BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Davutoğlu'nun yerinde olmak istemezdim!

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası ilişkiler Bölümü'nden Prof.Dr. İlhan Uzgel İnternethaber'e konuştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 149 Adet Yorum
Tekin

tarafsiz gerçekçi bir yorum, sagolun hocam

@Mal

@Mal Almanla arkadaşlık kurulsa "Bu almanlaşmış" dersininz, Türklüğünü ön plana çıkarsa bu sefer de "Almanyaya uyum sağlayamadın" Senin ki sırf geyik muhabbeti! Laf olsun da torba dolsun! Almancılar sana bir şey mi yaptı? Sen adam olsaydın da okusaydın, 1.zaten böyle sığır sığır yazmazdın 2. Yüksek lisans cart curt deyip ilk fırsatta kapağı ABD-Almanya'ya atar Türkiyeye sırtını döner ismini bile değiştirirdin!

@Mal

@Mal Senin pısırık İnönü ve Ecoweet gibi siyasiler yüzünden ABDye peşkeş çekilenlerin karşılığı olarak Almanyaya Türkleri işçi olarak almaları emredildi. Senin dünyadan haberin mi var? O beğenmediğin Alamancıların Mark ve Euroları sayesinde Türkiye finans krizlerini atlatabildi Allah'ın nankör krosu!

@Mal

@Mal Homoluk konusunda tecrübe konuşturuyor seni tabii.

Mal Turock

homolar kendi kendilerien yetiyorlar:))

Mal Turock

Siz size yetersiniz tabi ki, yillarca gavurun ulkesinde yasarsiniz iki tane adam gibi gavur arkadasiniz yoktur, gelir ahkam kesersiniz adamalar oyle boyle itin poposuna sokup cikarirsiniz adamlari da ulkelerini de, Ama neden orada yasiyorsun o zaman okuz lafina cevabin, para kazaniyorumdur cunku dinin imanin paradir ha bi de cahilin onde gidenisin biraz adam olup okusaydin , okucak kafa nerde sende sonradan gorme cahil Alamanci:)))

Beton kafa

1974 de Tayyip ve Davutoğlu olsaydı Kıbrıslı Rumlara Sabrımızı test etmeyin der ve otururlardi. Ruhun şad olsun Ecevit.

turock

hahahaha.... tam noktayi koydun kardes, biz bize yeteriz.

turock

yesinler seni, elini kolunu sallayarak iraka giriyorlarmis eskiden, izci gibi iki tur atip geri döyürlardi mason pasalarin talimati ile, onun icin terörle kendi devletimizde 40 sene bas edemediniz, onun icin bugün bile senin gibiler sivasin ötesine gecmekten korkuyor, kendi topraklarimizda bile askerin idareyi saglayamayan bölgeler vardi, sen ozaman silahla kuzey iraka 5 kilometre girip geri dönerken bugün ben kimligim ile elimi kolumu sallaya sallaya erbile kadar gidiyorum hey yavrum hey, dedigim gibi senin liderlerin önce güney doguya gitsin bir kebab yesin geri dönsün sade, ondan sonra sinir ötesini konusun, arnavutluka bile vize ile zor gidiyordunuz, adini yesinler senin, demek kendini ayna karsisinda öyle görüyorsun yalnizken vah zavallim.

Nezih YILDIRIM

O KEFENİ YIRTAR BABALAR GİBİ O KOLTUKTA OTURUR BEYLER HİÇ MERAK ETMEYİN. TÜRK ÖLMÜŞ TÜRKMEN ÖLMÜŞ KÜRT ÖLMÜŞ UMURLARINDA DEĞİL. SOMA KÖMÜRLERİNİ İŞLETEMEYEN HÜKUMET TAŞERONLARA VERMEDİMİ DAHAN NELERİ TAŞERONLARA VERMEDİ HEPSİNİ YAZMAK İÇİN BU YER YETMEZ. DIĞİŞİŞLERİ BAKANLIĞI'DA ORTA DOĞU İŞLERİNİ TAŞERONLARA VERMİŞ NE VAR BUNDA? ŞAKASI BİR TARAFA ATATÜRK'ÜN DEDİĞİ 'AKILCI' OLALIM AKLIMIZI KULLANALIM BİZE YETER.

