BIST 10.336
DOLAR 32,24
EURO 34,78
ALTIN 2.461,94

Destici'den Alperenlere şok operasyon

Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün, BBP lideri Mustafa Destici tarafından görevinden alındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 118 Adet Yorum
mustafa ünver

aç tavuk kendini buğdaay ambarında görürmüş..

BOZKURT

ALPERENLER OYUNU VERECEĞİNİ ARTIK BİLİYORLAR..TABİİ Kİ ERDOĞAN,YANİ YENİ TÜRKİYE!..

SERDAR

SANDIK DA KİMİN KAZANACAĞINI İNŞAALLAH HERKES GÖRECEK!..EKMELEDDİN 8 DEĞİL,18 PARTİ İLE BİRLEŞSE DE HALK KİME OY VERECEĞİNİ BİLİYOPR!..:))

Ülkücü

çok iyi olmuş. köstek olmayın destek olun alperenler.

ziyya

alperenler mıllıyetcılıgı ıslam dınınden sonra goren gruptur ,mhp ıse turklugu herseyden onde tutar dınden bıle onun ıcın rahmetlı muhsın yazıcıoğlu mhp den ayrılmıstır Allahtan once hıc bırsey gelmez demıstır ıste fark budur fakat gercek alperenler muhsın beyın bu haınlerle asla ıttıfak etmıycenı bıldıgını bılıyorum ve ne olursa olsun chp ve mhp nın oldugu hıc bır platformda olmazlar...!!

ahmet barış

bildiğini yap..ancak 10 ağustos akşamı yüzünüzün ne hal alacağını gerçekten çok merak ediyorum. saman gazetesinin çatısından duman çıkarken siz de orada olun..

KADİR

TOPLAM 8 PARTİ EKMELEDDİN BEY DİYOR....R.T.E SADECE AKP NİN YÜZDE 80 İ DESTEKLİYOR....EKMELEDDİN BEY KAZANIR İNŞAALLAH....

BBPLİ

SAYIN DESTİCİYİ TEBRİK EDİYORUZ...İŞTE BAŞKAN İŞTA BAŞBAKAN...OYUMUZ EKMELEDDİN BEYE...DÜRÜST OLAN KAZANIR...MİLLETİ TOPLAYIP NUTUK ATANLAR ÇOK YANILGI LI OLURLAR...

Mnas

Buda lo alperende neyin nesi ,hani bu fasolara øzenenlermi yoksa it køpege tapanlarmi

Muhsin Yazıcıoğlu

Yazık rahmetli Muhsin yazıcıoglunun kemikleri sızlamıştır,eminimki o sag olsaydı CHP ye sahte ülkücülere vagon olmazdı,ölmesi kimin işine yaramış istemiş belli,yazıklar olsun eshefle kınıyorum desteci yi

dodurmehmet

diktatöre oy vermektense insanoğlu na(ihsanoğlu) oy vermek daha iyidir.

ahmet barış

rahmetli muhsin başkanın ruhundan utanın ... haydi tıpış tıpış ekmeloğluna oy vermeye.. 10 ağustos akşamı halinizi çok merak ediyorum hemşolar..

saklı

ben hayatım boyunca gülen cemaatine asla yaklaşmadım yaklaşmamda. 11 yıldır kolkola olanlar düşünsün

saklı

iyi de kardeşim sayın başbakan demedi mi bunlar ne istediyse verdik diye cemaat için 11 yıldır. her gittiklerinde ABD'ye elini öpmüyorlar mıydı gülenin? Türkçe olimpiyatlarını adete siyasi ranta dönüştürüp gövde gösterisi yapmıyorlar mıydı? polis teşkilatına birlikte amir-memur atamıyorlar mıydı, adliyelere de aynı şekilde. 11 yıldır zaman, bugün stv, kanaltürk gece gündüz başbakan lehine program yapmıyor muydu? dün kardeştiniz bugün ne oldu? daha sayamadığım binlerce ilişkili durumu sanırsın detici ve ekibi gerçekleştirdi. artık millet uyanıyor kusura bakmayın.

vatanındaşı

seçimde ablaları bizim evlere gönderdiğinizde aynı şeydi..))

vatanındaşı

Anlaşıldı kemik değil but atmışlar istişarede Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu nun aziz hatırasınıda yok sayabildilerse söyleyecek bişi yok zamanında saygı duyulan cemaat kuran düşmanı sol partiye destek vererek ihanet birliği oluşturabiliyorsa desticininde bu şebeke içinde olması kemiğin resminin büyük olduğu anlamı çıkar gerçek ülkücü alperenin bu oluşumda olabileceğini düşünemiyorum Sadi Somuncu yu yumruklatan güç aynı senaryoyla sindirmeye çalışıyor bu oluşumda ülkücüler oyuna gelmeyecek geçen seçim sonuçlarını bahçeli incelesin desticide heveslenmesin o resimdeki dinazor kemiği bişi çıkmaz sana...

