BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Enis Berberoğlu'yla ilgili sürpriz karar! Yargıtay tahliye verdi

Enis Berberoğlu'na verilen 5 yıl 10 ay hapis cezasını onayan Yargıtay, milletvekilliği sona erinceye kadar Berberoğlu'nun salıverilmesine karar verdi. Karar sonrası Enis Berberoğlu, Maltepe Cezaevi'nden tahliye edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 55 Adet Yorum
abcd

Bir yalan söylediler, üzerine yüz yalan ekleyip milleti ikna edemediler. Hala yalanlarıyla bir yalanı doğru gösterme çabası içindeler. Halbuki bir doğru söyleselerdi hiç kıvırmalara ve çark etmelere ihtiyaç duymayacaklardı.

eren tekiner

Aşağıda zırlayanlar,Berberoğlundan önce MIT tırlarını ifşa eden Perinçek in AYDINLIK dergisini okumadılar galiba ya da işlerine gelmiyor.

hakkı

yani vatan haini olduğu tescillendi. dünyada maclisinde vatan haini barındırıp besleyen tek ülke olarak bu vatan haininide besleriz sorun değil. ey chpliler hainliğiniz ispatlandı ve tescillendi hemde mahkeme kararı ile. vatana ihanet konusunda artık sağa sola çamur atmazsınız.

gül

bakın burdan bu hükumete sesleniyorum yazıklar olsun size bundan sonra hiç kimseye vatana ihanet etti demeyin ne kadar büyük baş hain varsa ya kaçırttınız yada yasalardan dolayı cezalardan dolayı hepsi salı verildi yazıklar olsun yuh olsun bundan sonra oy moy yok

Misafir

geçici tahliye yapıldı.vekilliği süresince verilen hakısız ceza ertelendi.vekilliği düşünce tekrar khapse atılacak.erdoğan,tahliye edildi algısı yaparak yerel seçimlerde sözüm ona puan toplayacak.

ss.sebo

Bu ne biçim adalet adama sen tescilli vatan hainisin diyeceksin sonra hapisten çıkartıp meclise göndereceksin. O zaman bunu yapanlarda vatan haini demektir.

D21

Zaten bu ülkede milletvekillerini başımıza çıkardınız. Makam aracı, maaş, kayırmacılık yetmezmiş gibi bir de buna vatan hainliği eklendi. Herşey serbest onlara! Ülkenin gizli sırlarını ifşa eden vekilim değildir. Milletvekilliğinden atılıp hemen tekrar tutuklansın bence...

Misafir

Milletvekili dokunulmazlığı diye bir şey duydun mu? Adam suçlu. Hüküm giydi. Ancak gel gör ki suçluları korumak kollamak ve onlarla işbirliği yapmak üzerine mahir bir partinin mensubu gibi gözüküyor.

Temel

Madem Suclu idi, neden çikdi? Suçu yokdu neden Hapiste kaldi? Işte bu sebepden dolayi, Hukuk güvensizligi var, malesef önüne gelen tutuklanip cezaevinden beri yargilaniyor, halbuki Insanin Suçu sabit olana kadar Sucsuzdur deniliyor, olmasi gerekende bu. Ama ben Bu Hükümetin halledebilecek kapasiteye sahipligine inanmak istiyorum.

Fevt

Siyaset / particilik ülkesi olduk. Adalet bitti. Bir gariban olsaydı 25 yıl yatırırlardı.

Misafir

Geciken adalet, adalet değildir..........Hak, hukuk, adalet için hep birlikte mücadele edeceğiz.....

Misafir

yuh artik yeter vatan hainlerini de serbes bırakıyorlar

gazioğlu

Serbes kalma sırası eren erdem ile kızıl soros ve brunsona geliyormu?.

öztürk

Baklava çalarken 18 den büyük ise iki kişiden fazla kişi ile birlikte yaptı ise gece yaptı ise çatıdan bacadan girdi ise yazar kasayı kırdı ise araç ile geldi ise sadece kayıtlı 36 suçu var ise biz yine de bazı tv ve bazı gazeteler gibi sadece baklava çaldılar mı diyelim asker polis savcı hakim korucu katilinin baba dedesi kansermiş ama mı diyelim bu ne gaflet kardeşim ( Bir yoruma istinaden)

musa

İmtiyazlı hainlerin mandacıların mutlu günü

Misafir

Hiçbir ülkede devlet sırlarını gazeteciler açığa çıkaramaz. Abd de ingiltere de devlet sırları kanunu var.

Misafir

Gazeteci sadece ve sadece haberin doğru olup olmadığını, olanca meslek titizliğiyle sağlama bağlayıp, doğru ise duraksamadan, yayımlar..................

Misafir

Gün bu gün tüm bölücü yıkıcı baascı paralelci mandacıların sevinme günü fenerbahçelilerin üzülme günü.

İzmir

Bırakılması yanlış bir karar olmuş . Gerçi cezası onanmış milletvekilliği düşünce yatacak ama zaten milletvekili olma vasfı varmıki adamın.İşlediği suçun nevi ney ortada.

Adalet

Bu ülkede baklava çalan çocuğa 7 yıl hapis verildiğini unutmadık. Çocuklarınızın ileride ne yaparlarsa yapsınlar (Devlete ihanet de dahil) herhangi bir sebeple hapise girmesini istemiyorsanız üniversitede GAZETECİLİK okutun. Rahat edersiniz.

Kaplan

Demekki Devlet Bahçeli boş yere af istemiyor bir bildiği var 24 eylülde meclise getirecek dananın kuyruğu o zaman kopacak

Mehmet soylu

Addaaaaaleeeet. Huh huuuuu. Nerdeeesiiin... Kamuda ihraç edilemeyem personel kalmasın. Kamu personeli 7 ceddi, 3 öğünü, 20 lik dişine varıncaya kadar araştırılıp alınsın, kanına su katılmış olanlarların üzeri çizilsin

Misafir

Hah o da almanın kucağına kaçsın tam olsun.

Yuksel eser

Ha can dundar gibi vatansiz yasamis....ha karisi dahil coluk cocugunun bile yuzune bakamadan milletvekili olarak yasamis...can vatansiz bu adam memleketinde vatansiz olarak yasayacak ..itibari ancak o kadar olacak...

erbil

Kılıçdaroğlu 'nun enis berberoğlu na yaptığı vefanın kralıdır. İnce biraz vefayı örnek alsın..o kadarrr