Turock kardeş

Turock kardeşim bırak bunun gibi kahvehane artığı başıbozuk serserileri! Almancının biri ya bunun hoşlandığı kızı almıştır, ya bunun hayalindeki arabayı kullanıyordur, ya da ödememek üzere istediği borç parayı buna vermemiştir ya da beleşten yemek istediği alaman çikolatasından ikram edilmemiştir de ondan öyle havlayıp duruyor belli değil mi??

yusuf

amerika tehlikeyi gördüğü anda ırakta olan vatandaşlarını tahliye ettiler. bizimkiler neden bekledi. bir gün öncesinden biliyorduk diyorlar neden tahliye edilmediler.yoksa bu da seçim yatırımı olmasın. dünya rezil olduk.buradaki olay beceriksizliğimizdir.

Alp Er Tunga

Hadi ordan; eskiden ellimizi kollumuzu sallayarak Iraka girerken, sizlerin badem biyik döneminde basimiza cuvallar gecirildi, Konsolosluklar basildi. Sen daha neyi savunuyorsun? Hangi yüzle? Gerci sizlere yüz nakli bile yapilmaz...

memo

Neden açıkça söyleyememiş BOP'un diğer ayağı oluşuyor diye. Irak bölünecek Şii, Sünni ve Kürt Özerk Bölgesi olarak. Sonra Allah korusun ama sıra Türkiye'de Güneydoğu ve Doğu Anadolunun bir kısmı Kürt bölgesi olacak. BOP da böyle planlar

turock

büyük devlet olmak demek, herzaman heryerde rehine olmak demektir, dünyanin heryerinde sevilsende sevilmesende taninmak demektir korkak ulusalcilar, sizin gibi kabuna cekil oturmaz bu devlet artik, bakin batili devletler herzaman dis politikalarinda olumsuz seyler oluyor ama sizin gibi korkup dünyadan elini aygani cekmiyorlar, biz onlara gitmessek onlar bize gelir algisi var adamlarda, onun icin heryerde bedel ödüyorlar, sizin gibi küllügüne cekilip biz cagdasip deyip kendini begenmiyorlar, sizin gibi kendi milletleriyle ugrasmiyorlar..daha cok alisacaksiniz böyle seylere eger korkuyorsaniz ozaman siyasetten elinizi ayaginizi cekin balkonunuzda raki yudumlayim, 80 sene avrupa nin sopasindan korka korka iyice ürkek olmusunuz anca kürde gelince kabadayiligimiz tutuyor sanki bir is basarmis gibi birde okadar asker doyurdunuz senelerdir, bakin israillilere herzaman heryerde rehin olma yada ölme tehlikeleri var ama sizin kadar korkak degiller birde türk diyorsunuz kendinize utanin be..

MUZAFFER

bakıyorumda gezizekalı ve avaneleri o sığ beyinleriyle gene atıp tutmaya başlamışlar hükümete. ulan akıl fukaraları sınırlarımızın içinde topraklarımızda 30 yldır kan dökülürken prestijliydikte şimdi sınırımızda dahi olmayan musulda konsolosluğumuz saldırıya uğramış vay vay vay neymiş türkiye aslında "fıssssss"mış akp tayyip davutoğlu tü kakaymış. açın gözünüzü artık bu bir savaş karşılıklı kale ve cephe kayıpları olur. savaşın sonuna bakmak lazım. ve son sözüm. 5 bin yıldır savaşçılıkta ve savaş kazanma maharetinde rüştünü dost düşman herkese ispat etmiş bu milletin ne yaptığını bu savaş bittiğinde herkes birkez daha tekrar görecek.....

