BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Erdoğan'dan astsubaylara kademe müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de mehmetçikle buluştuğu iftar yemeğinde konuşma yaptı. Erdoğan, "Astsubaylarımızın göreve başlama kademelerini eğitim yıllarına göre bir üste çıkarıyoruz." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 51 Adet Yorum
Misafir

yorumlarda ne kadar çok uzman karşıdı varmış onu gördük.Kimsenin zoruna gitmesin yeri zamanı gelince de kimse bizden destek istemesin.

cengiz karaca

görev tazminati yoksa oy yok

misafir

yakında astsubaydan genelkurmay başkanı olursa hiç şaşırmayın.

Byy

Herkese müjde varda işçiler insan degilmi. Onlara niye bişey yok. Asgari ücreti 1600 yaptık diye övünüyorsunuz. Yani açlık sınırının altında yaşamaya devam. Kendinize gelince 20bin tl yetmiyor diye aglaniyor 8 olan implant hakkı 10 olsun diyorsunuz. Vatandas napsin 1 tanesini bile bedava yaptiramiyor.

Misafir

Sor bakalımanana benimbabam kim diye.

Misafir

Gözünüzü kara toprak doyursun.

Misafir

şu seçimlerde bir tek uzman çavuşların ismi telaffuz edilmedi. Sınır ötesinde kandilde çarpışacak olanlar onlar değilmiş ki sözleşmeli ve üvey evlat muamelesi yapılıyor.Evet Devletimizi bayrağımızı seviyoruz ama uzmanların adı bir kere anılmıyor herkese o kadar sözler verilirken. 1 milyon oy var ortada ve bunların bir kısmı MHP den dolayı oyunu verecek ama bir kısmı da anılmadıklarından dolayı x partilerine yönelecek. Bi anket yapın ne demek istediğimi anlarsınız.

MAĞDUR

SN CBAŞKANIM YILLARDIR YAPILACAĞI SÖZÜ VERİLEN SAĞLIKÇILARIN VE HEKİMLERİN YIPRANMA TAZMİNATI İLE ARTIK KUŞA DÖNMÜŞ OLAN HEKİM EMEKLİLİK MAAŞLARININ İYİLEŞTİRİLMESİ NE ZAMAN YAPILACAK. SYGLR

Ali

Sağ olsun cumhurbaşkanımıza, ama asıl müjde astsubaylara emekli olduklarında maaşlarının yarısını kaybetmemesi olur, temsil tazminatı olur.

ali

Hala ne müjdesi veriyor. 16 senedir bu memleketi ben mi yönetiyorum? Hala yapacağım diyor. Sayın İNCE bunun da sizin de aklınızı aldı .SİZDE UTANMADAN MÜJDE DİYEmanşet atıyorsunuz.Müjde ne olur biliyormusunuz Pırlantada kdv yi %18 e çıkaracağım desin

Misafir

Evet devletin bütün kurumlari ellerinde birini cikar birini iceri at birini ihrac et bunlarin hepsi mevcut hatta ve hatta muhtarlara bile rutbe takilacakmis hatta rutbeleri yukseltilecekmis bu sana kalmaz reis

Erkin

Artik Akp ne yapacagini sasirdi,secimi kaybedeceklerini iyi biliyorlar cunku gunluk onlarca anket yaptiriyorlar.Ama bunlar bosuna cirpinislar.Yine Ataturkcu dusunce tam hakim olacak Ataturk un Turkiyesi nde....

tr

dağıtın dağıtın... seçimi de kazanıp bu yükü alsanız bari... kazanamayacak korkusu, kazanmaya ne kadar kamçılıyor, millet malını bitirinceye kadar mı olacak ki?

Misafir

Çok kıymetli polis memuru arkadsşlar bütün partilerin seçim beyanında 3600 ek göesterge var hepinize hayırlı olsun sonunda olacak .

Misafir

Su secimde dağıtılan fırsatları şahsen ben kisiligime kisiligime hakaret gibi görüyorum. Ver oyunu, kap devletten hisseni!

