BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,77
ALTIN 2.439,58

Erdoğan'dan Afrin açıklaması 'Geri adım yok'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Sanayi Odası'ndaki programda konuştu. Afrin operasyonuyla ilgili 'Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok' diyen Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı 'kısıtlı olsun' açıklamasını yapan ABD'ye resti çekti. Erdoğan, 'Geri adım atmak yok' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
Turgut Şentürk

Hedef 2023, Hedef Kızıl Elma.

Turgut Şentürk

Ölmek var, dönmek yok. Ölüm güzel şey budur perde ardından haber, hiç güzel olmasaydı ölürmüydü Peygamber.

New Yorker

Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian'ın çağrısı üzerine Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi Afrin gündemiyle acil toplantı kararı aldı.

Misafir

Fetocular munafık olduğundan dost gibi yorumlar yapar görünüyor fakat Reisi zorda bırakacak yorumlar. Millet yemiyor artık.

M.ergin

Arkandayız. Sonuna kadar sayın reisim.

ses

Cumhurbaşkanım. Ordaki pkk lılar temizlenmeden geri çekilmeyin. Ordan kaçan geri gelir. Kökünü kurutmadan dönmeyin.

Misafir

Bizim Olan bizimdir gozumuz Degil Şehit KanlarimiZ cedimiz var o topraklarda Asil batillar cekilsin Gitsin İslam cografyasindan

Misafir

madem girdik asla çıkmayalım lütfen .çıkarsak yine aynen abd rusya iran terörü destekler . bizde gücümüzü dünyaya duyurmuşken bu şansımızı kulylanalım ki orada pkk işid yokolsun. türkmenlerde bizim askerimiz olur ileri hudud karakolu gibi. çıkmak tarihi yanlıştırk. .geçmişte kuzey ıraktan çıktık ,boşluğu abd doldurdu. nerdeyse kürt devleti kuruyorlardı. aman ordumuz balyoz gibi düşmanın gözünde koca bir dev gibi orda kalsın.

Misafir

1 TL'nin Amerikan doları karşısındaki değeri 20 Cent!... Yani beşte biri kadar!-

MERDAN

Tayyip Bey çok bağırıyor. Çok bağırıyor, ama bir Suriye savaşı yapabilir mi, oraya gidebilir mi, gitse orada kalabilir mi? ...Tayyip Bey oraya giremez. Girer ama kalamaz.

Ahmet Yener

Trump bitik. Hükümet kapalı. Allah'tan başka hiç ama hiç kimseden korkma REİSİM! Türkiye ve 2 milyar İslam dünyası ARKANDAYIZ! Makbul dualarımız seninle inşallah! Yeter ki ultrakripto FETÖ hainlerine karşı uyanık ol!

Payitaht 1453

Sen tutar da Koskoca Türkiye Cumhuriyeti gibi bir Devletin kaderini Eğitim düzeyi Düz Lise seviyesinde bile kabul görmeyen ''İmam Hatip Diplomalı'' ve TARİHİMİZİ TV DİZİLERİNDEN ÖĞRENEN bir kişiye teslim edersen başın belalardan ve Felaketlerden kurtulmaz… AKP'den ve Tayyip Erdoğan'dan kurtulmadıkça Güzel Vatanımız Türkiye'mizin başı Belalardan ve Felaketlerden ASLA KUR TU LA MAZ... NOKTA...

Misafir

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, açıklaması: Soçi'de Kürtler de olacak

Misafir

ne oldu zorunamı gitti ....

MİSAFİR

REİS ORTADOĞUYU TÜM PİSLİKLERDEN TERÖRİSTLERDEN DİNSİZLERDEN BATI UŞAKLARINDAN HAİNLERDEN İNSANLIK DÜŞMANLARINDAN TEMİZLETECEKTİR ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN

Misafir

Birazdan BMGK acil toplantisi var görürüz o zaman seni.

Misafir

işte böyle abd ye rest çek canımı ye.

Misafir

Ateş hattında bir ekonomide işler ne kadar yolunda giderse Türkiye’de de o kadar yolunda gidecek. Hasıl-ı kelam iktisadî, siyasî ve coğrafî riskler hiç olmadığı kadar artmıştır. Tedbir, temkin ve teyakkuz eksenli hareket eden erbab-ı ticaret daha az zayiat vererek ateş çemberinden sahil-i selamete çıkacaktır.

Misafir

Afrin harekâtı dahilde ve hariçte Erdoğan ve müttefiklerinin birbirine galip gelme hamlelerini de tetiklemiştir. Brütüs-Sezar denkleminde bu defa kimin ya da kimlerin galip geleceği tamamen Afrin cephesinin seyrine bağlıdır…

Misafir

boş konuşmuşsun her hevalin yaptığı gibi orada aylık 230 dolara kiralanan paralı bekçiler gelip Türkiyenin içinde can alıyor çok merakın varsa çeker gidersin afrine

Misafir

Cephede kısa vadede netice alması bir ihtimal… Bunun tahakkuk etmesi halinde ‘muzaffer komutan’ edası ile erken seçime gitme hesapları yapabilir. Hesabı Bağdat’tan dönerse evdeki bulgurdan da olabilir. O vakit, 17/25 Aralık 2013’te ortaya saçılan yolsuzluk dosyalarını örtbas etmek için sarıldığı Ergenekon tayfasının dirseğini yiyebilir.

BEYLER BEYİ

HERKES HADDİNİ BİLECEK BİLMEYENE BİLDİRİLECEK, REİS ALLAH ASKERİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

Misafir

sen öyle kabadayilik yap,sonunu cok merak ediyoruz gercekten.

Misafir

hiçhimsenin toprağında gözünüz yoksa başkasının vatanında ne işiniz var?erdoğan ın sözleri ile fiileri birbirine çelişiyor.terör sorununuz varsa kendi sınırlarınız içinde çözün.gerkirse bütün sınır boyunu türk seddi ile çevirin.zaten suriye sınırının bir kısmını set ile çevirdiniz.bütün sınır boyunca polis gücünü dizin.başkasının vatanını, terör bahanesiyle işgal ediyorsun erdoğan!

MİSAFİR

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN REİS