BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.442,77

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni projesini açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Hatay'da konuştu. Erdoğan, Avrupa'da ve dünyanın diğer bölgelerinde yaşayan vatandaşları oy kullanmaya davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, 'Millet Kıraathanesi' açacaklarını belirtti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 68 Adet Yorum
Turgut Şentürk

Yollar köprüler medeniyete açılan kapı hızlı trenler uçaklar medeniyete ulaştıran araçlardır. Hastaneler sağlığa açılan kapıdır. Kimse hiç bir yerde kuyruk beklemiyor, aradığı her şeyi anında buluyor ve alıyor çok şükür. Bakmayın siz vıyaklayan fitne yayanlara hepsinin altında araba ellerinde cep telefonlar, yedikleri önlerinde yemedikleri artlarında. Nankörlük ve şükürsüzlük yaşam tarzları olmuş.

Misafir

Akıllı adam işi değil bu yorumlar. Adamlara kafayı yedirtti Sn Cumhurbaşkanım. Yolunuz yolumuzdur sonsuza kadar.

Misafir

valla bende milletim ama benim adamım değil kendi adına konuş sen

Misafir

08 Haziran 2018 14:28 adlı youmcu. Siz de makarnanıza asfalt sosou döküp lüpür lüpür çiğnemeden mideye indirirsiniz artık.

Misafir

Olur olur...Yol yabdı.

Misafir

Sen sadece 4 harfi mi öğrendin bu hayatında.

Misafir

DANIŞMANLARINDA AKIL YOK GALİBA ÖYLE PROJE OLURMU

Misafir

ÖYLE BİR KIRAATHANE AÇARSAN AK PARTİLELERDEN BŞKA KİMSE GİTMEZ..VE ORASI AK PARTİ YUBASI OLUR..DEVLETİN DEĞİK AK PARTİNİN AÇTIĞI YER OLUR VE AK PARTİLİLER ORADA ÖRGÜTLENİR..BU SEVDADAN CAZ GEÇİN MİLLETİN ÇALIŞACAĞI İŞ YERLERİ FABRİKALAR AÇIN ..KÜTÜP HANELER ZATEN VAR GİDEN YOK

Misafir

Evet her proje ülkeye bir hizmet demek. Sağol varol reis.

Boş beleş

İşsizler için siz burda oturun biz 1000 odalı saraylarda otularim çaylar saraydan oylar kıraathane den vay vay milletim vay

gereklsiz

Cok güzel bi proje cumhurbaskanim. ama bizim türkler kitap okumazzzz. kitapalari calar kisin yakarlar. biz böyle nankörüz. biz mangal yapip cevreyi kirletmekten baska bisey bilmeiyz.

Misafir

BUF KIRAATHANELERİN ASIL HEDEFİ ,MİLLETİ FONLARA BAĞLAYIP ÇALIŞMAYAN ÜRETMEYEN, TEMBELLİĞE ALIŞTIRMAK VE AKPDİKTATÖRLÜĞÜNÜN FİTNE YUVALARINDA KONTROL ALTINA ALMAKTIR. YANİ MİLLETİ BEDAVAYA ALIŞTIRIP ,SEÇİMLERDE OY POTANSİYELİNİ ELİNDE TUTMAK İSTİYOR. ZATEN HER KÖŞE BAŞINDA İKİ KAHVEHANE VAR. MİLLET ALINTERİYLE ÇALIŞMAK İSTİYOR SİZİN HARAMLARINAZA İHTİYACI YOK.

Misafir

Cumhur Kıraathanesi olaydı iyiydi.

abcd

Vatanını milletini devletini çok seven ve düşünenler aşağıda ne çok yorumlar yazmışlar. Hepsi de devletimin Cumhurbaşkanına hakaret içerikli yorumlar. Çok seviyorlarmış devletini. Bunların yazdıklarını Ermeni yazmıyor Rum yazmıyor, bunların yaptıklarını gavur yapmıyor. Bunlar kim, kimdir bu soysuzlar.

Suat Sahın

ya allahaskına bu ıkı projeyı mıllet bahcesı ve mıllet kıraathanesı projesını Muharrem Ince acıklasa tefe koyar topa tutarlardı.Bunlar emeklıler ıcın yapılmıs ve dinlenmeye yonelık faalıyetler.Proje nedır genclıge nasıl ıs ıstıhdam saglanacak kac fabrıka acılacak emeklıye ıscıye esnafa koyluye ogrencıye turızmcıye sn Muharrem ınce nın acıkladıgı pek cok proje halk tarafından benımsendı.Eger ıdeolojık faktorler devreye gırmezse Muharrem Ince nın sansı cok fazladır

haber lale

reis diyor ki,gençler boşuna iş aramayın, oturun kırathanede..akçamları da parklara gidin.çaylar da benden diyor.. proje ye bak

yazıkkkkk

gülsekmi bilemedik. millet işsiz, aç, sefil, yoksul, bunlar oyalansın diye kıraathane açacaklar. 1 tane de fabrika aç bee.

Misafir

Işsizlere Kıraathane. Vay beeee vaate bak hele. Buna holtaya ancak kerizler takilir.

Misafir

bir tane hataylı çıkıpta, o kadar polisi sıraya dizip vekil oğluna teşhis ettirip polisi rezil eden adamı sormadı değilmi?

Misafir

Eleştirinizde haklısınız ama, kıraaat konuşmak değil, okumak demek..

OSMAN

ÇOK VAAT VAR AMA PARALARIN NEREDEN GELECEĞİNİ SÖYLEMİYOR? IMF DEN ALAMAZ, ÇİNDEN İSTEDİ REDDETTİ, ABD DEN ALACAK YÜZÜ YOK, YANİ SONUÇTA BİRYERDEN YİNE BORÇ İSTEYECEK. ÖDEYEMEYECEĞİ PARAYI BORÇ BULACAK.

misafir

İnsanlarımız tembeleşti üretim durdu bugün köylü vatandaş yoğurdunu bile bim a101 den alıyorsa artık gerisini siz düşünün böyle tembeleşmis bir ülkeye krathanenin içinde bolca ranza koyun bol bol uyuyalım uyandıklarında ülkeyi kimler almıs ne olmusuz göreceğiz ALLAH milletimize akıl fikir versin gelecek neslimize cok yazık olacak

Hhh

Çaldılar zenginleştirilmiş ulke

Hhh

Her proje akp lilerde biraz daha zenginlik demek

Yerli milli

“Klinikte, kozmetikte çok farklı maksatlarla kullanılabilecek birtakım ajanlara sahipler. Ayrıca heykel, köprü, taş yapı, çeşme gibi tarihi yapı yüzeylerinde oluşan kararma ve bozulmaya karşı bakterilerin yerinde iyileşme ve koruma sağlamak maksadıyla kullanılabileceğine yönelik çalışmalara imza attık.”Bu cümleleri, havuz şeysine açıklama yapan yerli ve milli öğretim üyemiz söylüyor.