BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Dolar kuru alış satış rekor üstüne rekor 18.11.2016 son dakika yorumları

Dolar kuru alış satış fiyatları bugün rekor üstüne rekor kırıyor. FED'in faiz artışı ihtimali Dolar/TL'yi çıldırttı. 18 Kasım 2016 son dakika dolar haberlerine göre dolar bugün 3.40 lirayı aştı. Dolar yorumları ise endişe verici.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

3,80 GÖRÜR..........

ATMACA

BU DOLARDA FETÖ PARMAĞI VAR TÜRKİYEYİ EKONOMİYLE DİZ ÇÖKTÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR ARAŞTIRIN DOLARI PİYASADAN KİMLER TOPLUYOR BORSAYNAN KİMLER OYNUYOR

Misafir

Euro yu kim cildirtti acaba?

EXPERT

HERKES ABD KARŞISINDA ESAS DURUŞTA,DOLAR,İNGİLİZCE,İNTERNET SİTELERİ,BAŞKANLK SEÇİMİ,MARSA YOLCULUK,NBA,HOLLYWOOD,SES SANATÇILARI,PENTAGON,CIA,FBI......

fikret boduroğlu

ABD kahrolsun,dolar/tl yıl sonundan önce 3,5 olsun.kendimize gelelim.

Misafir

SIz jöh ve pöhlere yatirim yapin. Onlar cok sey üretiyor. Hatta üretenleri ortadan kaldiriyor. Tecavüzcüleri, hirsiz ve tüm katillerin cenneti olacaksiniz bu hizla.

Misafir

aloo merkez bankası nerde b c d planların, birileri dolar milyoneri olur ama vatandaş en başta akaryakıttan mutfağa herşeyde kazığı yiyen olur. sizde herşey normal seyrinde müdahale etmeyeceğiz dersiniz kimi kandırıyorsunuz. kimleri trilyoner yaptınız şu iki üç haftada kimbilir. yazık be.

anlayın

ülke sahipsiz kalmış.... baştakilerin tek derdi başkanlık olmuş.... bakın banka hesaplarına kaçtanesinin dolar hesabı var...olan vatandaşa olur.. ona zam buna zam... eeee biz yol yaptık..

Kerim

Her yerde dolar dustu. Biz ve diger ekonomisi amerikaya bagli olan ulkelerde yukseldi Buradan turk yatirimcilarina sesleniyorum: Arkadas ne kadar hain insanlarsiniz siz.

Rahat Olun..!

Rahat ol Türkiye ekonomimiz çok güçlü bu da teğet geçer. Yıllardır aynı yalan olan garibana ama bu işin doğasında var nede olsa. Biri yaslar birine de yaslanır.

  • 1