turock

@Mal turock.. ben anlimin teriyle ve kendi cabamla kazaniyorum Mal herif, almanyadayim diye sizin gibi belesten usaklik yapacak halim yokya zavalli yaratik, sizin gibi belesci degiliz, sizin gibi kredi karti bkrcumuzu devlete ödetmeye calismiyorum, burda yasiyorum diye merkelin hatirina devletime hainlik yapacak degilim senin gibi zavalli beles usak.

uzman

erken öten horozu keserler. tayyip ve ekibi ortadoğuyu türkiye sandılar türlü entrikalarla idare ederiz hesabına girdiler türkiyede yaptıkları sahtekarlıklar oralarda sökmedi sen politikanı sadece miti ve kendini kurtarmak üzerine inşaa edersen batarsın gülünç duruma düşersin osmanlıyı taklit edecem diye battınız

başını kaldır da bak

yani suriyede olanları görmekten aciz, siyaset yanlısı bir adamı sırf ünvanına güvenerek çıkarıp konuşturursan işte sonuç ortada. iç işlerine karışabildiğimiz ülke yokmuş.. aç bir bak bakayım suriyede neler olmuş. adam kafasını kaldıramamış ki sözcü okumaktan. porofösör..

hala

Davutoğlu şimdi kendim ettim kendim buldum şarkısını söylüyordur..ve bu adam hala dışileri,hakan fidan hala mit başkanı..

ferman

prof lar devlet adami olmuyorlar.. ayrica yonetene soracak sen devlet adamligini, bak bakalim olmuslar mi diye, Polat Alemdarcilik oynayan basbakan fena cizdirdi karizmayi..

vatandaş

Böylesi ırkçı morfinle halkımızın kardeşliğini dinamitlemek nasıl oluyor da Türkçülük oluyor işte böylesi bir algı oluşturmuşsunuz istediğiniz zaman istediğiniz anda koskoca milyonları parmağınızın ucunda oynatıyorsunuz.Oysa yaşayarak herkes şahitlik etti dün Saddamın zulmündan kaçan Kürtleri biz bugün İŞİD denen çeteden kaçan Türkmenleri Kürtler ağırlıyor sizin gibiler her ne kadar düşmanlık ve nifak sokmaya çalışsa da bu akraba halkları birbirine düşüremeyecek aralarını açamayacaksınız.

NE İÇTİN LA?

SEN ÇOK TAŞA EMİ.. NE İÇTİNSE DERHAL ONU BIRAK YOKSA KENDİNİ MURDAR EDECEKSİN GİBİ... TÜRKÜN KORKUSU YETER SANA ELBET.. HADİ GİT YAT.. BUGÜNLÜK KLAVYEDEKİ KAHRAMANLIK GÖREVİN BİTMİŞTİR...

senaryo yazmak için prof olmaya gerek yok.

Senaryo çok mesela!Kasrı Şirin ortakları katiller sürüsü bir çete kurar önce Suriyede öldürebileceği kadar Kürdü öldürür sonra Kürtler Irakta referandum yoluyla çözüme gideceklerini söyler bu meşru ve yasal hakkı bertaraf etmek için Suriyeden elbirliğiyle tüm sillah teçhizatları ve militanları sağ salim Iraka taşınır!Musul konsolosluk görevlilerini hatır gönül için Peşmergeler kurtarmak için Musula girer İŞİD ile kent merkezinde büyük çatışma çıkar mesele Kürt Arap kavgasına döner yada İŞİD elçiliği havaya uçurur suç Peşmergelerin üstüne kalır senaryolar sıralamakla bitme.

taşasın orta asya turkiyesi

Anadolu turklerinin işi bitik, artık apo ve recebep emminin muhtarlığına döndü buralar. Vatan elden giiti. Yaşasın kadim Azerbeycan, Kazakistan,Özbekistan, Turkmenistan turk devletleri. EE ardık devir teslim, irecebin oyuncağı olan zavvalı anadolu turkleri, kurtlerin oyuncağı oldu. THE END TURKİYE.