ahmet

pkk ile müzakere yapan, IŞİD'e kalkan olan Erdoğan'a mı oy verecek o görevden alınan Alperen başkanı

doğru karar

kendisini tebrik ediyorum.

tego

O ne artist baskandi! Parmagini sallayarak konusup show yapiyorďu. Parmagini gereken yere soktular iste. Alperenlikte baskana itaat ve biat vardir. Soytari baskan.

kama

Akp trolleri buyuk birlik partisi ile ilgili yorum yapmasinlar. Alperenler davasini satmaz. Istisare edilip karar alinmissa uyulur. Karara uymayanlar zaten alperen degillerdir . Ortaligi bulandiran akp lilerdir

turgay

Tamam kardeşim gidin paraları sıfırlayan ,8 aydır paralel diye diye kafamızın etini yiyip ortaya hala bir delil koyamayan son olarak da yalancılığına kızını alet eden birisine oy verin.Bak kardeşim kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben başbakanın akranıyım ve onun bahsettiği günleri yaşamış biriyim.Sadece o günlerde bunların ne kadar korkak ve ülkücü düşmanı olduklarını bilen birisi olarak bunlara zırnık bile vermem.

misafir

Ak Parti-PKK ittifakına oy verse yere göge sigdiramazadiniz adami. MAntiga bak ya: Tayyipe oy veren iyi adam, vermeyen kötü adam. sanki peygamber mübarek.

VATANSEVER

Serkan Tüzün'e helal olsun onursuzluğu seçmemiştir. chpnin kuyruğuna takılmamıştır. chp lanetlidir, burnu b.ktan çıkmaz. kuyruğuna takılanların gideceği yer de bellidir.

Önce Muhsini sonra Partisini Yediler

Gülen şu anda CHP ye yaptığı operasyonun aynısını BBP ye yapmıştı. Muhsin Yazıcıoğlu’nun 2009 yılında şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmesi ile onun en yakın dava arkadaşı olan YALÇIN TOPÇU bayrağı devralarak muhafazakar-milliyetçi hareketin lideri oldu. Topçu da Yazıcıoğlu gibi partinin Türkiye’nin çıkarlarını önceleyen politikalarını sürdürünce, Gülen Cemaati’nin hedefi olmaya başladı. GÜLEN, BBP’DEN SORUMLU BİR “ABİ” ATADI VE OPERASYONEL BİR BİRİM OLUŞTURULDU. TOPÇU ALEYHİNDE BİRÇOK PROPAGANDA YAPILARAK YIPRATILDI, MİLLİ DEĞERLER ÇERÇEVESİNDE OLUMLU GÖRDÜĞÜ HÜKÜMET POLİTİKALARINI DESTEKLEYEN, ÇÖZÜM SÜRECİ VE DEMOKRATİK AÇILIMIN ARKASINDA DURAN TOPÇU’YU, BBP’Yİ AK PARTİ’NİN ARKA BAHÇESİ HALİNE GETİRMEKLE İTHAM EDEREK YIPRATIP ETKİSİZLEŞTİRMEYE ÇALIŞTILAR. En sonunda başarıp partiyi ele geçirdiler ve 3 Temmuz 2011 de BBP nin başına kendi adamlarından Gülen sevdalısı MUSTAFA DESTİCİYİ getirdiler.

Rahmetli Bu CASUSLARI SÖYLEMİŞTİ

RAHMETLİ MUHSİN YAZICIOĞLU, GÜLEN VE EKİBİNİ HEP ELEŞTİRİYORDU. CEMAATİN KENDİ PARTİSİNİ NÜFUS ETTİĞİNİ SÖYLÜYORDU. ADETA DESTİCİNİN PARTİYİ SATMASINI ÖNCEDEN HABER VERMİŞ GİBİYDİ. Cemaat Medyasının yaptıklarını (Taraf, Zaman, Bugün Gazeteleri vs vs) doğru bulmuyordu. Yazıcıoğlu, Hrant Dink cinayetinin ardından ise BBP’Lİ ERHAN TUNCEL HAKKINDA şu ilginç ifadeleri kullandı: “Açıkça şunu söyleyeyim; Erhan Tuncel emniyete çalışan biri. Bizim içimize sokulmuş biri. Gerçek bu… ”Yazıcıoğlu’nun söylediği gibi ADI CEMAATLE ANILAN DÖNEMİN TRABZON EMNİYET MÜDÜRÜ RAMAZAN AKYÜREK DÖNEMİNDE, ERHAN TUNCEL’İN polis muhabiri olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Rahmetli Yazıcıoğlu, cemaatin polisi olan Erhan Tuncel için “kendisinin kimler için çalıştığı malumdur.” Diyordu. Ayrıca MUHSİN BAŞKAN, F GÜLEN CEMAATİNİN DEVLETTE YAPILANAN BİR ÖRGÜT OLDUĞUNU DA ÇOKTAN HABER VERMİŞTİ.