BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Erdoğan İnce'nin Maltepe mitinginden 2 puan çıkardı

Fatih Altaylı, araştırma şirketi GENAR'ın sahibi İhsan Aktaş ile konuştu. CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Maltepe mitingininin muhafazakar camiada tedirginliğe yol açtığını söyleyen Aktaş, bunun 24 Haziran seçimlerinde Erdoğan'a artı 2 puan olarak yansıdığını belirtti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

KALKIM NEYİ GÖRECEK HA CHP NİN HALİNİ SÖYLEMLERİN GÖRECEK DOĞRU DEDİN VATAN HAİNLERİN HALİNİ

Misafir

ZATEN SANDIĞA GİTMEYEN O KADAR ÇOK İNSAN VARKİ NASIL OLSA ALIR DİYENLER ...BEN ŞAHİT OLDUM KOMŞULARA AKRABALARA

Melike

Sn Başkanımızın belediye başkanlığından beri biz ailece hep ona oy verdik ancak eşim bu seçimde EYT meselesinden dolayı oy kullanmayacağına yemin etti önce ikna edemedim ama seçim sabahı eşime Süleyman Özışık beyin "Bu seçimin sonrası yok " yazısını okudum ve ikna ettim gidip oyumuzu kullandık Rabbime şükürler olsunki bize tekrar galibiyeti yaşattı şimdi eşim yeminini bozduğu için 3 gün oruç tutacak tabi bende tutucam eşime destek olmak için

Misafir

Aynen doğru. Ben bizim komşuyu götürdüm zorla sandığa. Nasıl olsa kazanacak diye gitmiyordu. Ben eminimki, katılım daha fazla olsaydı, dahada yüksek olacaktı oy oranı. Aslında seçime gitmeyenleride araştırsalar dediklerim doğru çıkar diye tahmin ediyorum. Sadece yakın akrabalardan Ak partili olan 5-6 kişinin gitmediğini seçimden sonra duydum. Gerçi onlar Almanyada yaşiyorlar.

Misafir

k3eslan sesini hain,sen bile bozamazsın bu ittifakı, sen g,t batıda hdp ye oyveren chpve ip ittifakınla oyalan utanmaz

Misafir

atatürk kalksada sizin rezil halinizi terör örgütü olduğunuzu görse keşke

Ahmet Aslan

yaptıkları olumlu ve olumsuz ıcraatlarla Erdogan elestırılebilir ama siyasi istikrar olarak 16 senedir iktidarda kalarak 9 secım kazanarak ve 5 seneyı daha garantı ederek zırvede kalan en basarılı sıyasetcı Recep Tayyıp Erdogan dır.Bunu ona oy vermeyen bir muhalıf olarak söyluyorum.

Misafir

Saray ittifakında sandık krizi: MHP rahatsız MHP Genel Merkezi'nin, AKP’lilerin Düzce ve Adana’da sandıkları tekrar saydırmasından rahatsız olduğu iddia edildi.

gariban

Bazından haberleri saçma görüyorum Reis Türkiye için hayatını ortaya koydu.dünyada bukadar sevilen birlider yok.16 yıldır Başbakan Cumhurbaşkanı görevini yürüten Reis başarılı iç ve dış politikayla Türkiyenin refah seviyesini yükselti Türk halkı herdaim Reise minetardir.saygilarimla kazakistandan

kerim

Doğru tespit ancak, eksik olan şu; Tabanı uyandıran toplanan kalabalık değil, kalabalıktan sonra azgın azınlığın fiil ve söylemleri. Rakı sofralarında küfürlü tezahuratlar, ayakkabı kokusundan kurtuluyoruz söylemleri, geleceğiz asacağız keseceğiz söylemleri.

Misafir

Reyiz gidecekti ama sagolsun Bahceli kurtardi."Gule gule Cumhuriyet" tweti atan i.melih gokcek ve onun gibi Cumhuriyet karstlari bu savasi kazanmis oldu.Ataturk kalksa da gorse...

53 lü

İşkembeden sallamak buna denir . 4 , 5 bin kişiyle yapılan anketlerle ayar vermek . Bu ne kadar inandırıcı. Anketçilerin tahminlerini sokaktaki vatandaş da yapıyor. Anketçiysen mhp yi bilecektin. Hepsi çuvalladı.Hatta Sonar korktuğu için Erdoğan ın kazanacağını söyleyememiş. Yani artık anket manket hikaye..

  • 1