BIST 10.329
DOLAR 32,21
EURO 34,78
ALTIN 2.449,31

Doları alıp satan kimler? Süleyman Özışık yazdı

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, yetkililerden doları düşükken alıp 7 lira olunca bozduranları açıklaması çağrısında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
Asalet Sancakdaroğlu

Süleyman bey, Reise söyle bir döviz hesabı açtırsın. Halk, elinde bulunan dövizi bozdurmadan, içimizdeki hainlerin tuzağına düşerek zarar etmeden, bu hesaba borç olarak döviz yatırsın. Faiz de istemiyor halk. Devlet başka yerden faizle borç alacağına halkından faizsiz borç alsın. Alsın da, o zaman ister kendi TL ye çevirsin kullansın, ister ne yaparsa yapsın. Ama vatandaşını da böylece istismarcılardan korusun.

Misafir

Ben biliyorum akrabam diyemiyorum adamlar doların 10lira olacagını tayibin erdoganın kaçacagını söyleyiyolardı vurdular vurgunu ama zehir zıkkım olzun devleti degilde kendilerini düşünenlerin bogazından geçmesin ha hükümetinde bazı icraatlerini begenmiyom köylere kömür veriyor adamın tarlası var ekmiyor genç insanlar çalışmıyor köylere yardım veriyorlar muhtar anlattı adam kıbrıs gazisi eli ayagı tutuyor kıbrısta bir mermi atmamış maaş alıyor aldıgına biśey demiyom ama kömür vermedi diye muhtarı kaymakama şikayet ediyor kaymakam niye vermedin diyor maaşı vardiyor muhtar ben vermem diyor sen vereceksen verdiyir kaymakam veriyor bugibi neler milletin hakkını vermeyin kardeşim ben akpliyim ama bunları dogru bulmayorum

Ebu hurşit efendi

Ben de haşa ve kat-a inanmıyorum ki;AK partiye oy veren bir kişinin dolar aldığına-sattığına...HAŞA!Ben ençok Tuncelinin Ovacıklı kömünist belediye başkanından şüpheleniyorum!Bal da üretiyormuş!

Derlin

Dolar islam dünyasının ana parasidir .begensenizde beğenmeseniz de acı gerçek budur. Yeşil sermaye arap sermeyesi hepsi dolardan ibarettir.

Misafir

ülke ekonomisinin zararına sipekülatörlerin peşine takılarak kendi cebine çalışan birinin vatan hainden çok bir farkı yok tabi bunu kabul etmeyecekelrdir.

sadi

bu ülkede isteyen istediği zaman dolar alır veya satar....Kime ne?

melih

bozduranlar 4 ' den alıp 7' den bozdurdular.. şimdi 6' dan tekar almışlardır.. garip olan bu bozduranların vatanseveriz, reis bozdur dedi diye bozduruyoruz şeklinde reklam yapmaları..

Ali

Dolar satanlar sıradan alt tabaka Alanlar AKP'nin ağababaları, hayırsever işadamları

Misafir

BAŞKAN dedi ki;"Bu olay,ezana ve bayrağa saldırıdır...".5.50 den alınıp;6.50 den satılan 1000 dolardan,1000 tl kazanırsınız.3 000 000 milyon dolardan;3 000 000 (üç milyon tl) kazanırsınız !2-3 ayda.Ve de "kahraman" olursunuz.(vahşi sömürü).

Misafir

20 Ağustos 2018 10:49 şimdi bi düşün bidon kafalı ülkenin 52 si sizde dimi zenginler sizde dimi kamu sizde bankalar basın sizde milletin anasını belleyen mütahitler sizde eee geriye km kaldı parası olmayaan muhalefet kaldı ...EE PEKİİ BU DOLARI PARASI OLANMII ALIR PARASI OLMAYAANMI ALIR..ÇOĞUNLUKMU DOLARA DİZAYN VERİR AZINLIKMI....BU ANALİZE GÖRE DOLARI AL SAT YAPAN PARA SAHİBİ SÖZ SAHİBİ İMKAN SAHİBİ BİZZAT AKPLİLER DİR...NOKTA..

Misafir

Hadi ÖZIŞIK ve Süleyman ÖZIŞIK liste çıkartsınlar ortaya çıkar

Mehmet Katmer

Tatilde biriyle tanıştım. Ayrılacağımız gün yanıma gelip "abi olaya bak sabah dolar aldım (mobil banka uygulamasından) arada bay abir kur farkıda vardı şimdi bozdum 1400 lira kazandım..." dedi. Adamın 20-25 bin tl si var yada yok. işsiz bir botla kürek çeke çeke tatil yapıyor. Şimdi bu adam al sat yaptı kazandığınıda tekrar harcıyor. Serbest piyasa...

