BIST 10.291
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.407,73

Dolar/TL rokete bağladı euro uçtu gitti 7 Ağustos 2018 dolar-euro fiyatı

Dolar/TL kuru akşam saatlerinde Trump'ın İran'a yaptırımı içeren kararnameyi imzalamasıyla adeta uçuşa geçti. ABD Türkiye arasındaki gerilim nedeniyle zaten tansiyonu yüksek olan Dolar/TL 5,42 seviyesini gördü. Bugün ise ABD Türkiye arasından Brunson krizi konusunda mutabakat haberleriyle dolar bir gitti bir geldi. 5,35'i geçen dolar heyetin belli olduğu yönündeki haberle yeniden düştü. Günü 5,28 ile kapattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 132 Adet Yorum
Misafir

çoruma bir stad yapmışlar dersin çorumspor değil madrid. kim bilir kimler zengin edildi bu devasa beton yığınıyla.

Misafir

o saydığın cevherleri çıkarıp işlemek ve pazarlamak önemli olan. toprağın altında trilyon yatsa ne olur.

Misafir

Hükümetten ne bekliyorsun. Bu ülkeyi 16 yıldır başkaları mı yönetti? Bunların kapasiteleri bu kadar. Bunlar daha iyi günlerimiz. Üretmeden borç parayla yaşamaya çalışmanın sonucu.

Misafir

Çok alternatif var da bunları kullanacak beyin var mı?

Misafir

Bu ülkeye AKP yeterinden fazla zarar veriyor zaten. Başkalarına gerek var mı. Hiç kendi hatalarımızı görmeyelim, ders almayalım, hep başkalarını suçlayıp, dış güçler diye ağlaşalım.

Misafir

Git elinde dövizin varsa bozdur. İlle de bir güdene mi ihtiyacın var? Para, döviz, altın AKP'lilerde ama hiç biri bozdurmaz, habire millete gaz verir. Eh tabii bu millete de böylesi yaraşır.

Misafir

Kardeşim zaten böyle bir düşünce tarzı ile zaten Allah belanı vermiş be kardeşim. İşin çok zor, en büyük sıkıntı nedir bilirmisin; insanın kendisini doğru yolda sanıp ta dalalete sapmasıdır. Bu ümmet böyle kafa kesme ile mi ayağa kalkacak, bize düşen uyarmak, müjdelemek tebliğ etmektir. Bir Müslüman için böyle bir düşünce tarzı kabul edilemez. Biz Hz. Peygamberden böyle görmedik. Sakin ol, akıllı ol, bu sıkıntılı dönemler de millete ve devlete destek ol...

Fikirci Fikri

Dolar konusunda Yıldız Tilbe Binali Yıldırım'dan daha zekice açıklamalarda bulunmuş.

Misafir

:D halaaa AKP den ümidi olanlarr,,,

eyyy abd

eyyyyy abdddd sen kimsinnn diyenn sayın REİS ! borçlarınızı ödemesi ümidiyle ,,,, gerçi bu işin içinde deee kesin fetö vardır,,, FETÖ ABD kesin birlikte doları EURO uçurmuştur değilmii,,,

Misafir

İyi de arkadaş o angutlardan bahsetmiyor.

misafir

resmen develasyon oldu bunu bilmek zor iş değil daha kötüsü olmasında 10000 tl onbin dolar olacak diyorlar

BURAYA KADAR!

Bu iş bitmiştir!... Tayyip'le Buraya kadar!............. Dükkanı kapatıyoruz

TONYUKUK

ALLAH çarpsın ki bu ülkede elime imkan geçsin Cengiz Hanın yaptığı kule sıfır kalır hainlerin kellerinden şehir kurmazsam ALLAH belamı versin acıyanın 7 ceddini.....

Misafir

nükleere neden itiraz edersiniz bre zındıklar 4 santral ne için yapılacak mangal keyfi içinmi

Misafir

ABD bize Dolar vermiyor. Bizde Dolari IRAN CIN RUS dan isteriz. NASIL MANTIK?

Misafir

DUSUNCESIZ, bilmiyorsunki sayesinde yazdigin bilgisayar veya akilli telefonun isletim yazilim ve ureticiside bir sekilde Amerika. Bu isler biriket ureterek olmuyor bir kamyon biriket bir iphone etmiyor malesef bizim bir b.kumuz yok anla artik.

Misafir

çünkü biz abd fethedeciz. Hiç kurtlar vadisi ya da ertuğrulu seyretmedin mi cahil. ))

Misafir

Ve Cumhurbaşkanlığı sistemi geldi...

Misafir

abd dolarını anladım da sterlin yen pesata dinar gravni ruble, altı, faiz vd. neden yükseliyor? yoksa bu ülkelerin hepsi birleşti Türk ekonomisini bitirmeye mi çalışıyor?

Misafir

bir günde yüzde 2-3 yükseliyor ertesi gün binde 2-3 düşüyor.

Misafir

sabret hele bir yerel seçimler de geçsin, düzelecek düzelecek...

Misafir

iyide Türk Lirası karşısında onlar da çoştu. Takas ekonomisine mi dönsek?

Misafir

bu akp gerçekten ya işini bilmiyor yada epeyy bir olmaması gereken şeylere bulandı ..yoksa sürekli iktidarda kalana kadar bir dönem ara verse daha güçlü geri gelirdi..ama dediğim gibi akp iktidardan düşünce yarısı hapse girme korkusu yaşayorsa bu ekonomik krizide bir dönem iktidardan ayrılıp muhalefete yıkmayı bile göze alamamakta...bu yüzden bu krizi bizzat akp yaşamak zorunda artık ya kurtulur yada ....beter kötü olur.........hadi bağlım..

Misafir

Ya bikmadinizmi her olayda ayni sarkiyi söylemeye?? Ankaraya yagmur yagar sel altinda kalir: Dis gücler. Ekonomi kötülesir: dis gücler. Suriyeye burnunu sokup eline yüzüne bulastirir: dis gücler. Köprü yaptirir dolar bazinda yüksek arac garantisi verir: dis gücler. basta tarim ve hayvancilik olmak üzere üretimi bitirir: dis gücler. Pardon ama kusura bakmayinda Reisinizin hicmi sucu yok??????