BIST 9.943
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.438,27

Erdoğan'dan Gökçek sonrası çarpıcı mesajlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, istifa eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile görüştükten sonra sosyal medya hesabından "Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık" diye yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
Misafir

Twittir mi wittir kapatirim diyenler atismayi Twitterdan yapar oldu

tepe

belediye baskanlari teker teker cami avlusuna birakiliyor bakalim siradaki kim

Misafir

Feto GÜLENYAN gibi bir haini yıllar boyu fark edemediniz,"aldandım" dediniz...Barzani gibi bir haini dostça karşıladınız,"yanıldım" dediniz...TEOG sistemini getirdiniz,sonrasında "yanlış yaptık" dediniz...Bunların yanında çok iyi ve takdire şayan işler de yaptınız ama devlet ve millet çok yıprandı...Makam sevdası değil de hizmet sevdasıyla çıktıysanız lütfen siz de artık görevi bırakınız...Yerinizi gençlere devrediniz...

tepe

daha kac belediye baskanini cami avlusuna biirakacan bakim yetim melii gibi

Misafir

Son konuşmalarından birinde “İstanbul’a ihanet ettik, bunu ben de yaptım”

Misafir

Ne de olsa en iyi müdafaa hücumdur.“Kim Erdoğan’ın kuvvetini sınamaya kalkarsa cevabını misliyle alacaktır.”BDDK ve SPK’nın başkanları, armudun sapı üzümün çöpü ile vakit kaybetmeden Erdoğan ve ailesine komplo kuran(!) ABD’yi mahkemeye vermelidir. Bir numaralı maznun (sanık) da Trump olmalıdır.

Misafir

Gül, Arınç ve Davutoğlu........ Eskiden Saray'a davet edilmek için yarışılırdı. Şimdi belediye başkanlarının Tayyip'den davet gelecek diye ödü kopuyor, yürekleri yürekleri pırpır ediyor...

Misafir

Kac yildir ulkenin basbakani ve cumhurbaskani olarak gorev yaptin. Sen ne zaman yerini bir gence birakacaksin?

Misafir

BENIM DEDIGIM OLDU BUNDAN SONRADA OLACAK..BENIM KOLTUGUMA BENIM SÖZLERIME KIMSE KARSI CIKAMAZ..GENC ACAMI CAYLAKLAR TAM ISTEDIGIM

Misafir

İnancımızda iyi gördüğün bir davayı önce kendin uygula sonra başkasına uygulat.

Kasım

O zaman sende yerini gençlere bırak. Hep laf hep laf icraat yap biraz. İstersen merkez bankasından başlayabilirsin. Faiz indirimini bile başlamayan veya gücü yetmeyen lider.

Misafir

gençler işsiz, yoksul ve güvenceleri yok. bence dinazor takımını boşuna yollama reis, zira gençlerden sana oy çıkmadığı malum

MİSAFİR

ANKARA İÇİN GÜZEL BİR HABER..ASLINDA ŞİMDİYE KADAR İSTİFA ETMELİLERDİ ..BU 3 BELEDİYE BAŞKANLARI ..ARTIK BU MESELE ONUR VE GURUR MESELESİNE DÖNÜŞMÜŞTÜ..AMA NE DEMİŞLER ? GEÇ OLSUN -GÜÇ OLMASIN..İNŞALLAH ANKARAYA --ESKİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ BÜYÜKERŞEN GİBİ BİR BELEDİYE BAŞKANI GELİR..

Can

Gençler kime güvensin sürekli Eğitim Sistemi değişiyor

Misafir

Seçimle gelen seçimle gitmeli.metal yorgunluğu masal.asıl metal yorgunu bellide !

Efe

Ak partide Reisten baska guvenilecek adam kalmamis vesselam.Ne parti teskilatlarinda ne de burokraside.Enazindan Odemiste boyle.

Misafir

Allah yardimcisi olsun

Alperen

Başarılı iseler neden istifa ettiriliyorlar ? Başarısızlarsa neden tekrar tekrar aday yapıldılar.Başarıyı kim sahipleniyorsa başarısızlıkta onundur. Partinindir.

Koltuk

Tayyip bey de gençlere bıraksın koltuğunu

Mustafa

Melih Gökçeke verilen oyların büyük çoğunluğu Sayın Cumhurbaşkanımıza verilen oylardır. Biz onu biliriz, hesabımız onunladır. Melih benim oyum diyemez onu başkan yapan Ak parti ve REİS. Ankarayı metro, sağlıklı içme suyu ve çağdaş yollar ve ulaşım ile melih buluşturamadı verilen kredi bitti seçime kadar yapılması gerekenler var. Yaptığı bulvarlar 10 şeritte olsa tıkalı. Metro şart. bu nedenle yapılan işlemi sonuna kadar destekliyoruz.demokrasi budur.

Recep

Bu olanlar normalmi hala savunanlar var bir suçları varsa çıkar mahkemede hesap verirler ha yoksa seçilmiş insanlar ki bunları siz aday yaptınız bir sonraki seçimlere kadar neden görevlerinde durmuyorlar

Misafirlere

Negatif beyinliler yine negatif yorum yapmış şaşırdıkmı hayır çünkü beyinleri bu kadar çalışır

Misafirlere

Negatif beyinliler yine negatif yorum yapmışlar şaşırdıkmı hayır çünkü beyinleri bu kadar çalışır

Misafir

Ha! Muhtemelen artık sandık-mandıkda kurulmayacaktır. O zaman yaşasın! Oy kullanmayana da cezada kalkacaktır. Bence bu demokrasinin patentini almalılar! Herşey yeni ya!

Misafir

Gençler sana ve ülkesine sahip çıktı da sen bu milletin evlatları TAŞÖREN ISCI YE SAHIP CIKMADIN