BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.437,92

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bingöl'de önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geldiğimiz nokta itibarıyla Türkiye'nin olurunun alınmadığı, Türkiye'nin rızasının gözetilmediği hiçbir girişimin başarı şansı yoktur." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
hayda ninnaaa ninn naninanaaay

Otu botu dışarıdan satın alan hiç bir şey üretmeyen betona asfalta yatırım yapan güçlü Türkiye mesajı.Köpğrüleri zarar eden,geçenden geçmeyenden ücret alan,kaçak elektiriği dürüst vatandaşa ödeten,3 milyon Suriyeliyi kendi vatandaşına baktıran baktırırken de vatandaşı zamdan vergiden bıktıran güçlü Türkiye.Asgari ücrete yapılan 3 kuruş zammı eleştiren vatandaşına 'yüzüne dursun' diyebilen güçlü ülke.

meşajını aldımm

Galaksilere hatta paralel evrenlere ayar vereceğizzzz..Eyy Big Bang! Sen kimsin yaa!?

cemal

Düşünen Deli__O haberi taşıdı ama evirip çevirip döndürüp dolaştırıp taşıdı.Haberi oku kendini yakan adama kızardsın o derece saptırdılar haberi.

Düşünen Deli

Bu arada meclis önünde kendini yakan işciyi haberine taşımadın,yandaşsın internet haber...Seni de unutmayacağız...

Düşünen Deli

Meclisin önünde kendini yakan işçi bu işin özetidir,kayıtsız şartsız tüm belediyeleri kadroya gecireceğiz deyip yarısını bile geçirmemeleri bu işin özetidir,asgari ücrete,memura,işçiye ve emekliye yapılan zamlar bu işin özetidir,akaryakıt,gıda,elektrik doğalgaz bu işin özetidir,elin suriyelisine 30 milyar dolar harcadım diye övünüp kendi halkını aç bırakman bu işin özetidir,1litre süt 3.5 lira bir bebek maması 60 lira bir evin kirası 700 800 lira açlık sınırı 5200 asgari ücret 1600 lira yazsan satırlar yetmez ülkenin hali ortada sen daha neyle övünüyorsun bırak dünyayı ülkeni kazanmaya çalış,dünya için henüz hazır değilsin ki.yazık be size...

Misafir

bak dünya sana ayar vermesin ha

ANKARALI

Dogru söylüyor sraille anlastik Kudus gitti,ABD ile anlastik Fetoyu onlara biraktik,Yunanla anlastik adalara girmelerine göz yumduk,Almanyayla anlastik kacan Fetoculari iyade edilmedi yani Erdogan istemezse hic birse olmaz yaprak dahi kipirdamaz

Misafir

Biz, demokraside, adalette, hak ve özgürlüklerde artık Avrupa veya Amerika ile yarışmıyoruz, kendimizle yarışıyoruz." diyor kendileri ama OHAL hala devam ediyor. Komik adam.

Mehmet

Hâlâ bu masallara inanan var mı? O halde niye dört tarafına duvar örüyorsun?

ozan

Simdi soyledikleri guzel insanin hosuna gidiyor ama icraat soylemlerden daha onemlidir. eyvallah firat kalkani harekati cok iyiydi terore karsi kuzey irakta yapilanlar her ne kadar gec kalinmis olsada oda super ama ege de adalarda yunan neden durdurulmuyor kibrista rumlar ve israil neden durdurulamiyor ve en onemlisi teror yuvasi dediginiz idlibe girmek icin neden bekliyoruz ,biz bunlarida yaparsak iste ozaman dunya biz birsey soyledigimizde durup iki kere dusunmek zorunda kalir .. yinede 15 sene onceki turkiye nerde simdiki nerde ,kuzey iraka girdigimizde 3 gun sonra cik diyen amerikalilari unutmadik ... sukur simdiki halimize eskiye gore cok iyiyiz.

Misafir

ON MİLYONLARCA İNSANIN BİR YANLIŞI PAYLAŞMASI ONU DOĞRU YAPMAZ

Misafir

Tarihî doku ve İstanbul’un silüeti katledilirken Çevre ve Kültür bakanlıkları olup biteni sadece seyretmedi, bilakis suça bizzat iştirak etti.

Misafir

Otomotiv Bakanlığı yetmez, top-tüfek bakanlığı da isteriz

Mert

vatandaş kendine enflasyon pahalılık ayarı istiyor dünyaya ayar neyimize aç millet

Turgut Şentürk

Ülkemin öyle çok haini, teröristi, soysuzu, namussuzu, kahpesi mevcut ki düşmanı dışarıda aramaya gerek yok. Dışarıdaki kahpeler bir şekilde halledilir, biz ilk önce içimizdeki soysuzları halledelim.

Turgut Şentürk

Sizii doğuran anaya kurban olayım. Mekanı pür nur olsun inşallah.

Turgut Şentürk

Siz yaptıklarınızı söylüyorsunuz millet yaptıklarınızdan mutluluk duyuyor en güzel şekilde yaptıklarınızdan istifade ediyor. Siz insansınız; insan yapar eseri kalır, eşek ölür semeri kalır. Allah yardımcınız olsun inşallah.

Turgut Şentürk

Hiç şüphemiz yok Sn Cumhurbaşkanı. İçimizdeki hain ve haymatlosların kudurmalarının sebepleridir bunlar. Siz yaptıkça içimizdeki vatan millet devlet düşmanları kafayı yiyecek, yok olup gidecek inşallah.

bence

fitne tohumu olarak chp yeter

tekin

elektriksiz koy halkina beyaz esya vermekle olmuyor ama bu isler.

😉

Pu ha haha ha ha Haa A a A A aaaaa

Misafir

emeklilerin intibaklarını verin o zaman

Biliyorum

daha değil daha değil ne zaman atomik silahlara sahip olacağız 2000km güdümlü füze ve sorunsuz savaş uçağı yapacağız o zaman

Misafir

nasıl güçlü olduğumuzu şah Süleyman türbesi ve ege adalarında gördük....

İncirlik neden hala açık

Gerçekten niçin hala açık