BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.442,77

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi için Belçika'ya gitti

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere Belçika'nın başkenti Brüksel'e gitti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

Askeri bir paktın toplantısına MSB,Gen.Kur.Bşk,Dışişleri Bakanının katılmasını anladık da Berat ALBAYRAK NATO ile ilgili hangi konuları görüşecek? Lütfen vatandaşa bunu izah eder misiniz? Ve de kadınların orada işi ne?

Misafir

Buyrun cenaze namazına... -Bu NATO denilen lanet örgüt bizi uşak gibi kullanıyor mu? -KORE'de Kunuri'de savaşan biz değil miydik? -İstediği an bizi kabak gibi ortada bırakıyor mu? -Patriotları bin nazla verip de sonra hemen kaldırmadılar mı? -Yaptıkları alçaklıklar nedeniyle S-400 alacağız dediğimizde F 35 leri vermeyeceğiz denmedi mi NATO cu ABD? Bunları unutup da NATO toplantısına gitmek de neyin nesi? Daha ne kadar ezileceğiz milletçe?

Misafir

erdoğan ın başkanlık törenine katılmayan ,onu alkışlamayan devletlerin yöneticilerini tebrik ediyo ve kutluyorum.diktatöre karşı tepki verdiniz ve dik duruş sergilediniz.yunanistan vekilinin erdoğan ı alkışlamaya gitmesi,yunan toplumuna karşı olumsuz algı yapılmasına yol açıyor.toplumsal mevzularda yunanistan halkının birlik olması,hep birlikte tek ses olarak haraket ekmesi doğru olurdu.fevri ve başına buyruk haraketler mücadele isanlarına yakışmaz.saygılar.

Misafir

NATO toplantısında hazine ve maliye bakanı ne yapacak.BAKAN HANIMIYLAMI GİDİYOR.

  • 1