Bir vatandaş olarak bu konuda izahat istiyorum

Anlamıyorum, anlayamıyorum bir türlü, bana biri tokat atsın!.. uyanayım...sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler vs.. neden hepsi portföylerine döviz alırlar..?. Sonrada hepsi şaşalı bir şekilde bozduruyoruz diye medyada boy gösterirler. Bir vatandaş olarak bu konuda izahat istiyorum

Misafir

Suleyman ozisik. Dolari satanlar normal vatandaslar bunu herkes biliyor ama alanlar konusunda hemen ap savunmasi yapiyorsunuz, sizde biliyorsunuz kimlerin aldigini ama isinize gelmiyor degilmi. Sn erdogan ve cocuklari ve damatlarinin dekontlarini gorwmwdik, milletvekillerinin sn bakanlarimIin dekontlarini goremedik. Hemen derlerki biz gizli yapiyoruz.bu millet artik yemiyor ve sandikta yuzde32dahi alamayacak onlarda biliyor

Misafir

alırken beraberiydin emin emin konusuyon cahil herif ayrıca bi hal bildigin de yok

Misafir

İsteyen istediği fiyata alır satar size ne oluyor serbest piyasa koşulu değilmi . Kimin bozdurduğunu araştıracağınıza nasıl düşüreceğinizi araştırın. Bu kadar cahillik olmaz.burda dolar bozdurun ki düşsün tl alın diye basbas bağıran sizdiniz.millet bozsa suş bozmasa suç

kemal

dolar alanlar açıklanırsa miiletin yüzüne bakamayabilirsiniz..

EFE

DOLARI EN ÇOK SİZLERİN CENAHI ALMAKTA NEDENİ ÇOK BASİT.HALA TANIMLANMAYAN FAİZ TEORİSİ.BANKAYA TÜRK PARASI CİNSİNDEN MEVDUATLARIYATIRMADI .KENDİNİ İSLAMCI ADLEDENLER GÜYA FAİZ YEMEMEK İÇİN DOLAR VE ALTIN İSTİFLEDİLER TÜRK EKONOMİSİNE HEP HANÇER SOKTULAR BİREYSEL KARLARI İÇİN. NEYMİŞ ADAM 3 MİLYON DOLARI DOLAR TAVAN YAPTIRDIĞINDA BOZDURUYOR MİLYONLARI CEBE İNDİRİYOR VE ÇIKIP REİSE SELAM BAK KATKI SAĞLADIK DİYOR. EVET SAYIN YAZAR SİZLERİN CENAH İRİLİ UFAKLI HEP DOLAR İSTİFLEDİLER HER HAMASET NUTKUNDAN SONRA ZATEN TAVAN YAPMIŞ DOLARLARINI İRİLİ UFAKLI BOZDURDU DÜŞTÜĞÜNDE YİNE ALDILAR. BİZLER HALA TÜRK LİRASINDAYIZ. BİZLAR HALA İNİŞLİ ÇIKIŞLI OLSA DA TÜRK BORSASINDAYIZ. SİZLER GİBİ BİR TARAFTA ABD TELEFONU ÇALARKEN BİR TARAFTA MİZANSEN ABD ..REKLAMA GEREK YOK.. TELEFONU KIRMAYIZ.

Misafir

ERBAKAN tek degildi keske Türkiyeye yapilan deseydin.

Misafir

Demir Ören Grubuna yapilan Dolar indirimlerini neden yazmiyor yazamiyorsunuz, Hepiniz FETÖsünüz

fetres

Evet bu isimlerin,isimlerin kimler olduğunu bende merak ediyorum ama nedense;Sayın Süleyman Kılıçdaroğlu'nun ima ettiği şekliyle iktidara yakın veya iktidarın içinden bazı isimler olduğuna asla ve kat'a inanmıyorum diyor ya, sıkıyorsa bi inanıyorum desin bakalım. Kendini Mozabik Cumhuriyeti dolar yorumcusu olarak bulmassa şaşarım.

Misafir

akp li vekil,bakan,işadamı,mal-mül sahipleri kira paraalrını alırken,alışverişlerinde dolar kullanıyor.mesala çavuşoğlu,yandaşları ile ortak olduğu avm lerini dolarla kiraya veriyor.akp;ele veriyor telkini,kendi yotuyor salkımı.

GÜRKAN YILMAZ

aynı ihanete 1974 kıbrıs barış harekatında rahmetli ERBAKAN yaşadı içimizdeki hainler stokculuk yapıp ülkeye zarar vermişlerdi şimdi aynı hainler dolar alıp satıyor sözdede ak partili geciniyor reisin işi zor Allah yardımcısı olsun dışarıdaki düşman bize kolay zor olan bize benzeyen hainlerle başa cıkmak pyd pkk fetö bence hepsi aynı ipi abd de kuklası içimizdeki satılık hainlerle dolu....BAŞKAN ERDOĞAN NE SENİ BU HAİNLERE TESLİM EDER YALNIZ BIRAKIRIZ NE BU VATANI NAMERTE TESLİM EDERİZ ALLAH BİZİMLE ZAFER ALLAHINDIR..

Misafir

Sagdan soldan birsey duyup ortaliga cikiyor,bir dayanak yok,bir belge yok.Bir yazi yaziyor,sonra cikip geri adim atiyor.Agbicim oyle onune gelen herkes yazar olabilir mi?

Misafir

veee önümüzdeki bir yıl içinde reisnizin siyasi hayatı devam edebilmesi ili şeye baağlı yaaa esadla dost olacak ----yada trumpla dost olacak ..size esadmııı trampmııı..hadi düşünün bakalım....((((esad çünkü doğu blokunun en büyük şartdır,,,tramp ise batı blokunun tek şartıdır hadi çıkın işin içinden bakalım)))))