BIST 9.926
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,96

Erdoğan'dan İstiklal Marşı çıkışı: En büyük üzüntüm...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de muhtarlarla buluşmasında hala İstiklal Marşımızın hakiki manasını yüreklere nakşedecek bir bestenin yapılamamış olmasından yakındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
kundemacı

"Bu emsalsiz marşın hakiki manasını yüreklere nakşedecek bir bestenin yapılamamış, bulunamamış olmasıdır. O besteyle güftenin birbirini tamamlaması çok önemli." Türk Milletinin bütün sorunları çözüldü de iş İstiklal Marşı ile oynamaya mı geldi. Besteyle güftenin birbirini tamamlamadığını hangi Edebiyat bilimci anladı da Sayın Cumhurbaşkanına bu şekilde danışmanlık yaptı acaba.

Hakkı A.

AKP ile görevde çok çok yükselenlerin İstiklal Marşını düzgün okuyabilmeleri çok güzel olacak.

Misafir

88 yıldır bu beste ile okunuyor,müzik olarak kulağa hoş gelirken söz ile söyleyince anlamından kaf dağı kadar uzaklaşıyor,yeni beste yapanın elini tutan mı var?

ses

İstiklal marşını çok beğeniyorum. İlelebet yurdumun üstünde inlemeli.

MİSAFİR

İstiklal marşını da güncelleyelim ahbab!..ben istedim oldu,boş ver...

Misafir

İleri demokrasi demek tesev tüsiad ve sol partiler ile alman ingiliz abd israil büyük evliliklerinin turkiye siyaseti ve bürokrasisi üzerinde mutlak hakimiyetleri varsa o ülkede ıleri demokrasi var demektir yerli işbirlikçileri mandacların ve taşeron kadrolu kaoascuların yüzde yüz özgür oldugu ülkeler ıleri demokrasi de olan ulkelerdir.

Misafir

İleri demokrasi deyince tesev tüsiad sol partiler ile abd almanya ingiltere israil büyükelçilerinin türkiye siyaseti

GARİP

İSTİKLAL MARŞIMA DOKUNMA REİZ !..yanarsın

Misafir

hangi akşam bu akşamıydı yanlış anlamışısız

Misafir

Fransadaki abd deki Belçika daki ingiltere deki ohalden değil ama türkiyede ohal den rahatsız olan pkk pyd dhkpc fetö abd ve AB ülkelerinden başka kim kimler var.

Mem

Biri RTE desin akşam oldu ama Afrin düşmedi

Misafir

İleri demokrasi deyip memleketin her biyanında Ohal uygulayanlar gün geçmiyor ki ya dinimizden yada milli değerlerimizden şikayet ediyor olmasın dün dinimizin nefret ettirmeyiniz sevdiriniz zulmetmeyiniz yumuşak davranınız diye ayet sünnet okumuştu oysa yapılanlara bir baksa durum anlaşılacak ama ne fayda. İnsanoğlu bi yerlere gelmeyegörsün baki kalacağını sanıyoruz ama ölüm hak miras helal gerçek olan bu.

berrak yucetan

Iyiki varsiniz siz bize allahin bir lutfusunuz

berrak yucetan

Sayin reisim recep tayyip erdogan sizi akpyi ve afrinde pkk ya dunyayi dar eden ordumuzu ve sehirde bunlarin yandaslarina goz actirmayan polisimizi cok seviyorum

berrak yucetan

Sayin reisim recep tayyip erdogan allah sizi basimizdan eksik etmesin allah size uzun Omurler versin

Metehan Göktürk

TORUNU mehter marşıyla yürüyen Türkçü abimiz,İstiklal marşına yeni beste istemiş ...!EY TÜRK GENÇLİĞİ!BİRİNCİ VAZİFEN,TÜRK İSTİKLAL VE CUMHURİYETİNİ KORUMAKTIR!

berrak yucetan

Reisim recep tayyip erdogan size hayranim

berrak yucetan

Grup yorum u sevmiyorum onlar terorist

berrak yucetan

Sayin recep tayyip erdogan sizi cok seviyorum

Misafir

BİRGÜN ÜLKEMİZE MEHMET AKİF GİBİ BİRİSİ GELİRSE MARŞIMIZA DA O BESTEYİ ANCAK O YAPABİLİR.ŞİMDİKİ BESTECİLERİMİZDE AKİF GİBİ BİR RUHMU VAR Kİ REİS....

Vay mala mıne

Ey Ragıbın bestesini çalın,biz alışkınız..

YEREL MEDYA

Hangi İstiklal ? Gökhan Açıkkollu’nun otopsi raporunu neden açıklamıyorlar? Madem işkence yoktu açıklasınlar o zaman. Suçluysa yargılansın hapse atılsın. İşkence ne demek?

Misafir

kendisi bir tane istiklal marşı yazsın bakalım nasıl sözler dizilecek

al

gündem değiştirmeye gerek yok... aile, eğitim, ekonomi çok önemli.

Yılmaz Soylu

SAYIN REİSİM! 51 yaşındayım, oldum olası bu besteyi sevmem ve bize tuzak olarak görürüm. Galiba İstiklal Marşımızın 10 kıtasından rahatsız olan 28 Şubatçı satılmış beyinlerin çok memnun olduğu bir beste bu... ÇOK ACİL EL ATIP BİZİM RUHUMUZA UYGUN HALE GETİRMENİZ ŞEHİDLERİMİZİ GEÇ DE OLSA MEMNUN EDECEKTİR!