Misafir

bundan önceki hükümetlerin döneminde millet vekili maaşı alıyordun değilmi.

Emekli polis

Sn Cumhurbaşkanım sizi de yalanlarına alet ediyorlar. Siz diyorsunuz verdik, bunlar 250 bin emekli polisten 10 binine veriyorlar ondan sonra polise verdik oluyor. 1983 yılında polis oldum. Hep bu vaatleri dinledim, 2005 yılında emekli oldum yine aynı vaatler devam ediyor. Yapmayın lütfen alet olmayın yalancılara ve sahtekarlara. Saygılarımla.

Misafir

İçi boş olan hiçbir işe yaramayan sadece ben 1/4 ünden emekliyim ama.......diyebildiğimiz derecenin haklarını gelecek seçimde vereceksiniz herhalde üvey evlat muamelesi görmeye devam.

Emekli polis

Ülkemde en iyi imkanlara sahiptir askeri kurumlar. Çalışanı çok iyi maaş alıyor, emeklisi ise gül gibi yaşıyor. Polis hiç kimsenin aklına gelmiyor, gelse de yalanlarla kandırılıyor ve avutuluyor. Türkiye de en zor şartlarda çalışan insanlardır polisler. Günahtır yazıktır kandırmasınlar artık polisi.

Misafir

Her şeyi bozulan, ağır aksak, eksik gedik, yarım yamalak bile olan eskiye dair düzgün ne varsa artık yok yeni Türkiye’de. Dostluğun yerini düşmanlık, insanlığın yerini kötülük, birlikteliğin yerini ayrışma ve kamplaşma almış durumda. Toplum en az ikiye bölündü ve bu bile yeterli gelmiyor devleti yönetenlere. Daha da bölerek yönetilmesini kolaylaştırmak istiyorlar kendilerince.

Misafir

Çarşaflı teyzenin kamyonuyla zalim darbecilere karşı durduğunu, esnaf dayının atletiyle tankın egzozunu tıkadığına inanmamızı istiyorlar. Tanka kafa atarak çenesini kıran delikanlıyı kahraman olarak görüyorlar, bizim de görmemizi istiyorlar. Onlar inanıyor zira. Yeni masalları bunlar… Adile Naşit’in masallarını dinlerlerse halkın uyumayacağını düşünüyorlar çünkü.

Misafir

Önyargılar, inanç, bilgi ve çevre algısıyla beslenir. Sağ mahallede hırsızlık oldu diyelim, en son şüphe duyulacak kişi cami imamıdır çünkü din, hırsızlığı yasaklamıştır. Bu bilgi, beyne otomatik olarak “Dindar adam çalmaz” savunmasını yaptırır. Sonra hırsız da olsa dindar korunur, ahlaklı da olsa içki içen biri kolayca şeytanlaştırılabilir . Sol mahallede de benzer yanılgıları görmek mümkün. Örneğin; bir tecavüz vakası olduğunda dindar görünümlü kişi, modern görünümlü kişiye göre daha çok zan altında bırakılır.

Misafir

TÜRKİYE FAİZ ARTIŞINDA ARJANTİN, VENEZUELA VE İRAN’IN PEŞİNDEN GİDİYOR Kırk katır mı, kırk satır mı? Türkiyesinde iktidarın tek derdi seçime kadar vaziyeti idare etmek. Faizde dünya rekoru kırılırken döviz artışı esnasında olduğu gibi iktidar ve Saray cenahında “aymazlık” rekoru kırılıyor.

Misafir

arkadaş sen ben değil,daha internet evine girmeyen yüzde elli altı insan var bu ülkede,işte onlar varya.çok seviyor reisi.oda bunun farkında..herşey bir oy için,herşey seçim sonu için

Misafir

Korkma kardeşim burada da verilen bir şey yok, 90 bin emekli Astsubayın 3 bin kişi etkileniyor. diğerlerine faydası yok, balon