BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Demirtaş adaylara seslendi: Haklarını helal etsinler

HDP'nin cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş, "Burada ayak ayak üstüne atıp çayımı yudumlarken cefayı onlar çekiyor. Öyle de üzülüyorum hepsine! Bu adaletsizlikten dolayı haklarını helal etsinler." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Mehmet soylu

İtlerinle şehit ettiğin gençler kabirde boylu boyunca yatıyor. Sen bacak yediğin halta rağmen bacak üstüne atarken onlar destursuz yatıyor, onların kusuruna bakma keyfine bak.

alevi vatandas

Teroristlerle is birligi yapip cenazelere katilip Sov yaparsin senin gibi sezgi tanrikulu gulsa kisinak gibi iki yüzlü insanlari allah hiç bir zaman Sizi af etmez ve size huzur vermez sizin gibiler amerika avrupanin kopegi gibi oldunuz sizden namus seref varsa israilin yaptigi katliama cevap vérin sizin gibiler ayni israilin plani yaparsiniz sizin yüzünüz hiç kizamiyormu ben kurdum kurtcu degilim aleviyim. Ataturk ismet pasayi seven bir vatandasim ben kahraman marasliyim otuz iki senedir paristeyim bunu unutmayin. Allah sizin gibileri hiç bir zaman af etmez Sizi. Allaha havale ediyorum

Misafir

pkk lı katil ,hain gülse ,sırıtsa ne yazar.

salih

Şehit çocuklarını babasız,anasız,kardeşsiz bırakan HDPKK başı helallaşacakmış kiminle,hangi yüzle!!

Misafir

Zindanlarda bile güle biliyorsa Türkiye çok şanslı Demirtaşa sahip çıkıp ülkenin başına getirmeli gülmesini bilen bir insanda. Zarar gelmez

K O N Y A..42

PKK ve PKK Destekcileri Bu ülke insanıyla helalleşemez.Şehit yakınları,şehit çocukları ve bu millet seni mahşerde 2 yakandan yapışacak diye düşünüyorum.

Sami

Helal helâl helal.asil sen helalet

kosovali

55 masum insanin katledilmesine azmettiren bi adami asmayip beslersen oda boyle gecer makarasini

  • 1