BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.441,06

Deizmin taşeronluğu AK Parti’ye mi yaptırılıyor?

Tehlike bünyenin içinden geldiği zaman tedbir alma gereği de duyulmuyor...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Misafir

İhramcızâde İlim Yayma adlı derneğinden Kerem Önder, bir cami imamının kendisine gönderdiği mesajı anlattı. “Cami imamının bir oğlu deist diğer oğlu ateist oldu”

safak

İslam'da: Mümin, Münafık, Kâfir vardır. Kişi ya mümin ya münafık ya da kafirdir. Ben deistim diyen sen kafirsin rahatlıkla söyleyin.

Misafir

(Hollanda, İsveç, İsviçre, Yeni Zelanda, Danimarka, Finlandiya, Norveç, Lüksemburg, Avustralya, Kanada) Sosyal adalet, devlete güven,adil gelir dağılımı, işleyen bir hukuk sistemi, yolsuzluğun önlenmesi,eşit eğitim imkanları vb. kriterlerde ilk sıralarda yer alan ülkeler bunlar. İslamiyet neyi emrediyor sayın yazar ve Müslümanların yönettiği bir ülke nasıl olmalı?

nadim hatipoğlu

ak partide deiz veya deizmi destekleyecek insanları olduğuna inanmıyorum gayri müslim aleminde ALLAH inancı var peygamber ve kurana inanmadıkları için kafirler deizlerde buna göre kendi yerlerini belirlesinler.

Turgay

Bu milletin geri kalmışlığının yolunun dinden uzak bir yaşam olduğunu" yazmışsınız desenize Osmanlı'nın son 300 yılı bu millet(hangi bu) dinsiz yaşamış.Haklısınız rahmetli Yaşar hoca Allah ile aldatılmamayı okuyan yazan düşünen insanlara öğretti.Sizin cenah ise tekerinize çomak soktuğu için rahmetliye en büyük iftiraları attı ama görüldüğü gibi deniz bitti. Hem bu iktidarın uygulamalarını ve hem de kendilerine din adamı diyen şarlatanları gören gençler de sorgulamaya başladılar. Bu daha iyi günleriniz bu uygulamalara devam ederseniz buralarda gençlerimiz neden Ateizme kayıyorun tartışmasını yaparız.

Ömer B.

O kesimin zaten İslam ile alakası yoktu. İktidara yaltaklanıp , nemalanmak peşindeler. Bunun için de İslami motifleri kullanıyorlar. Sorun , müslümanım diyenlerin bir kısmı nüfus cüzdanı müslümanı , bir kısmı aklını başkalarına kiraya vermişler , bir kısmı da saplantılı. Adam gibi araştırarak dinini öğrenip yaşamaya çalışan çok çok az. Neyse ... zaten kıyamet yakın gibi . İnşallah yakında alayımızı süpürecek .

Hakkı B.

AKP demek, BOP demek, Siyonizm demek, Deizm demekmiş.

siyasal islamcılara tepki deizm

sizler dini siyasete alet ediyor siyasal islamcıyım diye ortalıkta ahkam kesiyorsunuz muhakkak ki size tepki olacak size muhalefet edecek görüşler kesimler ortaya çıkacaktır deizm in yaygınlaşmasının nedeni sizlersiniz

Misafir

Eğitim seviyesi düzeyinin artması ile birlikte Müslümanlar arasında da aydınlanma kaçınılmaz olacak!...

Misafir

Ateizm sıklıkla "dinsizlik" ile özdeşleştirilse de, Budizm gibi bazı Uzakdoğu dinlerinde de "yaratıcı" anlamında bir tanrının varlığına rastlanmaz. Bu yönüyle de ateizm ile dinsizlik birebir örtüşmez. Deist akımlara bakıldığında da, tanrıya inancın olduğu ancak dinlerin kabul edilmediği görülür....Tanrı veya evrenin ya da doğanın Tanrı ile aynı olduğunu savunan panteizmdir!

masal

arap masallarına mı inanalım??

ümmet

Allah’ın yer yüzünde hiçbir şeye karışmayacaklarını iddia ettikleri deizm. Öyle değil mi zaten karışmıyor ki,karışıyor olsa onca masum kadın,çocuk ölür mü??müslüman coğrafyası yıllardır kan ağlar mı???neden gelişemez mesele,hani kuranı kerim de herşey vardı kuantum,big bang vs.neden bunları müslümanlar bulmuyor hatta araplar kendi dillerinde olan kitaptan okuyup anlayarak,yada yeni buluşları neden müslümanlara yaptırmıyor yüce yaradan,haksızmıyız şimdi,ama siz bunlara takılmayın,kadının erkeklerle aynı ortamda bulunmasının cehennemlik olduğuna falan takılın sayın beşer,zira bu daha önemli,ümmet için!!!

devam edin

siz bu ortadoğu kafasını yaşadığını sürece deizm artarak devam edecek,bunun tek sebebi islamcılardır,islam basmaya devam edin,kadınlı erkekli ortamlara laf etmeye,yaşam tarzlarına,giyim kuşama laf etmeye devam edin.

Misafir

İslami kökenli İmam Hatip ağırlıklı AKP döneminde Hırsızlık ahlaksızlık rüşvet vicdansızlık zirve yaptı...

Misafir

DİNDEN UZAKLAŞINCA GERİ KALIRMIŞIZ.BEN senin gibi düşünmüyorum.

Misafir

Laik kesim ve dindar kesim diye parçaladığın cümleden sonrasını okumadım. Bilmiyorsan! anlatayım; Öncelikle bireyler laik olamaz. Laikliğin olduğu yerde bir topluluk olmalı. Topluluk içindeki her birey farklı din ve inançlara sahip olabilir, fakat şuna emindirler ki tek tek tüm bireyler aynı haklara sahiptir. Kısaca bir insan dindar(sizin gibi dinci ve kinci değil) olabilir ve bu laik yönetim içerisinde yaşayabilir.

aslnn

akpartinin dini değerlere verdiği zararı hiç bir hükümet vermemiştir. içimizden gelen tehlike bu işte ama sizin gibi yandaşların sayesinde her istediklerini yapma imkanı buluyorlar

Misafir

deizmin nedeni sizin işinizden olmamak için allahtan bile daha fazla secde ettiğiniz ak partidir.saygısızlıklarımla..

suçlu kim

suçlu yıllardır dini siyasete alet etmeyin diyen atatük fikirlerine sahip olanlar değil sizler siniz siz siyasal islam diye bir iş uydurup dinler arası dialoğ diye işlere kalkışan fetö ile beraber aynı saflarda yer tutan siz siyasal islamcılar deizm in yayılmasına alet oldunuz

suçlu kim

kim siyasal islamcıyım diye dini siyasete alet ettiyse kolaylıklar sağlıyor diye bir zamanlar fetö cülerle aynı saflarda yer aldıysa deizm kötülüğünü bu topluma onlar saçmıştır aynaya bakın suçluyu göreceksiniz suçlu aramak için hiç sağa sola bakmanıza gerek yok atatürk ün fikirlerine sahip çıkanlardan deizm ci çıkmaz

emekli

ARAPLARDAMI dinden uzak kaldılarda bizden çok ama çok daha cahil ve kötü durumdalar

  • 1