BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Erdoğan Macron'dan intikamını aldı tweete bakın!

Cumhurbaşkanlığı'nın Fransızca Twitter hesabından Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşmesine ilişkin paylaşılan tweet olay!

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
Misafir

Gayet samimi konuşmuş bu küreselcilerin ( ingiltere) türkiyeyi yanlarina çekme projesinin bir parçası (ipekyolu)

kendi menfaatleri için..

Görüntüye güvenmeyelim,bizde aksi sert görünüp,istenileni yapıyoruz,onlarsa istediklerini!!adam diplomat gibi davranıyor.

Gıyaseddin

Türküm ! Yükseklerde uçmak yerler kadar emniyetli değildir.Yükseklerde uçuyorsun.akıllı adam akıllı ve mantıklı düşünendir.unutma emi.Çocuk.

Komik oluyr.

Kıssadan hisse Erdoğana hayran bakmış,adamın genel tavrı oyle siyasi nezaketi olan diplomasi bilen ve nobran olmayan bir kişilik.Hepsi budur,gerisi tevatür,herkez ona hayran kompleksi,

hasan

töbe töbe allahım bu düpedüz kompleks T.C ye yakısmıyor

a.l.

burada intikam alınan bir şey görülmüyor... sanki siz aldırmış gibisiniz...

Misafir

ÖPECEKMIS GIBI BAKIYOR!!!!!

MİSAFİR

NEDEN BU KADAR KOMPLEKS SAHİBİ BİR MİLLETİZ BİR TÜRLÜ ANLAMIŞ DEĞİLİM..YAZARIMIZDAN TUTUNDA HER YERDE VE HERKES DE BİR BÜYÜKLENME HEVESİ VAR. NE OLMUŞ YANİ SAYIN RTE... MACRONLA GÖRÜŞTÜ İSE..???YANİ BİZLERE VEYA ÜLKEYE NE KAZANDIRIYOR ???

astr

Vay be koskoca fransa ülkemizi kendinden üstte tutyor... İçerde ki muhaliflere duyurulur...

hasan

çok basit vatandaş begenmiyorsan fransaya git her gün hersaat macron u gör..de hadi hayllah

vbnhgnv

çok güzel 'intikam' olmuş! Alçaldıkça alçalıyorsunuz. Bunun neyi intikammış. böyle intikam mı olurmuş!?

Misafir

Başlığa bakarsan Bu Haber AKP'liler için yapılmış,umarım bizi düşünmemişlerdir....

hasan ıldırım

bin bir vatandaş: bence mecbur değilsin. can dündar'ın peşinden almanya ya git seni bekliyorlar. hergün merkeli görerek uyanırsın

reel

adam sadece duruşuyla tüm batı liderlerini eziyor.

Misafir

Ne kadar komik bu Aziz Nesinlik müritler, Fransa ince bir zekaya sahip, alay ediyor sözde büyük reisleriyle onu bile anlayacak zeka yok bunlarda.

mustafaaa

cumurbaşkanımızı dik ve eğilmeyen bir devlet adamı olarak seviyorum tek sevdiğim yönü bu akp degilim

Misafir

YOLUNA DAVANA KURBAN OLALIM'YAVUZ SULTAN SELİM' TORUNU... KILICIN KESKİN OLSUN,ÖMRÜN DAİM,ALLAH YARDIMCIN OLSUN BU MİLLET SENİNLE ONUR DUYUYOR...!

ben ve ben

Sayin gul kardesim ben 28 yildir avrupada yasayan bibi olarak diyorumki cok cahilsin

saraylı

Adamın derdi intikam almak milletinden devletinden yabancılardan hep şahsi hep menfeat hep ikbal birazda devleti milleti düşünse olmaz mı.

gül

işsizlik açlık had safhada biz bunlarla avunalım reisin önünde diz çökecekmiş hadi ordan eğitimde dünya sonuncusuyuz hangi kafayla konuşuyorsunuz

bir basit vatandaş

Sen her 10 günde bir Erdoğan'la konuşmak zorunda kalıyorsun. Bizler ise sabah - Akşam her saniye onunla birlikte yaşamak zorunda kalıyoruz. Kabahat ise YETMEZ AMA EVET çilerde. Bizlerde.

Misafir

Ülkelerle ilişkileri yükseltelim diyoruz ama Sn Cumhurbaşkanımızın çevresindekiler gereksiz lüzumsuz bu paylaşımı önce kişisel bazda başlatıp sonra ülkeler arası krize dönüşüyor.Mahalle eşrafı görüntüsünden kurtılmamız lazım.Daha ciddi olalım.Bu işleri cumhurbaşkanlığı makamında değil gazetelerde olayı karikatürleştirip basın üzerinden ince ince masaj verilmeli bence.

photos

Bir siyaset fotoğrafçısı, mode fotoğrafçısı gibidir. en dandik organizasyonda bile muhtemelen yüzlerce foto çeker. bu organizasyonda da belki yüzlerce fotoğraf çekilmiştir. eğer üst paragrafta yazdığım şey doğru değilse bile, bir şekilde bu tip bir fotoğrafın özellikle seçilip paylaşıldığını düşünüyorum. bu aşamada Erdoğan ya böyle bir fotoyu bizzat talep etmiş, ya da bizzat kendi seçmiş olmalı.

bla bla

Bunların sosyal medya, danışma ve troll ekipleri bu toplantı videolarını tamamen yavaşlatıp kendilerine göre en sağlam mana çıkarılacak anı fotoğraf olarak paylaşıp ambians yaptırmaya bayılıyorlar.Milyonlarca gencin geleceğinin bir sözle belirsiz olması, okullardaki müfredat belirsizliği, kitapların hala gelmemesi falan bizi dünya lideri yaparken,oturuşmuş eğitim sistemi ile kaliteli insan yetiştiren Fransa,çmr yoğunluğu fazla bir ülke oluyor.Bunların bir önemi de yok zaten.Şu fotoğraflarla siyaset yorumlayan kitle azımsanmayacak kadar çok.Muhalif kesimde bile çok.

misafir

Bu avrupalıların adi samimiyeti bu, yüzünüze gülerler, size hayranmış gibi davranırlar, sırtınızı sıvazlarlar, işlerini görürler, ama arka planda hain planlarını işletirler, bu hep böyle ne yazık ki güvenip gaza gelmemek lazım