarak planları masada hazır.Bizim Reis,nasıl da eğilip büklüm olmuş,ve İngilizlerin onayı olmadan değil CB,BB,muhtar bile olmazdı.Zaten 45 günü kaldı Reis'in tepetaklak olmasına,şimdiden veda ziyaretlerine başladı.Belki MON adasından da konuştular ha.

minnos

Abdullah beyin suvari madalyasini da hatirlatsaydin bizlere bari. sizler hep ingiliz kiraliyetine calisiyorsunuz ama her kiyafete burunerek halki kandirabiliyorsunuz.

Misafir

Sen ingiltereye dolaylı aracı ıle aslında america ile görüşmeye gitmemişmiydin ?

Misafir

Bırakın bu güzellemeleri de emperyalizmin anasının yanında ne işiniz vardı, siyonizmin babası, İsrail'e toprakları parayla alarak devlet kurduran, Rothschild ailesinin düşünce kuruluşu CHATHAM HOUSE da konuşup buraya dönünce miting yaparak ne amaçlıyorsunuz?

Saffet Beni Affet

Hala ayıkamadınız değil mi? Kraliçe elizabet günlük tutturuyor. 10 yı önce sizin ile görüştükten sonra herşeyi günlüğe yazdırtmıştı. Bugün siz gittiğinizde ise henüz onunla görüşmeden önce o günlüğü okuyordu. Sizin ile ilgili olan tarihide günlükten baktı ve sizin ile sohbet etti. Ah ah... Siz hala dün ne yediğinizi hatırlamaya çalışın.

Mehmet Muradoglu

Yusuf Kaplan der ki; İngilizler bütün kavşakları tutan yavşaklardır!

mimcim

kraliçe, gül ziyaretini çok iyi hatırlar çünkü; gül İngiltere'nin son türkiye genel valisiydi. Erdoğan bağımsız bit ülkenin başkanı olarak kraliçeyi ziyaret ediyor. belki bu durum bize acı gelebilir ama gerçek bu. kraliçenin amcası 8. Edward da 1936'da türkiye'yi bu manada ziyaret etmişti...

HAMDİ CESUR

İNGİLİZLER EN ZEKİ MİLLETLERİN BAŞINDA GELİR KRALİÇESİNE TOZ KONDURMAZ VE ARKASINDA DURUR BİZİM MÜSVEDTELER OSMANLIYA ABDÜLHAMİTE GEÇMİŞİNE LİDERİNE DÜŞMAN OLUR İŞTE AKIL ZEKA FARKI BUDUR. BUGÜNDE MİLLETİ İÇİN KENDİNİ YIRTAN YIPRANAN ÇÖKEN LİDERİNE DUA EDECEĞİ YERDE NANKÖRLÜK YAPARLAR BU YÜZDEN İKİ YAKAMIZ BİR ARAYA GELMEZ GELEMEZ

Misafir

erdoğan a göre ;ingiltere kraliçesi,abdullah gül ü hatırlıyormuş.erdoağn ın verdiği tekmilde-pardon görüşmelerinde-kraliçe hatırladığını söylemiş.acaba kraliçe,a.gül ü cb. adayı yapılması için de hatırladı mı?a.gül,onun için mi çatı aday olacağım diye tutturdu?erdoğan,a.gül ü kraliçeden emir aldığı için -pardon kraliçeden danışma aldığı için-mi,turuva atı olarak ileri sürdü?kraliçe,erdoğan ı pek hatırlamamış görünüyor. erdoğan ve eşi emine,kapıdaki yaverden zin alıp kraliçenin yanına gerken pek zorlandılar da.yaver, neredeyse onları kraliçenin yanına sokmayacaktı.detaylar önemli.

  • 1