BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Erdoğan: Biz terörist olanın apoletini söktük

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz terörist olanın apoletini söktük. Teröristlere karşı mücadele edenlerin değil." dedi. Korgeneral Metin Temel Paşa'nın ülkeyi vuran teröristlerle mücadele sürdürdüğünü vurgulayan Erdoğan, İnce'nin açıklamalarına tepki gösterdi:

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
abcd

Sn Cumhurbaşkanım size ve devletimize dişlerini gösteren ne kadar it varsa dişlerini sökmeye hazırız.

abcd

Daha dün İran ile savaş çıksa İran safında oluruz, Türk askerine kurşun sıkarız diyorlardı. Bugün Sn Cumhurbaşkanımız ordumuzun Baş komutanına saygıda bulunan paşa nın rütbelerini sökeceklerini söylüyorlar. Anormal bir şey yok, beklenen açıklama.

Misafir

Bir silahlı kuvvetler mensubu general asla siyasi bir toplantıya katılamaz,görüş belirtemez,alkışlayamaz... Bunlar yapıldığı anda ordu içinde ikilik çıkar ki bu çok tehlikeli sonuçlar doğurur.Asker siyasi düşüncesinin gereğini yalnızca oy sandığında oyunu kullanarak yapar. Ordu içindeki disiplin,hiyerarşi ve otorite bozulduğu an ordu bitmiş demektir.O zaman süpersonik jet bombardıman uçağına kılıç sallayan Araplara benzeriz!

Misafir

recebim bir asker bir siyasi partiye tavır koyamaz.laFA gelince BAŞKOMUTANIM DİYORSUN AMA iç hizmet kanunu yasaklar.bu kuralı bilmiyormusun?generalin görevi gereği yaptıkları ona böyle bir davranışta bulunma hakkı vermez.general emekli olsun partine al orda istediğin şekilde siyaset yapsın.

Şarapçı Şükrü

Tıkandı! Tükendi ............... İkinci Plana Düştü !............Gündemi Muharrem İnce belirliyor!.....

agabegi

cıddıye almayın ınceyı 21gun sonra okuluna doner artık

  • 1